Autor Tema: Kromiranje branika  (Posjeta: 18246 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline brackor

• Junior member
  • **
Kromiranje branika
« Odgovori #45 : 19 Veljače, 2010, 13:35:02 »
sve se mislim da ga dam napravit od inoxa.nece biti orginal al ce bit ok i jos ljepseg dizajna.

Offline Goc127

• Antique Member
  • Spol: Muški
Kromiranje branika
« Odgovori #46 : 19 Veljače, 2010, 13:41:03 »
moj stari dok je vozio spider-a furao je branike u Slo kod nekog frajera koji ih kromira napravio je dobar posao i milsim da je još uvijek jeftinije nego kod nas, ako te interesira mogu ga pitat :palac:

Offline brackor

• Junior member
  • **
Kromiranje branika
« Odgovori #47 : 19 Veljače, 2010, 13:44:25 »
ajd ako nije problem.poz

Offline neno5

• Veteran member
kromiranje
« Odgovori #48 : 27 Veljače, 2010, 12:56:09 »
ako želite u Sloveniji kromirati ,firma se zove GALMA, u Radomlju ,Domžale ,Ulica Homec 5 tel 0038617227110,to ti je blizu Ljubljane, oni ti mogu kromirat i aluminij i legure od aluminija što Patafta ne može, imaju ti ok cijene, sam vlasnik ti je ljubitelj oldtimera zato ti se i oni hoće zafrkavati s tim, s aluminijem je malo zeznuto jel ako je slab tj tanak zna se deformirati, ili ako je veći komad zna biti porozan pa kod kromiranja ti se ponovno znaju vidjeti točkice jer jer je u šupljinama zrak to ti se događa i kad stare alu felge daš plastificirati.
Ja sam bio nekoliko puta gore možda idem i sljedeći tjedan.

Offline Risbo

• Antique Member
  • Spol: Muški
Kromiranje branika
« Odgovori #49 : 27 Veljače, 2010, 13:19:37 »
ja sam ih zvao prije god- dvije i nisu kromirali aluminij....

Offline i šime

Kromiranje branika
« Odgovori #50 : 27 Veljače, 2010, 18:34:09 »
Citat: neno5;143089
ako želite u Sloveniji kromirati ,firma se zove GALMA, u Radomlju ,Domžale ,Ulica Homec 5 tel 0038617227110,to ti je blizu Ljubljane, oni ti mogu kromirat i aluminij i legure od aluminija što Patafta ne može, imaju ti ok cijene, sam vlasnik ti je ljubitelj oldtimera zato ti se i oni hoće zafrkavati s tim, s aluminijem je malo zeznuto jel ako je slab tj tanak zna se deformirati, ili ako je veći komad zna biti porozan pa kod kromiranja ti se ponovno znaju vidjeti točkice jer jer je u šupljinama zrak to ti se događa i kad stare alu felge daš plastificirati.
Ja sam bio nekoliko puta gore možda idem i sljedeći tjedan.
                                                                  Tu
www.galma.si/index.cfm

Offline tonac

• Olschool apprentice
  • *
    • http://www.vwclubcroatia.com
Kromiranje branika
« Odgovori #51 : 01 Ožujka, 2010, 21:13:48 »
Citat: neno5;143089
ako želite u Sloveniji kromirati ,firma se zove GALMA, u Radomlju ,Domžale ,Ulica Homec 5 tel 0038617227110,to ti je blizu Ljubljane, oni ti mogu kromirat i aluminij i legure od aluminija što Patafta ne može, imaju ti ok cijene,

ja sam tamo vozio kromirat... al ne aluminij...