Autor Tema: T: Nacrte za adaptere  (Posjeta: 8475 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline BORAC ISTRA

T: Nacrte za adaptere
« Odgovori #30 : 21 Svibnja, 2010, 16:28:29 »
Citat: renault 10;161366
Fiat uno 75sx ali koliko ja znam ovaj motor u tipa je ima oko 89 pardon 1.6 je ima 89 a 1.5 sa duplin 34 34 mislim da bi ima cca 90 konja

da bi se tako dobivali konji....ritmo 2000 125 tc je jedva izvukao 5 konja sa 2 dupla solexa od 40 mm tako da teško da je 1500 izvukao 5 konja samo sa 2 mm večim karbom u nekim slučajevima jedva se dobije s bregastom 10% snage....tako da teško...ali i ritmo 850 kg cca i 130 konja nije imao zadnje diskove...
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...

Offline Scorpion07

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #31 : 01 Siječnja, 2011, 15:31:27 »
Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje.
Govorim općenito,dali se mogu staviti veće čeljusti od serijskih na bilo koji auto pomoću adaptera ili se mora na nešto posebno obratiti pažnju.
Hyundai Accent,Hillman Hunter,Tomos A3,VW Passat,Yugo

Offline renault 10

• Veteran member
« Odgovori #32 : 04 Siječnja, 2011, 12:35:19 »
Citat: Scorpion07;205965
Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje.
Govorim općenito,dali se mogu staviti veće čeljusti od serijskih na bilo koji auto pomoću adaptera ili se mora na nešto posebno obratiti pažnju.

Na bilo koje auto možeš stavljat bilo koje kočnice odnosno kilšta samo je taj adapter bitan odnosno njegov oblik i dimenzije sobzirom na glavčinu na koju stvaljaš čak ako su ti site glavčine samo na jačem modelu staviš odma njih (to recimo imaju renoli npr: glavčine od reanulta clia pašu na 5, 11, 19 s tim e i veča klišta hehe)

Offline ed-gst

• Veteran member
« Odgovori #33 : 05 Siječnja, 2011, 21:33:10 »
na renolima kljesta pasu i bez glavcine ;)
samo udri misko,na 5icu stavis bez frke 4klipna brembo a kamoli ne od recimo ventilera ili sporta :D
takoder i straga
cak sve pase  i na novog twinga ,clia 2,za clio 3 nemogu tvrdit :)