Poanta je baš ta - ja golfađija, svijet stoji zaradi mene. I ajnjc, cvaj draj špric. Pokušao si na mala vrata gurnuti ''u Golfa prvo bilo'' pa nije išlo. I onda spika ''ne izvlači iz konteksta''.
Zaista... Nikada, evo to sad kažem, onako više-manje iz nekog polurevolta i poluafekta, pa tko shvati - shvati... Tko se uvrijedi - neka se uvrijedi... Nikada, ali niiiikada taj vaš Golf neće biti ''oldtimer'', pa makar ga iskopali 3127. godine kao okaminu... Jer će taj koji ga je iskopao reći:
''Ma to je ono što su vozili oni tvrdoglavi slijepci koji nisu vidjeli dalje od svog nosa... Uglavnom jako, jako ''tvrdi'' ljudi po poimanju i percepciji.''
Znači - radi mentaliteta vas nekoliko tvrdoglavaca koji započinjete svaku rečenicu sa ''Umene Golf...''.
Za vožnju od 255km/h jednom tako sjebanom prometnicom kao što je Istarski Ipsilon - ja bi ti pucao prvo u gume, a onda u koljena. Makar dobio ban iz Policije ili sad sa foruma.
Zašto....? Pa eto, kao što rekoh... ''U mene Golf iš'o dvestadvajs i pet na sahat...''.
Bravo djećko... Svaka čast.