Autor Tema: storija o R4 cabrio  (Posjeta: 11375 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rogi

• Senior member
storija o R4 cabrio
« : 28 Prosinca, 2009, 14:46:42 »
cini se o.k. ali malo je daleko za ici gledati....;) budem otisao do markusevca da vidimo tu cetvorku...zadnja koja je nadena u markusevcu sad izgleda ovako....;)slozena....:)

😎

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava Yugo, Renault 4 TL
storija o R4 cabrio
« Odgovori #1 : 29 Prosinca, 2009, 00:07:27 »
..uu e ovakve felgice bin si morao nabavit za moju Katarinu..:D
....sorry na off-u..

Offline Rogi

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #2 : 29 Prosinca, 2009, 14:27:48 »
tesko je bilo doci do njih a dane su na uređenje i poliranje...kruno je ostavio prste na felgama....al se zato blesice ko nove....;)inace ovo je jedan od dva R4 u Hr tvz Tropic...originalni R4 Cabrio...;)

ovaj plavi se cini uscuvan ali je vjerojatno uredivan....a ja opako zelim naci nesto nedirano i sa mizernom kilometrazom.....garazirano i ne farbano....jos ako naletim na crvenog to je to....;)
😎

Offline kowalski

• Antique Member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #3 : 29 Prosinca, 2009, 14:57:30 »
Citat: Rogi;129149
tesko je bilo doci do njih a dane su na uređenje i poliranje...kruno je ostavio prste na felgama....al se zato blesice ko nove....;)inace ovo je jedan od dva R4 u Hr tvz Tropic...originalni R4 Cabrio...;)

ovaj plavi se cini uscuvan ali je vjerojatno uredivan....a ja opako zelim naci nesto nedirano i sa mizernom kilometrazom.....garazirano i ne farbano....jos ako naletim na crvenog to je to....;)

pa onaj drugi se vuče po oglasnicima već više od pola godine, sa konstantnim spuštanjem cijene; zadnje što sam ga vidio, mislim da je bio na 15000 kn.

a i crveni je. :D

Offline Rogi

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #4 : 29 Prosinca, 2009, 16:29:57 »
Citat: kowalski;129157
pa onaj drugi se vuče po oglasnicima već više od pola godine, sa konstantnim spuštanjem cijene; zadnje što sam ga vidio, mislim da je bio na 15000 kn.

a i crveni je. :D

al je dosta los i 2 zicer je,te je preskup s obirom na stanje,bijeli je izasao preko 7000€ sa restauracijom od nule....; taj crveni cak ima i kracu sasiju od originalne cetvorke...;) to je tvz "cipela" al broj 36...;) kad i ako mu paden cijena do razumnih 5000kn(samo zato sto je cabrio u papirima) onda bi ga uzeo mozda...:)

radije jednu ko novu pa je ja preradim po bijeloj....;)
😎

kepz

• Gost
storija o R4 cabrio
« Odgovori #5 : 29 Prosinca, 2009, 21:00:57 »
ako je ko nova onda ju je steta unistavat fleksericom. a bijela je gadna, unatoc tome sto je raritet.

Offline Rogi

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #6 : 30 Prosinca, 2009, 02:12:22 »
Citat: kepz;129211
ako je ko nova onda ju je steta unistavat fleksericom. a bijela je gadna, unatoc tome sto je raritet.

nista nije steta ako se radi kako spada...;)a i draze bi mi bilo neku ne-trulju ne karamboliranu i izmasakriranu sloziti nego hrpu ruzine...a cetvorki jos ima za nac....dobrih...;)
😎

Offline John Doe

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #7 : 30 Prosinca, 2009, 12:13:21 »
Citat: kepz;129211

Oce oprosti mu jer ne zna sta govori :D

kepz

• Gost
storija o R4 cabrio
« Odgovori #8 : 30 Prosinca, 2009, 12:37:29 »
reno 4 po difoltu nije neko cvijeće od dizajna, a ova kabrio verzija je gadna ko dječji grob. a đura će da ti oprosti što te je tukao.

Offline Dadox

• Junior member
  • **
storija o R4 cabrio
« Odgovori #9 : 30 Prosinca, 2009, 12:50:46 »
Citat: kepz;129042
meni je blizu za ici gledati... ako trebas vici. a za ovu bijelu, uh da su mi te felge....

Ima tu jedna bijela na Kvatricu cabrio sa takvim felgama, stoji godinama nepomicno...

kepz

• Gost
storija o R4 cabrio
« Odgovori #10 : 30 Prosinca, 2009, 13:47:45 »
jel mozes nabavit kakav kontakt ili nesto?

Offline Rogi

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #11 : 30 Prosinca, 2009, 14:14:51 »
ma nista od te na Kvatricu..vec sam pitao lika da je proda,neda ni felge ni auto ni dijelove..ima i masku sa duplim farovima...;):)

a ove tri cetvorke su negdje oko krizevaca..a jel taj bmw2002 mozda sive boje i susjed se zove Emil?!:)
😎

Offline Matija

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: P305 Ph1 SR
storija o R4 cabrio
« Odgovori #12 : 30 Prosinca, 2009, 17:56:26 »
Kvatric - Kuhaceva ulica? Ako je taj, onda takodjer mogu reci da nepomicno stoji jako dugo i da vlasnik ne razmislja o prodaji... steta...

mali OT: u toj Kuhacevoj nalazi se i Porsche 944 S2... i jos jedan zgodni stari auto ali se ne sjecam vise... OT o/u

Offline John Doe

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #13 : 01 Siječnja, 2010, 19:15:49 »
Ta bijela sto stoji godinam je bezvrijedna kao takva, neko uzeo brusilicu i od obicne napravi o kabrio. Jedino vrijedno na njoj su Alpine felge. I ne, ne odgovara na cedulje :D
Edit: Mozda ne pricamo o istoj :)

Offline deri valdez

• Antique Member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #14 : 02 Siječnja, 2010, 12:25:48 »
Citat: John Doe;129526
Jedino vrijedno na njoj su Alpine felge. I ne, ne odgovara na cedulje :D
  :)
dodji jedan dan s dizalicom i kljucem za kotace na parkiraliste.ibicno se gazde brzo pojave:gosp: