Autor Tema: T: Nacrte za adaptere  (Posjeta: 8503 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline renault 10

• Veteran member
T: Nacrte za adaptere
« : 04 Svibnja, 2010, 10:03:48 »
Tražim nacrte za adaptere za npr. veća klišta nije bitno s kojeg su auta ili recimo vidija sam ovdi na forumi adaptere za klišta stavit na stojadina zada u principu me zanimaju nekakvi nacrti materijali u tom sjmeru fala unaprid

Offline chaos

« Odgovori #1 : 04 Svibnja, 2010, 15:33:25 »
Naizgled jednostavno, ali....???
Ima tu puno toga što određuje izgled samog adaptera.
Nisi ništa konkretno odredija (promjer i debljina diskova, čeljusti, itd.), pa ti ni odgovori neće biti konkretni.

Ja ti mogu samo reći da sam za izradu koristio čelik 4340.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline yugopula

• Veteran member
« Odgovori #2 : 04 Svibnja, 2010, 15:35:53 »
za nacrt ti ne mogu pomoc,a materijal mozes koristit obicno zeljezo,plocu od 5mm ja sam koristio,samo obradis na kraju da ne bi hrdalo ali jos bolje je ako mozes kupi inox plocu nema ni hrdanja i malo je  cvrsca mislim

Offline renault 10

• Veteran member
« Odgovori #3 : 04 Svibnja, 2010, 17:00:49 »
IMa priku u salova var i ima stroj kidalicu na vodu pa mi može iskidat te adaptere samo mu moran dat nekakav nacrt pomogućnosti u autocadu catia ili šta slično

SCARY

• Gost
« Odgovori #4 : 04 Svibnja, 2010, 18:33:56 »
nisi postavio osnovno: auto na koji ćeš ugrađivati i auto s kojeg ćeš ugrađivati...
to dvoje treba dobro međusobno uglazbiti;)

Offline renault 10

• Veteran member
« Odgovori #5 : 04 Svibnja, 2010, 18:42:15 »
Radija mi konverziju zastave/fiat 128  sa doboša(bubnjeva) na diskove rekli su mi da mi pašu diskovi od una turba ali da adapter moran napravit

SCARY

• Gost
« Odgovori #6 : 04 Svibnja, 2010, 18:44:00 »
sve to imaš detaljno objašnjeno i ilustrirano na yfc;)

Offline renault 10

• Veteran member
« Odgovori #7 : 04 Svibnja, 2010, 19:05:27 »
na šta yougofanclub ili

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
« Odgovori #8 : 04 Svibnja, 2010, 19:16:57 »
a zasto bi to radio?

auto sasvim dobro koči i na dobošima, ne bacaj pare bezveze, uloži ih u nešto korisnije

SCARY

• Gost
« Odgovori #9 : 04 Svibnja, 2010, 19:25:13 »
da, yugo fan club...

Citat: STOLE ABARTH;158612
auto sasvim dobro koči i na dobošima, ne bacaj pare bezveze, uloži ih u nešto korisnije

slažem se:palac: uz kvalitetne pakne;) i ispravan tzv peti cilindar tj regulator...

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
« Odgovori #10 : 04 Svibnja, 2010, 19:30:45 »
pa da, auti na berg kupu u njemačkoj voze na doboše...to ti dovoljno govori....

Offline renault 10

• Veteran member
« Odgovori #11 : 04 Svibnja, 2010, 20:59:05 »
Fala na brizi ali ja iman loša iskustva sa dobošima i jednostavno ih nevolim za mene su diskovi majka s time da još mogu stavit diskove od una 45 koje iman klišta od više modela a upravo sam SCARY-ijevom pomoći naša i adapter koji će mi prika napravit za đabe dostavi slike nakon izrade obavezno

Offline natan

• Antique Member
« Odgovori #12 : 04 Svibnja, 2010, 21:06:54 »
naprid stavi klista i diskove od tipa ili od floride -novijih yuga a iza netreba nista osim kvalitetnih pakna i koci savrseno... a od una 45 ti je isto ko i od stojadina

Offline Mika bedex

• Veteran member
« Odgovori #13 : 04 Svibnja, 2010, 22:01:11 »
ako ces imati otrga diskove rucna ti nikada nece biti ko na dobose,i nema potrebe za zadnjim diskovima,ja sam sad stavio na una komplet od una turba i nije mi nekaj posebno,samo mi je rucna u kursu

Offline renault 10

• Veteran member
« Odgovori #14 : 05 Svibnja, 2010, 00:40:30 »
Ma ekipa sve je to meni jasno ali ja jednostavno nevolin doboše prvo njihovo raštelavanje mi ide nakurac drugo doboši nisu nikako bolji na nožnoj kočnici od diskova jer imaju koćione cilindre manje od mahova zrna i to dvosmjerene koji pritišću pakne samo s gornje strane naći da opet mali komad površine pakne dodiruje mali komad površine doboša plus nakon dužeg koćenja možeš ih zaboravit jer se lako pregriju pogotovo nakon dužeg korištenja ručne jer se ona mala koćiona površina  odjednom povečala. Ručna mi je u stojadina ajme i kuku, tvrda neznam ti ja koliko 3 zuba ništa 4 zuba blokaju kotaći . UGLAVNOM POŠTIVAN SVAĆIJE MIŠLJENJE I SAVJETE ALI STVARNO EKIPA OVO NIJE TEMA DA LI SU BOLJI DOBOŠI ILI DISKOVI ILI DA LI JE OVO ISPLATIVO JER MENI JE ISPLATIVO JER JA VIDIM DOSTA PREDNOSTI zato vas molim vratimo se na prvo bitnu temu . Nemoj te mi ovaj post uzet za zlo ali  osjetija potrebu ovo napisat bez uvrede