Krasno. Lijep dio modela imam i ja (iako baš i ne preferiram 1/18, pa sam tu slabiji). Apsolutni favoriti su mi Marklinov i Polistilov Audi, zato što preferiram autiće nastale u vremenu kada i pravi automobili.
Onaj NSU je model proizvođača Grell, mjerilo je cca 1/64, iako se u toj dimenziji kod jeftinijih proizvođača igračaka (postoji i true scale 1/64 s vrlo vjernim reprodukcijama i mnogo višim cijenama, ali to je nekaj drugo) ne poštuje neko egzaktno mjerilo. Engleski je naziv za ove modele „Three inch toys“, što više odgovara istini od nekog preciziranja skale.
Pozvao bih te na neki od naših foruma sakupljača autića – nažalost, kako to obično biva, podijelili smo se u dvije grupe, one koji skupljaju manja i one koji skupljaju veća mjerila, uz dio nas koje zanima sve pa sudjelujemo na oba foruma – ali to nije pametan potez jer saznavanjem kanala nabave, razmjenama, pa i samim dobivanjem informacija o modelima neminovno počinješ mnogo više skupljati i trošiti... Tako da ne znam koliko je to pametno.