Autor Tema: E30 325i 24V Project  (Posjeta: 15883 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marac_kc

• Antique Member
E30 325i 24V Project
« Odgovori #15 : 05 Siječnja, 2010, 09:57:34 »
Prodavale se sad jedne samo neznam koja širina, mislim da je Drndak bio prodavač, nekih 500€ sa gumama, smo šti tebi gume nebi odgovarale...

Ja imam dvije 9x17 et22, no za sad nisu na prodaju...
KEMI?AR

emil VK

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #16 : 14 Veljače, 2010, 22:41:44 »
eto pošto je minus debelo upeko....dosta slabije se i radi na kocki....
al evo par novina...

nanovo složen prednji most sa servo letvom se polako priprema za montažu

stigao i prednji strut bar

PA6 prednji seleni

zadnja rolo polica:naughty:

raid hp volan stiže pred kraj tjedna i recaro sicevi u petak sa tapaciranj:dance:

[/URL

ciccio-75

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #17 : 14 Veljače, 2010, 23:40:46 »
ova zanjda roleta je ..........fora skroz...........

emil VK

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #18 : 19 Veljače, 2010, 15:00:44 »
Evo par slika meni za nesanicu:rolle2yes:

PRIJE:

POSLIJE:
tapacirane su samo bocne stanice prezadovoljan sam kado je odlično isplo,a sredina ovih dana ide na kemijsko čisčenje jer je moja labradorka spavala na njima:mad2:

Offline OldAudi

• Antique Member
E30 325i 24V Project
« Odgovori #19 : 19 Veljače, 2010, 23:36:18 »
Auto je pila i pol...ove bmw style ima da dobro stoje

Steta sto nisi prije ovo postavio...inace je moj kolega prije ovo prodavao...za 400 eura nove novcate...9x17 i 9x17,5x120

emil VK

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #20 : 20 Veljače, 2010, 09:08:19 »
polako biće svega,samo da je zdravlja i para:pda:

Offline luky1175

• Junior member
  • **
E30 325i 24V Project
« Odgovori #21 : 16 Ožujka, 2010, 08:15:26 »
Pozdrav kolega!Lipo si sredio kola i vidim da si ubacio motor 24v!Ja sam isto ubacio sebi ventilaša ali imam problem sa grijanjem,mislim,ozračim ga dobro,motor se negrije ali neće mi grijanje u autu!Kad motor dodje na radnu temp.upalim grijanje,malo grije pa stane,ugasim grijanje,sačekam malo pa opet upalim pa opet ima malo grijanja i opet stane a to mi se dešava na ler gasu!Svašta sam nešto probao ali ne pomaže,nemam više ideja!Zanima me jesi li ti imao tih problema i kako si rješio!Hvala unaprid!

emil VK

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #22 : 16 Ožujka, 2010, 22:18:24 »
jesi provjerio ventil grijanja dali je ispravan,kad upališ grijanje trebao bi ga čut kako otvori.....a ako neradi imsš odmah kraj njega osigurač koji je vjerovatno izgorio.....

ak je ventil ispravan ondah ti je mali hladnjak zaštopan....novi ti dodje oko 150 kuna kod Tokića.....

i da provjeri kako si spojio crijeva što idu iz bloka u hladnjak mali....na desni izvod ti ide crijevo koje ide odmah iz glave,a na lijevi izvod ide ono dugačko koje ide skroz do hladnjaka...

ak di zapne viči

Offline luky1175

• Junior member
  • **
E30 325i 24V Project
« Odgovori #23 : 17 Ožujka, 2010, 08:50:53 »
Hvala na savjetima ali već sam sve to provjerio,ventil se čuje da radi,hladnjak sam mjenjao i provjeravao kako kroz njega teče voda i protok je odličan a i gledao sam da nisam slučajno zamjenio crijeva što idu u mali hladnjak i sve ok!Stvarno više nemam predstave sta da radim!Od čega je kod tebe veliki kiler,vidim da nije ko kod mene,ja sam ostavio orginal od e34 pa nemam posebno posudu.Glupo mi se skroz ponaša ovo grijanje,ako je hladno vani i ako odma upalim ventilator unutra,neće nikako da mi grije a ako sačekam da mi motor dodje na radnu temp.,upalim ventilator da puše i ima grijanja jedno vrijeme i onda ga nestane!Mene ti kolega uvik duše neki vanserijski problemi,nikad nešto što se da odma rješit!Stao si sa slikama od svog auta,dokle su stigli radovi i ostalo?jesi li zadovoljan kako idu kola i imaš li ti kakvih problema da pomažem ako mogu?!Hoćeš li još spojlera stavljat?Imam ti ja spojler što dodje na zadnju šajbu i M-retrovizore ako znaš na šta liče i ako te zanima!pozzz i čujemo se

emil VK

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #24 : 17 Ožujka, 2010, 18:58:21 »
kod mene ti je hladnjak od e28 528i tak imam i visko pošto stane sa ovim hladnjakom....:spava:

probaj još projerit sajlu od grijanja da se nije otkačila....takav slučaj je bio kod mene prije dvije godine isto kad me grijanje zajb...i na kraju bila sajla:lol:

na autu se radi punom parom....danas sam završio sa montiranjem shadow linea....znači izbacio sam one krom lajsne komplet...

htio sam stavljat komplet stupove od e36,al čitam po stranim bmw forumim da sa tom kombinacijom handling auta popuši pun gas:(

stoga sam rješio da prednje stupove amotrizera od kocke prepravljam na raspon rupa 5x120 tako da ću na glavčinu namontirat rukavac od e36 pomoču košuljice debljine 3mm....prave se i adapteri za kočione čeljusti od e36 jer cu na stup amortizera od kocke stavit diskove od e36 328i....:to:Ž
znači amortizeri i opruge ostaju stock od e30 sa tim da je preinaka na glavčinama,rukovcu,diskovima...:o
ovak bi to trebalo izgledat:

servo pumpu i letvu sam namontirao ali mi fale još neka crijeva....

jel imaš kakvu sliku od toga spoilera zadnje šajbe?

....ja imam komplet hartge spoiler kit koji ce ići na nju.....znači duboki prednji branik,pragovi,zadnji branik i  
spoiler gepeka..
to je su ovi sa moje bivše kocke na kojoj mi je šasija pukla na točkastom varu:

evo dvije slike unutrašnjosti još dok nije bila komplet skompletirana,danas je i to rješeno...dino raid hp volan i sicevi su sjeli na svoje mjesto...:ghh:

Offline luky1175

• Junior member
  • **
E30 325i 24V Project
« Odgovori #25 : 17 Ožujka, 2010, 20:14:44 »
Kolega nemam sliku nijednu ali sam prijavljen na bmwsplit forum pa možeš vidit u ponudi i potražnji moj oglas i momci su stavili slike nekih bmwa što imaju takav spojler na sebi pa vidi sviđa li ti se to!Spojler je kupljen u njemačkoj,ima neka naljepnica na njemu da je orginal i dao bi ga ja za 500kn ako ti nije puno.Vidi slike pa javi šta si odlučio!Znaš li ikoga da mu tribaju M-retrovizori,nisu na stuju ali su sa adapterima moji su orginal za e30!Ja sam sad u planu za ljeto rastavit cijelo auto pa ga restaurirat kompletno ako se mogne financijski to podnjet!Prijatelju neznam što se mučis stavljat kočnice i glavčine s 5 šarafa na kocku,meni sasvim dovoljno sa 4 diska orginalna,dobro koči!U mene jedina mana što nemam ABS!Pozdrav iz Širokog brijega,prijatelja grada Vinkovaca!

emil VK

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #26 : 17 Ožujka, 2010, 22:26:15 »
veči diskovi,bolje kočnice i puno veći izbor felgi:pda::gosp:

emil VK

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #27 : 23 Ožujka, 2010, 23:58:47 »
evo slikica trenutne muke....

natrljo sam se ko budala jucer i danas...tak da se i dobio neki rezultat,još filer ruku il dvije....

emil VK

• Gost
E30 325i 24V Project
« Odgovori #28 : 17 Travnja, 2010, 22:19:35 »
branici napokon pofarbani i montirani:clap:.....još se čeka čika tokar da stupove prednje završi,crijeva od serva koja mi fale i možemo na tehnički....:dance::dance:

Offline HansGTi

• Senior member
branici
« Odgovori #29 : 18 Travnja, 2010, 20:07:12 »
sve pet samo branici jedan,nikako to ne stoji na tom autu,bolje bez njih