Autor Tema: UpomoĆ imam akvarij u autu  (Posjeta: 4996 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline stressman

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
UpomoĆ imam akvarij u autu
« Odgovori #15 : 19 Siječnja, 2010, 23:55:14 »
Ne zaboravi čep.. :D
as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

Offline HILLMAN

« Odgovori #16 : 19 Siječnja, 2010, 23:59:26 »
Citat: BORAC ISTRA;132720
ima riba u horoskopu,hehehe,limarija ima 83000 km za takvu limariju bi neko guzicomplatio(nije da se hvalim)stavit ču stakla od starog tipa i silikon na njih na štopove,

Ne pretjeruj ja sm prošli tjedan pridao jugo 45 prva serija(fiatova mašina) 73000 km za 300 kuna :pda:
bitno je znati šta neznaš

Offline BORAC ISTRA

« Odgovori #17 : 20 Siječnja, 2010, 07:57:30 »
Citat: DAČOKTT;132857
I rezervar za skupljanje kišnice. :D:D
kod nas u istri imaš nešto slično šta mi zovemo šterna to ti je bunar pa možda njega da napravim?:spava:.da ubacim par šarana?
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...

Offline marijo

• Senior member
pozdrav
« Odgovori #18 : 20 Siječnja, 2010, 19:49:28 »
pozdrav,vidim da si tu u postu napisao da imas nekog juga 45 pa me zanima jel mozda na prodaju?

Offline darkich45

• Veteran member
« Odgovori #19 : 21 Siječnja, 2010, 12:29:33 »
Moj je Yugo bio trulih zadnjih muldi, kad je bilo mokro kotači su mi nabacivali vodu u auto.
Kad sam skinuo tapecirunge na muldama imao sam šta za vidjeti....  sve ostavio tako.... dogovorio limara.... i na dan kada sam vozio auto limaru.... opet je padala kiša.... a trebalo je voziti 45km.
Ne da sam pokisao, nego je cijeli auto bio usran iznutra, naravno izvadio sam sve čime sam mogao pokriti rupe.  Katastrofa!
Yugo = do 100-tke voziš, iznad...  gađaš!

Offline Laniva

• Antique Member
« Odgovori #20 : 22 Siječnja, 2010, 09:58:21 »
Hehe Borac meni se ista stvar događala ali pazi sad na Scenic-u :D, tako da nije ni Yugo baš najbolji ...šala. Ovako je bilo na njemu: ispod prednje šajbe tamo gdje je motorić brisača i do vatrozida ima odvod vode koja se slijeva sa šajbe. Taj odvod se začepio lišćem i polako se nakupljala voda koja se kasnije prelijala na pod suvozača. Vidi da li imaš iste kanale ispod prednje šoferšajbe i da li su začepljeni :palac: