Autor Tema: Kvaliteta zamjenske limarije  (Posjeta: 39096 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Žein

Kvaliteta zamjenske limarije
« Odgovori #30 : 07 Ožujka, 2012, 22:06:57 »
Ja sam kod Hrupelja uzeo desni blatobran za ajkulu i iskreno osim malo skini-stavi-lupi cekicem-stavi pripasivanja skroz sam zadovoljan.
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline danyx

• Junior member
  • **
« Odgovori #31 : 08 Ožujka, 2012, 21:21:08 »
Citat: Žein;298953
Ja sam kod Hrupelja uzeo desni blatobran za ajkulu i iskreno osim malo skini-stavi-lupi cekicem-stavi pripasivanja skroz sam zadovoljan.

koliko si platio? kod nas ovdje ne mogu naci nigdje.... i meni treba desni

Offline Žein

« Odgovori #32 : 08 Ožujka, 2012, 22:26:36 »
331.20kn
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline Ante V8

« Odgovori #33 : 09 Ožujka, 2012, 08:43:52 »
Sad sam gledao i u Hrupelja ima poprilično limarije za bmw 02 seriju,kao i za e21.Čak imaju i komplet prednji vezni lim za 02 seriju što me iznenadilo.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline linoleumboy

« Odgovori #34 : 09 Ožujka, 2012, 21:20:41 »
to sto je na njihovoj web stranici neznaci da imaju
meni trebaju pragovi i na stranici ih ima ali kad sam nazvao treba donijeti uzorak
znaci najbolje nazvat i provjerit
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline dejanR

« Odgovori #35 : 10 Ožujka, 2012, 07:57:30 »
Ima ih nekoliko koji rade zamjensku limariju: klokerholm, embo, i ima u Austriji neki na W (nemogu se sjetiti kako se zove).

Linoleumboy ako trebaš pragove za deltu, više se ne proizvode, ali ti ih Hrupelj može napraviti. Meni ih je radio od 1mm lima, trajalo je ali ih je napravio...

Ante, ja ću vjerojatno uzeti kompletni prednji vezni lim za 02, problem je da je to za model poslije 1973 (široki bubreg), dok za model prije 1973 (uski bubreg) se više ne proizvodi. Dakle kombinacija je da se sa starijeg modela odreže dio veznog lima gdje je bubreg i zavari na novi vezni lim...

U biti to je i jedino rješenje ako ideš na promjenu cijelog.

Inače nova cijena prednjih blatobrana za 02 (do nedavno bila 360kn komad je 640 kuna...). Cijene rastu...

Offline Ante V8

« Odgovori #36 : 10 Ožujka, 2012, 09:09:35 »
Kad sam kupovao za mog kupea cijene su pošle prema gore.Mislim da je vezni zadnji lim bio oko 290kn,a ja platio oko 360 i sve sam platio barem 50-100kn skuplje ,jer kad sam uzimao za asconu godinu dana prije bilo je jeftinije.Kako sam uzeo veću količinu (u biti sve što su imali za mog kupea u ponudi )tako su mi dali i popusta na plaćanje.Platio na žiro i poslali mi.Sa te strane su stvarno korektni i skidam im kapu.
Definicija Demokracije:

Offline linoleumboy

« Odgovori #37 : 10 Ožujka, 2012, 09:58:59 »
meni je limar rekao da je on odrezao komad starog praga i odneso kod njih i prma tome su napravili a oni mi kazu da bas moram sa zicom napravit uzorak i tako donest nikak drugacije
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline dejanR

« Odgovori #38 : 19 Ožujka, 2012, 13:50:52 »
Citat: linoleumboy;299566
meni je limar rekao da je on odrezao komad starog praga i odneso kod njih i prma tome su napravili a oni mi kazu da bas moram sa zicom napravit uzorak i tako donest nikak drugacije

Meni su napravili bez uzorka, samo je Hrupelj izrazito spor i teško je s njima dogovarati. Ja sam ih valjda milijon puta zvao dok mi nisu napravili.

Offline hgc

• Senior member
  • Spol: Muški
    • http://www.svjetlosnibombon.hr
  • Vozilo:: R5GTT phII
« Odgovori #39 : 19 Ožujka, 2012, 15:49:01 »
ja sam odnio komad praga i po tome mi je napravio novi od 1mm lima.

istina načekao sam se :D
Deejay usluge, iznajmljivanje razglasa do cca 200 ljudi, rasvjeta(eventi,svadbe...), stage INFO: 098/817-924 ili PM

Offline Šibenick

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Mercedes Benz W115 220
« Odgovori #40 : 25 Travnja, 2012, 12:00:45 »
Trebao bi nešto uzimati od limarije. Nije baš da imam za orginal dijelove pa sam gledao ove zamjenske od Hrupelja. Prema komentarima, na ovom a i nekim drugim forumima, mi se čini da ipak ima više onih koji su zadovoljni njihovom limarijom pa ću vjerojatno kod njih uzeti. Znači, sve u svemu, kakvih ima Hrupelj je i dobar? :D
Samo pomalo...

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #41 : 25 Travnja, 2012, 16:35:40 »
Meni je kolega baš donesel kaj je kod njega narućil; prednje,zadnje rubnjake i pragove za T2 i odlićno pašu.

Offline MrNovak

• Junior member
  • **
« Odgovori #42 : 11 Svibnja, 2012, 22:07:45 »
ja sam prek jucer prvi puta narucio od hrupelja neku limariju za bmw e 36 i ajd nije bas super al je bar jedanput bolja od velasove---  al kak bi rekli kolko para tolko muzike.. ak os savrseno naruci originalni dio
Ako ima zdravlja ima svega!!!

Offline Ante V8

« Odgovori #43 : 12 Svibnja, 2012, 09:44:55 »
Ja sam isto uzimao u njih,od rezervara do pragova i veznih limova. Istina neke rupe baš ne potrefe 100% ,ali sve u svemu je ok. Ja sam zadovoljan. Pogotovo sa rezervarom od rekorda e ,koji je indetičan originalu.Mislim da čak koriste i deblji lim od velasove,jer velasa rade u kini.Tako sam vidio na ambalaži i lim im je neki bože sačuvaj tanak i lagan.
Definicija Demokracije:

Offline DANIJAG

• Oldschool member
Odg: Kvaliteta zamjenske limarije
« Odgovori #44 : 05 Veljače, 2014, 22:46:52 »
tema je stara ali kada je vec tu,a i zamijenska limarija je u garazi.....sto napraviti sa onom taaankom crnom bojom -zastitom kojom su obojano ti zamijenski kaki-taki dijelovi?
raspon savijeta je od uzmi nitro-krpu-guli do lima-pa onda-dalje zastita,ili po tome zastitu  i piiiici!
vjerojatno sam to vec negdje propustio,ali eto...ako  se nekom komentira....