kod mene ti je hladnjak od e28 528i tak imam i visko pošto stane sa ovim hladnjakom....:spava:
probaj još projerit sajlu od grijanja da se nije otkačila....takav slučaj je bio kod mene prije dvije godine isto kad me grijanje zajb...i na kraju bila sajla:lol:
na autu se radi punom parom....danas sam završio sa montiranjem shadow linea....znači izbacio sam one krom lajsne komplet...
htio sam stavljat komplet stupove od e36,al čitam po stranim bmw forumim da sa tom kombinacijom handling auta popuši pun gas:(
stoga sam rješio da prednje stupove amotrizera od kocke prepravljam na raspon rupa 5x120 tako da ću na glavčinu namontirat rukavac od e36 pomoču košuljice debljine 3mm....prave se i adapteri za kočione čeljusti od e36 jer cu na stup amortizera od kocke stavit diskove od e36 328i....:to:Ž
znači amortizeri i opruge ostaju stock od e30 sa tim da je preinaka na glavčinama,rukovcu,diskovima...:o
ovak bi to trebalo izgledat:

servo pumpu i letvu sam namontirao ali mi fale još neka crijeva....
jel imaš kakvu sliku od toga spoilera zadnje šajbe?
....ja imam komplet hartge spoiler kit koji ce ići na nju.....znači duboki prednji branik,pragovi,zadnji branik i
spoiler gepeka..
to je su ovi sa moje bivše kocke na kojoj mi je šasija pukla na točkastom varu:

evo dvije slike unutrašnjosti još dok nije bila komplet skompletirana,danas je i to rješeno...dino raid hp volan i sicevi su sjeli na svoje mjesto...:ghh: