Dugo nista ne napisah, pa da krenem redom..Dok se ceka povratak glave i radilice iz daleke mi Rijeke, i dok se prikupi jos ponesto dijelova, radi se pomalo..Nabavljeni ventili usis 21 4N, izduv NiMonic80, Vodilice ventila - broncane, i jos nekih sitnica (hvala Laci & Danijel - Rijecani moji, nista bez vas i kolega Mladen isto tako veeeeeliko hvala)..Veliko, hvala i Zeljku Adzicu iz Rijeke, koji je odigrao glavni potez kada je u pitanju nabavka dijelova..Cekam karike, dok su semerinzi radilice (veliki i mali), dihtung kartera nabavljeni..Preostaje nabaviti gumice koje idu ispod stublina..
Kugle, krajnice, seleni, manzetne letve, manzetne poluosovina, lezajevi, spone letve, karike, gumice balans stange komplet, ma sve je tu..Rastavio sam komplet most, izbio selene (nisam na silu oca'm uz'o sam veci cekic i ugrij'o dobro :mrgreen: )

U medjuvremenu sam se pozabavio rastavljanjem citavog podvozja..Ovo je vec prica za sebe kako je to u haoticnom stanju i kako je to zapusteno..No idemo redom..
Teska se borba preko vikenda borila sa sarafima koji 25 godina nisu dirani..
Ciscenje, odmascivanje, pranje, pa za vikend farbanje..Teska borba sa ciscenjem prljavstine koje ima izgleda i iz Egipatskih piramida :evil: