Autor Tema: Kaj su vozili nasi stari !!!  (Posjeta: 404163 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Števa 071

Odg: Kaj su vozili nasi stari !!!
« Odgovori #1395 : 09 Veljače, 2016, 13:26:41 »
Stvarno ste usrali temu

Sent from my iPhone using Tapatalk
elektrika i mehanika ,Ex Volvo servis.   http://www.autoklima-hrastinski.hr

Offline romyo

« Odgovori #1396 : 09 Veljače, 2016, 13:30:56 »
Imao sam 3 komada 2 8v i 1 16v.Jednu crvenu 8v reg u bih jer sam tamo igrao premier ligu pa sam vozio njihove tablice 1.crnu i 1 crvenu u njemackoj.
Valjda ti je jasno da postoji svijet dalje od bjelovara i zagreba.
Jednu 8.32 dvije 3.0 v6 i jednu 2.0 themu
2 Alfe 147 gta i 2 164 3.0 v6
4 porschea od kojih nijedan nije 924,5 bmw m3 jedan e30,2 e36 i 2 e46,
3 m5 2 e39,1e60,2 audia rs6,1 serijski,1 mtm 550 ks,2 subaru impreze sti,golfa 5 r 32 prije 6 godina,golfa 2 r32,volvo s60 r,megane f1 sa mapom od 500 ks,itd itd
Oces brojeve sasije da provjeris?
Da vidim vas

I od svih ovih delicija, kavijara, torti i majoneza pa na tlačenicu/hladetinu/švarglu/prešvurt ?

Mosqito i njegov Đole - najjači post  :hi:  :hi:  :hi:

Offline salsoul

• Antique Member
  • Vozilo:: NB, R107, CS1
« Odgovori #1397 : 09 Veljače, 2016, 13:49:27 »
Ima li koji od samo 2000 eura?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #1398 : 09 Veljače, 2016, 13:53:37 »
Poanta je baš ta - ja golfađija, svijet stoji zaradi mene. I ajnjc, cvaj draj špric. Pokušao si na mala vrata gurnuti ''u Golfa prvo bilo'' pa nije išlo. I onda spika ''ne izvlači iz konteksta''.
Zaista... Nikada, evo to sad kažem, onako više-manje iz nekog polurevolta i poluafekta, pa tko shvati - shvati... Tko se uvrijedi - neka se uvrijedi... Nikada, ali niiiikada taj vaš Golf neće biti ''oldtimer'', pa makar ga iskopali 3127. godine kao okaminu... Jer će taj koji ga je iskopao reći:
''Ma to je ono što su vozili oni tvrdoglavi slijepci koji nisu vidjeli dalje od svog nosa... Uglavnom jako, jako ''tvrdi'' ljudi po poimanju i percepciji.''
Znači - radi mentaliteta vas nekoliko tvrdoglavaca koji započinjete svaku rečenicu sa ''Umene Golf...''.
Za vožnju od 255km/h jednom tako sjebanom prometnicom kao što je Istarski Ipsilon - ja bi ti pucao prvo u gume, a onda u koljena. Makar dobio ban iz Policije ili sad sa foruma.
Zašto....? Pa eto, kao što rekoh... ''U mene Golf iš'o dvestadvajs i pet na sahat...''.

Bravo djećko... Svaka čast.  :byeg:

Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #1399 : 09 Veljače, 2016, 13:56:58 »
Treba otvorit novu temu - kaj je vozio TomoIM  :whistle2:
Bosanska premier liga mi nije poznata, koji sam ja tukac  :glavauzid:
Od svih navedenih najbolji se pokazao Golf 2 R 32 ?
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1400 : 09 Veljače, 2016, 14:04:02 »
Koliko sam ja komada,kakvih i kojih mrknuo u životu,možeš samo sanjat,ajd da vidim tebe?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #1401 : 09 Veljače, 2016, 14:07:09 »
 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Dedaaaaaaa....  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: Dedu za premijerosjednika.   :drinks:  :drinks:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Števa 071

« Odgovori #1402 : 09 Veljače, 2016, 14:28:20 »
Stvarno ste kao djeca u vrtiću, ne kužim gdje su moderatori

Sent from my iPhone using Tapatalk
elektrika i mehanika ,Ex Volvo servis.   http://www.autoklima-hrastinski.hr

Offline old dog

« Odgovori #1403 : 09 Veljače, 2016, 14:52:40 »

Al, jeb...PIIIIP!!!...alo majku - opet brže od Golfa. I to UZBRDO:  :))  Evo ti na 2:20.

:air_kiss:

A na 1.15 Old Webber driftenzi bite mit ajne monotralen
Mislim da je njegov najveci u ovom slucaju :-P

E. A gdje se dijele te mape za f1 sto daju 275konja?
A jel ima za dci koja u ladici al netreba mi tolko..150 da doda men dosta pa da imam dvestaseamdes konja u zutom renolu..
« Zadnja izmjena: 09 Veljače, 2016, 15:09:21 old dog »
///// uno 1.9 TD

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #1404 : 09 Veljače, 2016, 15:20:47 »
Nije to mapa nego globus  ;D
Neznam zašto ali sjetih se Budelude..... :scratch_one-s_head:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline linoleumboy

« Odgovori #1405 : 09 Veljače, 2016, 15:42:32 »
Koliko sam ja komada,kakvih i kojih mrknuo u životu,možeš samo sanjat,ajd da vidim tebe?

bravo deda......ali zaboravio si da ovi iz premier lige karaju samo manekenke....nesto u ovom fazonu

If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1406 : 09 Veljače, 2016, 15:57:21 »
Ma kakve manekenke,sve je to frutek generacija,u moje doba su glavne bile pjevaljke,sve rasne,divlje,raspojasane,a ne ove mrtva puhala.Frgazeri,stari frgazeri,svaki cilindar svoj,da vidiš koji zvuk usisa,a ne ovi jet elektronik i kaj ti ga ja znam.
« Zadnja izmjena: 09 Veljače, 2016, 16:01:56 deda »

Offline goran16v

« Odgovori #1407 : 09 Veljače, 2016, 16:16:53 »
O tome ce sljedece genracije govoriti bas kao sto nasa generacija govori o rucnom oblikovanju lima, drvenim konstrukcijama i drvenim felgama i zbicama. Drugim rjecima sve to jeste ili ce biti pluskvanperfekt.

Offline TomoIM

• Senior member
  • Vozilo:: vw buba '67,vw buba cabrio '71,vw buggy '71,mercedes 420 sec '89,kadett c '77
« Odgovori #1408 : 09 Veljače, 2016, 18:28:41 »
Kakvi frajeri meni treba upucati sto sam ulozio 15000e u auto i vozio 250 a tebi dignuti spomenik jer si za 100e navio katricu u raspadu da ide 160 kmh.
Popisom auta sam samo htio reci da sam imao sve i svasta i da na temelju toga mogu komentirati a ne da se pohvalim jer je to mozda trecina a isto tako da ne favoriziram odredjenu marku.
Integralke sam prodao u njemackoj gdje sam zivio jer sam se stalno selio u to vrijeme a e30 m3 sam prije 2 godine prodao u njemacku odavde kao i golfa 2 r32. .Auto je bio u odlicnom stanju i pula rege.
Mapu na meganeu je stavio vlasnik prije mene u engleskoj i auto na grobniku radi 1:41.U auto je ulozeno preko 15000e
Premijer liga je prva nogometna liga u Bih gdje sa igrao 1 godinu i bio prvak te iste sa nk posusje.
Igrao sam jos i u tadasnjoj croatiji zagreb,mladoj repki,Gotteborgu i 1.fc Kolnu.
Bit svega je to sto necete priznati da je golf 1 oldtimer i klasik sa nicim drugim nemam problema.
Uzivajte
Svaka budala ima svoje veselje!

Offline TomoIM

• Senior member
  • Vozilo:: vw buba '67,vw buba cabrio '71,vw buggy '71,mercedes 420 sec '89,kadett c '77
« Odgovori #1409 : 09 Veljače, 2016, 18:33:07 »
Frik nisam ja nista pokusao nikome gurati osim zenama.
Golf je u svojoj klasi imao prvi motor sa direktnim ubrizgavanjem.
Nisu ga izmislili ali su ga prvi ugradili i sjasi vise ako neznas citati onda nemoj ni komentirati
Svaka budala ima svoje veselje!