Autor Tema: Sprejevi  (Posjeta: 2034 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TheBIG

Sprejevi
« : 13 Ožujka, 2010, 17:10:51 »
Zanima me ovako, pošto se prije moglo otič u svaku malo bolju prodavaonicu boje i lakova dat šifru boje i dobit sprej sa tom bojom... jeli to moguće i sada kada su boje na vodenoj bazi a ne na akrilnoj?

SCARY

• Gost
Sprejevi
« Odgovori #1 : 13 Ožujka, 2010, 17:17:57 »
u pravim prodavaonicama te pitaju hoćeš li da ti boju natoče u kanticu ili da ti ubace u sprej;)

Offline TheBIG

Sprejevi
« Odgovori #2 : 13 Ožujka, 2010, 22:35:49 »
to je bilo za akrilne ..a jeli tkao za ove na vodenoj i koji šprickit ide i kakav lak stavljam ?

Offline slanac

Sprejevi
« Odgovori #3 : 13 Ožujka, 2010, 22:53:36 »
U Zagrebu firma: Pro-cor, lokacija Dubrava (iznad Auto Obad), tell 01/2992959
Može svaku boju (moja je nitro, a zamješao ju je Poljak i ne odgovara ni jednoj svjetskoj nijansi :eek:) Moraš donijeti uzorak(poklopac rezervoara ili cijeli auto) ... kompjuterski je očita posebnom kamerom i izbaci " račun-omjer" mješanja . Boju ti izmješaju i mogu ti ih dati u kantici, a mogu ti je spakirati u sprej ( cca 50kn).
U spreju već imaš razređivač i utvrđivač, tvornički, tako da oni dodaju samo pigment, a s onim u kantici si nemreš pomoć (ne možeš kao nekad staviti malo na kist i popravljati točkice jer se ne stvrdnjava) - taj u kantici je namjenjen za autolakirere.
Sad i ja imam samo sprej. nasprejam malo u neki poklopac i onda po starinski - kist i popravljaj sitnice.
Dobra truba daleko se cuje! FIAT 125P 2.0 , 131 2.0   091/2121-787

Offline TheBIG

Sprejevi
« Odgovori #4 : 13 Ožujka, 2010, 23:11:13 »
znaći može :D ,a šta je sa sušenjem ?