Prije jedno 3 godine kada sam se zagrijao za ae86 kupio sam od Zaxa jedan srebrni ae85 (slabija carb verzija), a nakon par mjeseci i jedan plavi ae86 u (po)top stanju. :D

Ideja tada je bila prebaciti sve iz plavog u srebrni. Boljim pregledom nakon nekoliko mjeseci od strane prvog limara koji je uzeo auto utvrđeno je da je bolje ic radit plavog. Samo da napomenem da je vec bila stiska oko parkinga i drzanja 2 auta po gradu. Nakon nekoliko limara koji su dosli vidjet auto (sve preko preporuka, "da, da, on ce ti to sigurno uzet") niti jedan se nije htio uhvatiti posla sređivanja auta. I tako, jedan covjek ga je dosao pogledat i rekao da ce odradit.
Auto je opet mjesecima stajao kod njega dok se cekalo da dodje na red, ali barem su oba bila na sigurnom. Dio posla je kao bio obavljen, ali ne bas kako spada.
Igrom srece i poznanstva, nasao sam drugog kvalitetnog i iskusnog limara/mehanicara/sve u jednom.
Kako je period slaganja bio jaaako dugacak, dosta slika od prije sam pogubio.
Buduci da garaza di se slaze auto mi nije bas na dohvat ruke, a zbog faksa prije i posla sada (ipak to sve treba financirat) ne stignem bas redovito slikat. Vecina slika je slikana u toku rada, tako da neke stvari jos nisu zavarene i zasticene.
Evo kako je to izgledalo kad je tek doslo u Rijeku.

Prebaceni manje truli prednji bokovi sa srebrnog, radjene nove kolone, rubnjaci od keca, zatvoren siber...

poceci radova kod novog majstora i ispravljanja gresaka starog

šavovi :)

pred nekoliko dana

uff kako je ovo nekad izgledalo

napravljeni nosaci pragova na kolonama

Tokom svih tih godina cekanja skupilo se i nesto điđa-miđa.
Prednji coiloveri sa 8kg/mm oprugama i ae92 konijima, straznji ae86 koni sa trd 6kg/mm oprugama, t3 camber plates i novi poliuretanski seleni.
Kupljen volan

I novi whiteline štopovi
Prije

sada