Ja bi malo iskomentirao ove slikice malo ako mogu... :o
Malo mi je morbidno ona slika sa prevrnutim cime-vec-da-ne-lupetam gdje su jos ljudi porazbacani...

Ijuuuu...
A ona spika sa Bubom koja pada u provaliju je mooooćnaaaa... Tip, kao, ima ''zastitu'' odnosno ''kacigu''... Pravu pravcatu
koznu kapu!!! 

O ludaka, svaka cast...

A ona spika sa onom americkom grdosijom koja se guzva kao da je od vruceg Trapista napravljena je samo propaganda... To je u doba one americke spike ''krševe za novce'' - odnosno kad su perfektno dobre aute, a govorimo o perfektnim autima neki i samo par godina stari, namjerno unistavali turirajuci ih bez ulja (uzaaas za gledati - ima brdo filmica na JuBiTou) .
Poanta je da su takve, kao, eto-pokvario-mi-se-auto aute davali na otpad (a davali su ih samo i jedino jer su imali akciju ''sklonimo potrosace i gutace benzina) i u akciji slicnoj nasoj ono sa Renolom ''Kupujemo vas krs za 1000Eura'' ako kupite novoga Twinga ili Clia.
I tako je, izmedu ostalog nastao ovaj crash test... U kojemu se ovaj auto, a inace, ruku na srce, slovi za ne-bas-siguran-auto bas zbog ''cudnog'' A-nosaca krova, izvija kao da je od spomenutog sira napravljen. A i meni izgleda kao da nema motor...
Interesira me takva frontalka sa nekim uistinu Amerom... :palac:
Eto... Sorkac, ako je gnjavaza...
P.S. I daaaaa... :(:( Steta onoga glanc-glanc novoga Buggija... Uistinu je isao po ''odijelo''

Beeeedddd... :(