nemas potrebe minjat to...i ovako odlicno koci zada....prednje su problem...prica sam davno s jednim mestrom u splitu i kaza mi je da je problem sajla od rucne tj polugica...ako vrtis auto na rucnu ili naglo je potegnes mogu blokirat celjusti....reparacija ce sve rijesit i pazljivo s rucnom...al i ako bas zelis da se mos glupirat s rucnom izvedi hidraulicnu i udri brate ;)
ma to sam se prije glupirao, s ovom pazim malo više!
Problem je konstantan, a koliko ja znam veći je problem s stražnjim kočnicama! I može biti da je sajla, ali frend s istom deltom morao je čeljusti mjenjat, one su otišle i platio je dosta za nove ;). Mislio sam to izbječi....
Recimo....blokirane su ako stoji par dana (desna) pa malo udarim po njoj i odvoje se pakne, ali recimo naglo zakočim papučicom i opet se zablokira! Zato mislim da nije do sajle....A neznam dali je možda i do regulatora zadnjih kočnica ?? Jer ,neznam dali si ti probao, kad naglo zakočim znam se za 180 zavrtiti :lizi:

.....
Yugopula- pa imam ja čeljusti od alfe za 22x diskove, ali nisu iste! problem je što nosač zadnji čeljusti ide skroz iza negdje do središta diska, dok alfine ili prednje deltine, odmah na rubu budu pričvršćene:palac: