Pošto je konačno stiglo lijepše vrijeme,,red je pao i da se nastave radovi na ajkulici,,,pošto je podni tepih bio prilično prljav odlučio sam ga izvaditi i baciti ga pod ''hladni tuš'' miniwash od 6 bara....

,,,dobro da sam ga skidao pošto sam naletio i na malo neugodno iznenađenje u vidu rupe,kod gas papučice,,pa će ajkulica malo na krapanje kod limara...

nakon što je iz tepiha izašlo 17 kanti od jupola blata :) tepih sam osušio i sredinu počeo farbati plavim sprejom za tkanine koji sam kupio u obližnjem auto dućanu...na to sam se odlučio iz razloga što je tepih dosta ''apšisao'' i izblijedio pa sam ga odlučio osvježiti...

nakon potrošenog cijelog spreja kojeg doduše i nije bilo puno,tepih izgleda ovako,,
,

trebao bi kupiti još jedan sprej,,al nažalost nema više,,moram poslje uskrsa pitat dal se da naručiti...
evo još koja slika okupane ajkulice,,,,

maska je na farbanju,da ne bi bilo zabune:)
:)

i za kraj ovog posta evo i jedne bijele fotke:ghh:

Daljnji planovi su:
štelanje ventila,,malo zvekeću
trebao bi nabaviti membranu iz razvodne kape koja daje podtlak u fergazer,kao i crijevo koje vodi do razvodne u fergić..ako netko ima neka javi??
Promijenit selene tbog trzaja prilikom kretanja
Rega
Pa borbetice....
PA gasss,,heheh,,isto ako netko ima trebao bi prednji branik pošto moj nema komplet gumu koja ide na njega pa mi je to ružno,,eto toliko za sad,,pozdrav svima!