Uuuuuuu... Ovo se zove autic i pol. :jak::agressive: Imao sam priliku voziti od frenda jednom daaaaaavno davno ''istu takvu'' (neka mi Alfisti oproste - nisam na ''ti'' sa oznakama''). To je bio doslovce trul-trul-do zla Boga trul auto. Bio je bio toliko trul da su mu vrata vozaca doslovce ispadala iz dovratnog stoka zajedno sa pantom (šarkom, bragom, baglamom, brtvelom...Kako god zovete taj ''zglob''...)... Kolone, zadnji rubnjaci, pola poda, rubovi zadnje haube... To sve nije postojalo. Prozori su su bili zaglavljeni sa sarafcigerom... Ma krsina do zla Boga. Auto od kojega dobijes tetanus samo kad ga gledas. Ned'o Bog da ga taknes...
Ali zato motor/mjenjac/ovjes/kocnice su bili u besprijekornom stanju. Vozio se ''samo tako'' i bio je doslovce trkaci bolid na cesti. :evil::evil:
Nikada necu zaboraviti jurnjavu po magistrali Rijeka-Jablanac i to dionicu poslije Senja... Ganjao sam nekog Austrijanca u glanc novoj Meci C Kompressor - to je tada bila atrakcija na cesti. Doslovce nam nije mogao nista - Svi zavoji su bili definitivno nasi... Preticanje i ubacivanje izmedu autiju u koloni kao da na poligonu vozis izmedu cunjeva...

Auto je bio kao Herbie (sad je ovo Bogohuljenje na relaciji Alfa - VW :o :ghh: ) - doslovce sta zamislis to auto ''odradi''. Koliko mu gasa drzis - toliko se auto vrti.

Kao da nema limita... :lizi:
Na kraju stanemo pred trajekt - auto sav pucketa, dolazi ''Austrijanac'' i cudi se ''Š'o je to bolan od kooolaaaa...? Kako da to tako ide...?''
A meni bas ispala vrata iz stoka i ''radimo limariju'' pred trajektom - treba se truli lim ''otvoriti'' vratiti šarku na mjesto i cekicom polupati truli lim, odnosno ''zatvoriti'' sarku da vrata stoje na mjestu. :D:D
A tip zabezeknuto: ''Aaaaaaa baaaa pa to se raspada...''

Sorry na poduzem postu, ali uvijek kad vidim taj autic - osjetim neku ljubomoru naspram vlasnika. Uistinu jedan od rijetkih pravih trkacih autiju iz kategorije: ''Nikada vise nece biti takvih autiju...''
Aj' sredi to pa da slinimo... :to::to::njam: