Autor Tema: Alfa sprint  (Posjeta: 10802 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

miniV8

• Gost
Alfa sprint
« Odgovori #30 : 29 Travnja, 2010, 16:30:31 »
Citat: karlo kramar;157716
evo zbog čega:

http://www.youtube.com/watch?v=mkP43CsBonY

:p:p:p:p:p:p

Sorry nemoj misliti da vrijeđam ali ovo što ovaj radi je za mulce sa jako malom karom koji se moraju pokazati kak su face i imaju auto koji se vrti u krug.....
« Zadnja izmjena: 29 Travnja, 2010, 19:50:48 kowalski »

Offline karlo kramar

• Antique Member
Alfa sprint
« Odgovori #31 : 29 Travnja, 2010, 16:55:03 »
Citat: miniV8;157719
Sorry nemoj misliti da vrijeđam ali ovo što ovaj radi je za mulce sa jako malom karom koji se moraju pokazati kak su face i imaju auto koji se vrti u krug.....

ma AL zna zašto ja to pišem  :)
BMW e21 323i, 316, 2002 , 2002tii

Offline sven

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
Alfa sprint
« Odgovori #32 : 29 Travnja, 2010, 17:09:16 »
Citat: Sprint QV;157699
@Sven što te zbunjuje, pa i moja je 1.5 QV, nisu bile QV samo 1.7:ne:

Imaš 1.5 QV sa 105ks i 1.5 "običnu" s 95ks....

Sve ja to jako dobro znam, samo sam primjetio da ovaj auto ima oznaku "Sprint 1.5" koju su nosile ove vulgaris sa 95 ks, čeličnim felgama i sivim linijama na branicima.;)
Ovo je, izvana, nesumnjivo 1.5 QV, samo bi u oznaci umjesto "1.5" trebala imati zelenu djetelinu.

2frik-ri - hehe, odlična priča koja dočarava esencijalnu bit zašto volimo male boxer Alfe! :D

Offline AL

Alfa sprint
« Odgovori #33 : 29 Travnja, 2010, 20:09:17 »
Citat: karlo kramar;157721
ma AL zna zašto ja to pišem :)

Fali malo šodera samo...:D:D:D
He he he he...:palac:

Saša

• Gost
Alfa sprint
« Odgovori #34 : 29 Travnja, 2010, 21:00:53 »
Alfa je i po papirima QV, snage 77 kW, unutrašnjost je identična QV modelima (presvlake vrata i sjedala sa uzorkom onih zelenih kvadratića ili već koji god oblik da je...),
bočne lajsne su postojale samo je rupe za njih  neki meštar stručnom rukom prekitao. Opalioje gore 4 mm armaturnog kita ....
Oznake su najvjerovatnije otišle kvragu i zamijenjene drugima jer je auto lagano udaren i sprijeda i straga. Srećom su samo prednji i zadnji vezni lim malo spigani.
No svugdje gde zavirim je pomalo trula.
Bit će dosta posla na njoj...
« Zadnja izmjena: 29 Travnja, 2010, 21:03:22 Saša »

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
Alfa sprint
« Odgovori #35 : 29 Travnja, 2010, 21:05:45 »
Bilo bi čudno da nije trula:D s obzirom da je auto na kontinentu bio vožen....
Hrđa bez granica

kinkygsi16

• Gost
Alfa sprint
« Odgovori #36 : 03 Svibnja, 2010, 00:16:28 »
sprint je meni jedna od najljepših alfi,ima perfektnu liniju,samo jedne felgice prikladne i spuštanje par cm,bočne QV naljepnice i auto bombon,znači čim originalije stanje preferiram,sretno s radovima:palac:

Offline uzzy116

• Veteran member
Alfa sprint
« Odgovori #37 : 03 Svibnja, 2010, 11:18:24 »
Ima kod mene jedna 33-ca 1.7 carb druge serije,generalka na motoru i mijenjacu,novi koni sport amortizeri,16v kocnice.........,a ja nemam gusta napravit ni 100 metara s njom,meni to jednostavno nije Alfa

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
Alfa sprint
« Odgovori #38 : 03 Svibnja, 2010, 11:57:41 »
Ako to nije alfa što onda je...???
Hrđa bez granica

Offline karlo kramar

• Antique Member
Alfa sprint
« Odgovori #39 : 03 Svibnja, 2010, 13:49:42 »
Citat: Sprint QV;158305
Ako to nije alfa što onda je...???

valjda fiat :)
BMW e21 323i, 316, 2002 , 2002tii

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
Alfa sprint
« Odgovori #40 : 03 Svibnja, 2010, 14:00:16 »
Najjače su mi ove fore to nije alfa a auto ima više alfe na sebi od 75-ice koju drže za zadnju pravu alfu...

Ima alfin ovjes iz doba SUD-a, ima alfin boxer motor,alfin mjenjač, alfino upravljanje, ima alfin dizajn, sve je 100% alfa i onda kaže to nije prava alfa a oni monstrumi, kojih se svi mehaničari plaše i djeca pred vrtićem imaju napade dok ih vide, s mjenjačem na krivoj strani auta, mehanikom razbacanom posvuda po autu su prave alfe kao.....Moš mislit:lizi:
Hrđa bez granica

Offline uzzy116

• Veteran member
Alfa sprint
« Odgovori #41 : 03 Svibnja, 2010, 15:40:36 »
Opet ponavljam po koznakojiput,imam vise kilometara sa boxer Alfama od vecine vas i vidim da se pocelo pisat kako je to ovakav i onakav auto pa reko da i ja napisem svoje misljenje
Po meni Alfa nikad nije ni tribala ulazit na trziste malih jeftinih auta,ako ste vec tili sredit dobar jeftin auto bolje bi bilo da ste uzeli stojadina,on je i puno bolji i ima dijelova :gosp:

Offline ties

• Junior member
  • **
Alfa sprint
« Odgovori #42 : 03 Svibnja, 2010, 20:09:33 »
ta tvoja alfica je bila nekoć moja,ima san planove ali ne i lovu tako da san je proisljedija-i fala bogu u pravin je rukama jer to i zavriđuje.................
a šta se tiće izjavi tipa ovo je prava ovo nije...............a sine mili,pogon na krivoj osovini i to....to mi je izjava lika čelave glave s kockcon šeštakon kojemu rade 4 cilindra....smijeh,ja san isto svašta vozija i osobno volin više prednji pogon od stražnjeg,ali najbitnije lipa je i rijetka i nedaj je nikome kad je složiš:gosp:

Offline AL

Alfa sprint
« Odgovori #43 : 03 Svibnja, 2010, 20:50:39 »
Citat: uzzy116;158349
Opet ponavljam po koznakojiput,imam vise kilometara sa boxer Alfama od vecine vas i vidim da se pocelo pisat kako je to ovakav i onakav auto pa reko da i ja napisem svoje misljenje
Po meni Alfa nikad nije ni tribala ulazit na trziste malih jeftinih auta,ako ste vec tili sredit dobar jeftin auto bolje bi bilo da ste uzeli stojadina,on je i puno bolji i ima dijelova :gosp:

Iza tih autiju stoje neke činjenice koje su daleko objektivnije i konkretnije od tvojeg mišljenja. A i tvojih kilometara s boxer motorima...

Jer mišljenje je kao šupak svi ga imaju...

Da, i ljubva prema Alfama ne mjeri se i ne dokazuje pređenim kilometrima...
« Zadnja izmjena: 03 Svibnja, 2010, 20:57:58 AL »

Offline AL

Alfa sprint
« Odgovori #44 : 03 Svibnja, 2010, 20:51:50 »
Citat: Sprint QV;158329
Najjače su mi ove fore to nije alfa a auto ima više alfe na sebi od 75-ice koju drže za zadnju pravu alfu...

Ima alfin ovjes iz doba SUD-a, ima alfin boxer motor,alfin mjenjač, alfino upravljanje, ima alfin dizajn, sve je 100% alfa i onda kaže to nije prava alfa a oni monstrumi, kojih se svi mehaničari plaše i djeca pred vrtićem imaju napade dok ih vide, s mjenjačem na krivoj strani auta, mehanikom razbacanom posvuda po autu su prave alfe kao.....Moš mislit:lizi:

:palac::palac: