Autor Tema: storija o R4 cabrio  (Posjeta: 11383 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline denis01000

storija o R4 cabrio
« Odgovori #30 : 08 Siječnja, 2010, 19:03:57 »
Taj model r4 na skraćenoj šasiji postojao je pod imenom frog s likom žabca na haubi.Inače reno je imao i model rodeo,plastični kabriolet sličan citroen mehariu,takav sam auto dobio na restauraciju prije nekoliko godina.Vozilo je kompl restaurirano imamo i slike restauracije koje bi trebalo  skenirati s foto papira i staviti na komp ali nemam skener.

Offline kowalski

• Antique Member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #31 : 08 Siječnja, 2010, 20:27:45 »
a ovako nešto?

učinilo mi se  jednom u OS u prolazu da sam vidio R4 sa takvim krovom...jel naknadna ugradnja ili original, ne znam.
ali odlično mi je izgledao-tamnoplavi, sa "bazenima" na haubi u krem boji. i alu felge u istoj boji.

Offline John Doe

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #32 : 09 Siječnja, 2010, 12:13:20 »
Citat: denis01000;130678
Taj model r4 na skraćenoj šasiji postojao je pod imenom frog s likom žabca na haubi.Inače reno je imao i model rodeo,plastični kabriolet sličan citroen mehariu,takav sam auto dobio na restauraciju prije nekoliko godina.Vozilo je kompl restaurirano imamo i slike restauracije koje bi trebalo  skenirati s foto papira i staviti na komp ali nemam skener.

Ovaj crveni gore nije Frog, ovo dole je Frog ;)

A bilo je cetvorki sa platnenim krovom kao i specijalnih izdanja kao recimo Jogging ;)

Safari:

Sixties:

Dakle ovo su Renaultove serije, Frog to nije.

Offline romyo

storija o R4 cabrio
« Odgovori #33 : 09 Siječnja, 2010, 23:36:01 »
Ciji je onda Frog?
I onaj crveni , sto se dugo vrti u oglasnicima, to je Frog?

ajd, sto ste stali , postaje zanimljivo....:cool:

EDIT/ Ovaj iz oglasa je ipak sa vratima od lima , i nije povisen. Nije frog, valjda taj Tropic.
« Zadnja izmjena: 10 Siječnja, 2010, 00:00:05 romyo »

Offline John Doe

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #34 : 10 Siječnja, 2010, 15:59:38 »
Tek cemo ga sada zakomplikovati :D
Frog je zapravo marketinsko ime za JP4 kit car. Frog se 80-ih proizvodio u Italiji. Dakle to nije bilo djelo Renaulta nego su pojedine firme preradjivale cetvorke.

Ovaj crveni sto se vrti po oglasima nije Tropic cabrio jer je manjeg osovinskog razmaka.

Offline Rogi

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #35 : 10 Siječnja, 2010, 19:53:51 »
kola prica da su bila samo 4 primjerka R4 Cabria sto su proizveli Slovenci koja su na podrucju bivse Juge....kod nas znam samo za ovog crvenog i bijelog od frenda....mislim da crveni ima takodjer u papirima pod model tropic...;)

ma Qattrica je zakon...jedan od meni drazih automobila...ko ga nije vozio nezna sta je zabava...;) mogu rec da bi se sa dobrom cetvorkom usudio napraviti put oko svijeta....;)
😎

Offline John Doe

• Senior member
storija o R4 cabrio
« Odgovori #36 : 17 Siječnja, 2010, 17:41:01 »
Evo mali pregled karoserijskih izvedbi, fali mi jos par komada pa da budu svi zastupljeni :)

P.S. Ovaj na vrhu je zapravo R5 :)

Offline dff

storija o R4 cabrio
« Odgovori #37 : 17 Siječnja, 2010, 18:50:42 »
Prikaz verzija iz Ruotclassiche: