Autor Tema: Muzej automobila Beograd  (Posjeta: 16535 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pjgulic

• Senior member
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #30 : 03 Prosinca, 2010, 18:59:30 »
Dobar muzej u Srba...

Offline krntija

Muzej automobila Beograd
« Odgovori #31 : 03 Prosinca, 2010, 19:32:17 »
Nisam bio u Beogradu od 1987. , al cuo sam da im je muzej automobila za 5 !
........... Ja bi u MIMARU natrpal jedno 100-tinjak oldija, al dobro ipak tu ima pravih umjetnina (nisu sve falsifikati,he,he).
Al ovaj novi muzej suvremene umjetnosti u NZ je dusu dal za izlaganje starih vozila a ne onih cudnovatih instalacija koje niko ne razme!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #32 : 03 Prosinca, 2010, 19:56:37 »
ja sam posjetio ovaj muzej, ima odličnih auta, kupio sam i jednu knjigu o povijesti autosporta bivše države, ima zanimljivih slika i podataka.pokusat cu skenirati nekoliko stranica

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #33 : 03 Prosinca, 2010, 22:49:22 »
a ovako ce nasa dica sa nasim starinama
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline dvojka

• Antique Member
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #34 : 04 Prosinca, 2010, 02:36:56 »
sta sere o emocijama nema pojma, da je volio oca nebi ga izdao, prodao, to mu je bio jedini kontakt jos s ocem...

evo price slicne, mozda ruznije, nadjem prosle godine u ovo doba t1 panel 1966. god, vlasnik je jedan automehanicar star cca 60. god. i pitam dali je kombi na prodaju, on ni cuti o tome, da se s njime porazgovarati ali o kombiju ni cuti, to je uspomena na njegovoga oca itd...

evo kako kombi stoji i ove godine i dalje:

vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

Offline goran16v

Muzej automobila Beograd
« Odgovori #35 : 04 Prosinca, 2010, 09:38:48 »
Citat: Lav;199413
a ovako ce nasa dica sa nasim starinama

Mi bi u Sarajevu za ovo rekli jednostavno - suplja prica! Ocigledno je da se mali bavi rezijom i da se sabrao 2+2, interesantan auto za snimiti film + francuska ambasada i ostali sponzori = eto projekta za fax. Vidi se s kilometar da ga auti uopce ne zanimaju, ali je dovoljno pamentan da skonta kakvu vrijednost posjeduje. Recenica da ce ga vjerovatno prodati moze biti i istina i dio pateticnog scenarija. Sve u svemu je.. mu se za auto...
BTW negdje podkraj filma se pojavljuje na slikama interesantan Z101 Pick up. Buduci da se Z Poly pojavio znatno poslije vjerovatno je neki hand made.

Offline Compact

• Veteran member
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #36 : 04 Prosinca, 2010, 10:28:10 »
Stvarno,sad gledam ovaj film i sve mi nekako nije istinito...

Svaka cast gospodinu na ovom automobilu kojeg je doveo do savrsenstva,ali i sin njegov me razocarao skroz!

Pa kad je njegovom ocu to bilo jos jedino za cim je imao snage i volje da se zanima,nikako,ali bas nikako nemoze na kraju zavsiti sa recenicom da ce ga ionako mozda prodati...

Znaci po meni tu laze i daje neki cudan "schtih" filmu...

Ali zato muzej automobila im je vrhunska stvar sa respektabilnim primjercima a onaj 911 sam bio siguran da ima neke veze sa fantomom...

a112

• Gost
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #37 : 04 Prosinca, 2010, 15:51:12 »
I ja sam skužio poly sa starim tipom prednjeg kraja i još modifikacija. Kao takav nije postojao čak ni u Fiat varijanti.

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #38 : 04 Prosinca, 2010, 21:50:28 »
ljudi niste shvatili sta vam zelim rec,poanta je da ce sutra moj tvoj njegov mali rec pun mi je k..ac starog (mislim na nas opcenito) i njegovog auta-motora umjesto da se igramo na fejsu (jebo im fejs mater) MI SMO BILI NA ZRAKU I RADILI U GARAZI a ne trunuli ko svi na kompu non stop i plej nekom igracem kurcu s toga to ide na prodaju....... on nema pojma koliko mi je trebalo muke da nadem CMR 12zoll za ficu koliko mi je trebalo da nadem origigi alu kukice za vespu.... koliko novaca zivaca truda mi je trebalo za sve sta je u garazi to vam zelim reci :(
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline krntija

Muzej automobila Beograd
« Odgovori #39 : 05 Prosinca, 2010, 01:21:30 »
Dobro zboris kolega!!!!!  Nazalost tu nema pomoci!!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline goran16v

Muzej automobila Beograd
« Odgovori #40 : 05 Prosinca, 2010, 10:21:57 »
Izgleda da je decko nazalost ostao bez oca prije nego je uspio shvatiti menaterijalnu tj emocionalnu vrijednost uspomena na oca. Moj otac je ziv i relativno zdrav, doduse bez nekih kolekcionarskih afiniteta, ali ne mogu zamisliti nevolju koja bi me natjerala da prodam neke stvari koje su mu bitne.
Druga stvar u odnosu je majka. Ako vec dijete nije dovoljno zrelo majka je tu da ukaze na vaznost uspomena na oca, ukoliko je to postovala. Ovdje je vrlo moguce da se majka uvijek borila sa autom za ravnopravno mjesto u zivotu njenog muza (vjerovatno je auto bio razlog za mnoge rasprave unutar obitelji). Izgleda da nikad nije shvatila i prihvatila vaznost tog auta za njenog muza i na taj nacin sad utjece na sina - da konacno makne taj auto iz svog zivota.

Offline Baljulji

• Junior member
  • **
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #41 : 05 Prosinca, 2010, 18:35:47 »
Citat: Lav;199651
ljudi niste shvatili sta vam zelim rec,poanta je da ce sutra moj tvoj njegov mali rec pun mi je k..ac starog (mislim na nas opcenito) i njegovog auta-motora umjesto da se igramo na fejsu (jebo im fejs mater) MI SMO BILI NA ZRAKU I RADILI U GARAZI a ne trunuli ko svi na kompu non stop i plej nekom igracem kurcu s toga to ide na prodaju....... on nema pojma koliko mi je trebalo muke da nadem CMR 12zoll za ficu koliko mi je trebalo da nadem origigi alu kukice za vespu.... koliko novaca zivaca truda mi je trebalo za sve sta je u garazi to vam zelim reci :(

Kako je ovo dobro rečeno! Ovo bi ja stavio u svaku školu, faks...i to u svaku učionicu iznad ploče!

Svaka čast na napisanom :gosp:

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #42 : 05 Prosinca, 2010, 21:06:03 »
...a opet bolje je vozilo prodati nekome tko če se o njemu brinuti,nego ga nezainteresirano pustiti da propada...
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!

Offline goran16v

Muzej automobila Beograd
« Odgovori #43 : 05 Prosinca, 2010, 21:10:42 »
Citat: vu.k;199903
...a opet bolje je vozilo prodati nekome tko če se o njemu brinuti,nego ga nezainteresirano pustiti da propada...

A neke alternative prodaji... Npr ustupiti ga muzeju kao eksponat, a zadrzati vlasnistvo nad njim ili npr. fiat auto kuci koja bi ga drzala kao ukras u prodajnom salonu. U svakom slucaju ugodno s korisnim a auto ne bi propadao.

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
Muzej automobila Beograd
« Odgovori #44 : 05 Prosinca, 2010, 21:24:26 »
Citat: goran16v;199908
A neke alternative prodaji... Npr ustupiti ga muzeju kao eksponat, a zadrzati vlasnistvo nad njim ili npr. fiat auto kuci koja bi ga drzala kao ukras u prodajnom salonu. U svakom slucaju ugodno s korisnim a auto ne bi propadao.
Potpuno se slažem, prodaja samo kao zadnja opcija da se spasi vozilo (nažalost u prodaji takvog nasljeđa često igra ulogu materijalna dobit).
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!