0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Kad se već spominju oldtimeri, evo fotke od auta kojeg je radio stari karoser kod kojeg sam odnio svoju Petardu pred 10 godina. Fijola mu je bila projekt za gušt kojeg je slagao. Ne znam jel ga dovršio, nije u garaži u kojoj je bio tada, a vjerojatno ni ne radi, kad sam ja bio tamo već je bio u godinama lagano i po priči se moglo skužit da mu je lagano dosta struke, ali bilo mi je gušt provodit tih par posjeta u garaži kod njega da mi objašnjava kako se sa čekićem i par nekih drvenih alata kojima sam zaboravio ime oblikuje ovako nešto, od limenih plehova. Sličnosti su slučajne, valjda :)(Image removed from quote.)Ne znam da li je dobro reći "na žalost" ali Braco nikad nije svoj talent uspio prodat onako kako ja mislim da je zaslužio. Nije volio da mu dolaze ljudi gledat šta radi, a kad sam ja došao vidit kako stvari napreduju sa mojim autom, i krenuo fotkat, rekao je da ne stavljam te slike na net, da mu ne dolaze, kako je znao reć, razni kanjoli (glupani) motat se oko auta. Pa nisam stavljao slike njegovog auta na net. A ne znam koliko vas je vidjelo Rauh Welt Porše, Nakai je danas jako popularan lik, skoro nekakav kult ličnosti, zovu ga razni likovi po svijetu, a on putuje sa svojom fleksericom i reže bokove po zračno-hlađenim Poršeima. Samo da je bilo marketinga, tko zna, možda bi Braco bio Nakai? Zašto ne. Ali to se nije dogodilo, Fijola je tko zna gdje.(Image removed from quote.)
Interesantna priča....
Evo i fotka od price(Image removed from quote.)