Autor Tema: Oldschool crash photos  (Posjeta: 181753 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Online krntija

Odg: Oldschool crash photos
« Odgovori #270 : 11 Lipnja, 2016, 00:23:39 »
 :eek:  Sjecam se tog sudara ko da je bil jucer! Fico je izlazio u rikverc sa parkinga u drvoredu ! Ovaj motorist bi prije ili kasnije stradal s obzirom na stil voznje, jedino je zajeb kaje povukel neduznu osobu u smrt!  I ne bi  covek u auto prezivil ni da je u necem vecem od Fice, eventualno u terencu bi imo neke sanse!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline radnik-os

• Senior member
  • Vozilo:: bmw 2002-u nastajanju,truljavi tristac..ali pali
« Odgovori #271 : 11 Lipnja, 2016, 06:20:53 »
Jezivo!Ovakvih slika svima koji se ljute kada murija mjeri brzinu,mjeri alkohol i opcenito radi svoj posao.....i naravno ,samo solidarno blicajte da kreteni znaju kada treba usporiti!
Bila je negdje slicna fotka,mislim sa golfom,ali tada je motorist sredio četvero putnika u autu...mislim da je olupina bila i eksponat na nekim izložbama :scratch_one-s_head:
Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #272 : 11 Lipnja, 2016, 08:25:06 »
Nema šanse preživjeti takav pogodak ni u ćemu.Motor je hrpa čistog metala,kao da te pogodi torpedo.

Offline chaos

« Odgovori #273 : 12 Lipnja, 2016, 11:20:26 »
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline YUREEK

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Zastava 750 - 1970
« Odgovori #274 : 12 Lipnja, 2016, 12:08:27 »
:eek:  Sjecam se tog sudara ko da je bil jucer! Fico je izlazio u rikverc sa parkinga u drvoredu ! Ovaj motorist bi prije ili kasnije stradal s obzirom na stil voznje, jedino je zajeb kaje povukel neduznu osobu u smrt!  I ne bi  covek u auto prezivil ni da je u necem vecem od Fice, eventualno u terencu bi imo neke sanse!

u to vrijeme /1998 sam kupovao motor ... odustao sam jer sam vidio to uživo ... ( ipak sam kupio 1999.  ) hebena nesreća ... iste godine ili 1999 je bilo nešt slično u novome Zg, kada je motor 'pokupio'  ( mislim da S GSX-R ) zadnji dio harmonike od busa ..... navodno vozač motora pokupio curu od kolege da se provoza .... i to sam vidio uživo . . . .
Lefko ga najdeš, kak raj je lepi, med Murom i Dravom tam ti leži, de čuješ ftičju najlepšu popevku  - Međimurje to je - tu doma buš ti .

Offline issigonis

• Antique Member
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #275 : 12 Lipnja, 2016, 12:10:25 »
Jezivo!Ovakvih slika svima koji se ljute kada murija mjeri brzinu,mjeri alkohol i opcenito radi svoj posao.....i naravno ,samo solidarno blicajte da kreteni znaju kada treba usporiti!
Bila je negdje slicna fotka,mislim sa golfom,ali tada je motorist sredio četvero putnika u autu...mislim da je olupina bila i eksponat na nekim izložbama :scratch_one-s_head:

Da.Baš...A o njihovom radu,poštenju i pravednosti mogla bi se enciklopedija napisat.I to cjeli svezak od "A-čus" do "Ska-žv".

Kolko sam im love ostavil na "ucjenu" za ništa...ALI doslovno za izmišljotinu jer vide da živiš od vozačke i onda udri...A tamo di ih treba,kad ti se majstor naljepi na štosßtangu i "gura" jer je "on" genetski predodređen za ljevu traku ili kad u sred dana pokraj škole prozuji sa trocifrenom brzinom-tu nisu pametni da se stvore...Ali noč,srpanj,Jošani...a ti "juriš" šest banki pa ti majstor otima lovu jer je ograničenje 40,a ima i škola...istina ne radi več 10 god.al ipak...ma FUJ!!!
Sigurnost i povjerenje :suicide:
« Zadnja izmjena: 12 Lipnja, 2016, 12:28:32 issigonis »
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..

Offline issigonis

• Antique Member
  • Vozilo:: inno mini cooper 1300 export x2...imv mini 1000...mini 1330
« Odgovori #276 : 12 Lipnja, 2016, 12:19:09 »
u to vrijeme /1998 sam kupovao motor ... odustao sam jer sam vidio to uživo ... ( ipak sam kupio 1999.  ) hebena nesreća ... iste godine ili 1999 je bilo nešt slično u novome Zg, kada je motor 'pokupio'  ( mislim da S GSX-R ) zadnji dio harmonike od busa ..... navodno vozač motora pokupio curu od kolege da se provoza .... i to sam vidio uživo . . . .
Ak misliš na sudar na križanju Starog Otoka (ili Sloboštine) i Dugava,tada je bus oduzel prednost motoru.Istina obzirom da je isel debelo prek glavu i pol,bus ga je jaaaako teško mogel vidjeti...Nije još bilo semafora i raskršce je bilo vrlo opasno.Stalno su se tam razbijali...
Slučajno sam upoznal tog motorista koji mjesec prije nesreče...
Svi su ovde ludi,a samo ja imam papire..

Offline YUREEK

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 750 - 1970
« Odgovori #277 : 12 Lipnja, 2016, 15:31:58 »
da
Lefko ga najdeš, kak raj je lepi, med Murom i Dravom tam ti leži, de čuješ ftičju najlepšu popevku  - Međimurje to je - tu doma buš ti .

Offline Žein

« Odgovori #278 : 12 Lipnja, 2016, 16:04:15 »
Ovaj sudar Fice i motorista mi je pokojni stari prepricavao jos davnih dana.

"Vozili smo se polako kad je neki frajer proletil s motorom,nakon 20min smo ga vidjeli kak je prepilio ficeka".
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline goran16v

« Odgovori #279 : 12 Lipnja, 2016, 17:08:02 »

Ja se kao dijete sjecam prizora sa jadranske magistrale (tacne lokacije ne mogu, bilo prije vise nego 30 god) kad je motorist naletio na zastoj. Brat, koji je bio stariji i koji se vrtio oko unesrecenih dok nije dosla milicija je poslije nekoliko god pricao da je IT motorista pogodio Golfa 1, da je vozac bukvalno poderao kao nozem krov Golfa gdje se i zaglavio, a cura suvozac odletjela 50m dalje niz magistralu.

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #280 : 14 Lipnja, 2016, 17:22:49 »
Ja sam danas išao pješke Karlovačkom, kad je lik s Mazdom oduzeo prednost motociklistu, sudar bio doslovce tri metra od mene. Srećom su svi išli razmjerno sporo, ali pet sati kasnije kužim da sam još u laganom šoku. Motorist je vjerojatno prošao natučen ili s nekim slomljenim rebrima, teško je reći, ali kad ti okrvavljeno tijelo doslovce doleti pod noge, šok je popriličan... Da je vozio brže, lako moguće da bih i ja bio u bolnici ili pokojni, jer su i motor i vozač odletjeli prema meni...
Via Ciro Menotti 322

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #281 : 15 Lipnja, 2016, 09:43:00 »
Ti bi se bacio u stranu poput pantera  ;D
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline linoleumboy

« Odgovori #282 : 15 Lipnja, 2016, 22:48:36 »

i koji je ovo plavi auto
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #283 : 16 Lipnja, 2016, 00:10:59 »
Panhard 24

Online krntija

« Odgovori #284 : 16 Lipnja, 2016, 01:42:45 »
Bas ga je strefil u nezgodno mesto! Takvog crvenog 24 CT sam gledal pred par godina u Sloveniji, bio je na prodaju, stvarno ljep i raritetan auto!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825