Autor Tema: uno turbo  (Posjeta: 20064 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

psiho

• Gost
uno turbo
« : 11 Siječnja, 2010, 20:00:56 »
pozdrav svima jos jednom..
eto da malo predstavim auto, kako je sve pocelo i kaj se i kako se radilo na njemu..
oduvijek sam htio uno, nekak mi je uvijek bio drag..pa sam si ga priustio u 10 mjesecu 2007 god.
bas kad sam prodao una od 60 ks, vise nisam nijednog turbaka mogao nac u oglasniku, al sam imao neke brojeve telefona iz starih brojeva oglasnika i nasao jednog u sesvetama u solidnom stanju i originalnom...na moju srecu..
ugl..nadam se da ce vam se svidat ovakav kakvog sam slozio po vlastitom ukusu...uzivajte..:ghh:

sve je pocelo ovako, ovo je par mjeseci od kupnje, prednji novi branik, zadnji, izvana znaci original...nemogu nac slike unutrasnjosti

psiho

• Gost
uno turbo
« Odgovori #1 : 11 Siječnja, 2010, 23:04:36 »
onda sam krenuo s raskopavanjem, znaci sve van iz auta, trebalo je napravit limariju, malo trula ljeva strana poda zadnji rubnjaci i unutarnji rubnjaci, malo hrde na zadnjim muldama i promijenio sam zadnji vezni lim...

motor je raskopan, glava je nanovo slozena, kompresija je bila odlicna pa nisam morao dirat nis drugo..
sve od crijeva, semeringa, vodena pumpa, remenje, set dihtunga novih kilera i kojekakvih stvari su zamijenjene novim...
eto par slika..

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
uno turbo
« Odgovori #2 : 11 Siječnja, 2010, 23:12:13 »
Super pila čovječe! E jel dolaziš možda ti na billu subotom,brijem da sam te vidio jednom....znaš možda dečka jednoga,ima isto crvenoga una turba ko tvoj,čak mislim da su indentične felge ko tvoje...?
Nema akcije bez reakcije!

psiho

• Gost
uno turbo
« Odgovori #3 : 11 Siječnja, 2010, 23:21:01 »
to sam ja, ovaj auto je sad crven i jos uvijek imam te felge gore, neznam ni za jednog drugog turba crvenog, pogotovo na bili ga nisam videl...lol
hvala na pohvalama
stavljam slike po redu kako je slagan..

Offline Mika bedex

• Veteran member
uno turbo
« Odgovori #4 : 11 Siječnja, 2010, 23:34:08 »
ma ne valja nis.hahaha.sjedni pet

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
uno turbo
« Odgovori #5 : 12 Siječnja, 2010, 00:44:01 »
Psiho pa mi smo onda susjedi iz kustošije....ehhe
Nema akcije bez reakcije!

Offline Mika bedex

• Veteran member
uno turbo
« Odgovori #6 : 12 Siječnja, 2010, 02:02:54 »
da markos,to si me ti bil pital za njega,tj za moj auto.moj unic je njegov bivsi

psiho

• Gost
uno turbo
« Odgovori #7 : 12 Siječnja, 2010, 23:48:12 »
nakon kaj se rijesila limarija, dugo se radila priprema za lakiranje, ja volim kad je sve po spagi i mora bit tip top napravljeno..

mjesec dana rada na pripremi i lakiranju, s tim da se pocelo prije bozica.. 2008..

jos malo slika :)

materijal za lakiranje, vodena baza bezbojni u glasuritu..:))

Offline sale

• Antique Member
  • Spol: Muški
uno turbo
« Odgovori #8 : 13 Siječnja, 2010, 15:08:34 »
kolko si dao za boju ako nije tajna.. zanima me kak se krecu cijene boja na vodenoj bazi..

psiho

• Gost
uno turbo
« Odgovori #9 : 13 Siječnja, 2010, 19:05:56 »
set 3 kile baza bezbojni, razrijedivac i jos nekaj je bilo 3550 kn al mi je frend sredil kod iviceka popust 30 % pa me izaslo 2900 kn...

Offline ipodairbrush

• Senior member
uno turbo
« Odgovori #10 : 13 Siječnja, 2010, 21:13:02 »
Buraz ti si hebenoooo Ali Hebenooo Puko Kaj si ti lud dat 3550kn za Hebene lakove ma ti si pukoooo Majke mi :)

ludaman

• Gost
uno turbo
« Odgovori #11 : 13 Siječnja, 2010, 21:16:24 »
3 iljade za farbu i opet je unic rozi.. hahaha :) :)
Psiho sve znas kakav je uno samo daj mu neke speedline-ice ili ronal turbo deni gore.. ovo je isfurano :D :D

psiho

• Gost
uno turbo
« Odgovori #12 : 13 Siječnja, 2010, 22:35:36 »
bit ce felgi, treba mi love pricekat ce jos malo...

psiho

• Gost
uno turbo
« Odgovori #13 : 13 Siječnja, 2010, 22:48:27 »
ipod, imalo se moglo se, samo najbolje za una se kupovalo...

znaci poslje mukotrpne pripreme auto se polakirao, samo kaj je na ovim slikama malo rozo ispalo jer je slikano po mraku....al vjerujte da nije rozo.....lol

par slika..a bit ce ih jos

psiho

• Gost
uno turbo
« Odgovori #14 : 16 Siječnja, 2010, 18:44:12 »
kad je stigo doma, poceo sam s ciscenjem instalacije i mijenjanjem iste, odnosno nekih dijelova koje na oko nisu bile dobre ili sumnjive, i montazom nekih sitnica dok se radila mehanika

sve je dosta sporo islo, jer nemam garazu pa me to najvise kocilo kao i danas, vjerojatno bi auto bio gotov tek sad negdje da imam garazu, jer bi se vise mogao posvetit detaljima, ali je dobro i ovak zavrsilo..