Autor Tema: Kaj su vozili nasi stari !!!  (Posjeta: 404474 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline TomoIM

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: vw buba '67,vw buba cabrio '71,vw buggy '71,mercedes 420 sec '89,kadett c '77
Odg: Kaj su vozili nasi stari !!!
« Odgovori #1410 : 09 Veljače, 2016, 18:39:04 »
Deda ti imas spiku:Nitko ti nemoze dati sta ti ja mogu obecati.
Ovo sa zenama necu komentirati jer je neukusno
Svaka budala ima svoje veselje!

Offline chaos

« Odgovori #1411 : 09 Veljače, 2016, 19:01:40 »
Citat: deda
Koliko sam ja komada, kakvih i kojih mrknuo u životu

Mene samo zanima jel su se ti komadi jebali u pičku ili normalno ?  :popcorm1:
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline MOSQUITO

« Odgovori #1412 : 09 Veljače, 2016, 19:10:28 »
Kupujem opanke broj 43,može i polovne...ups...sorry kriva rubrika :biggrin:

Offline stressman

• Antique Member
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
« Odgovori #1413 : 09 Veljače, 2016, 19:13:59 »
Stvarno ste kao djeca u vrtiću, ne kužim gdje su moderatori

Sent from my iPhone using Tapatalk

gledam i smijem se kak se tomo zapjenil... a niš mu nije jasno  :balkidance: :rofl:
as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

Offline jetmech

• Olschool apprentice
  • *
  • Vozilo:: Jawa 175
« Odgovori #1414 : 09 Veljače, 2016, 19:30:54 »

gledam onaj video sa proklizavanjem u zavoju
    i nevjerujem koliko je starih drla bilo na cestama 2001 ,
    ficeki, jugici , peglice ,katrice ... zanimljvo  :biggrin:

Offline TomoIM

• Senior member
  • Vozilo:: vw buba '67,vw buba cabrio '71,vw buggy '71,mercedes 420 sec '89,kadett c '77
« Odgovori #1415 : 09 Veljače, 2016, 19:42:34 »
gledam i smijem se kak se tomo zapjenil... a niš mu nije jasno  :balkidance: :rofl:
Jasno mi je sve budala i kamenja ce uvjek biti.
Sa ovim sam zavrsio,sorry sto smo sjebali temu

Offline linoleumboy

« Odgovori #1416 : 09 Veljače, 2016, 19:44:16 »
Mene samo zanima jel su se ti komadi jebali u pičku ili normalno ?  :popcorm1:

e i ti pitas bezveze.....pa prvo se jebe normalno pa u picku....a i moras bit fin prema zenama da bi uopce dosao do tog cina kao recimo ovaj gospodin

If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #1417 : 09 Veljače, 2016, 19:48:00 »
Kakvi frajeri meni treba upucati sto sam ulozio 15000e u auto i vozio 250 a tebi dignuti spomenik jer si za 100e navio katricu u raspadu da ide 160 kmh.
Popisom auta sam samo htio reci da sam imao sve i svasta i da na temelju toga mogu komentirati a ne da se pohvalim jer je to mozda trecina a isto tako da ne favoriziram odredjenu marku.
Integralke sam prodao u njemackoj gdje sam zivio jer sam se stalno selio u to vrijeme a e30 m3 sam prije 2 godine prodao u njemacku odavde kao i golfa 2 r32. .Auto je bio u odlicnom stanju i pula rege.
Mapu na meganeu je stavio vlasnik prije mene u engleskoj i auto na grobniku radi 1:41.U auto je ulozeno preko 15000e
Premijer liga je prva nogometna liga u Bih gdje sa igrao 1 godinu i bio prvak te iste sa nk posusje.
Igrao sam jos i u tadasnjoj croatiji zagreb,mladoj repki,Gotteborgu i 1.fc Kolnu.
Bit svega je to sto necete priznati da je golf 1 oldtimer i klasik sa nicim drugim nemam problema.
Uzivajte

Da bas,voziti 250 je bas cool.

Pazi da nebi se nesto desilo pa da nebi bjezao kao i kamionđija koji je skoro samljeo moju zenu,bebu i mene.

Da me skupi i da samo ja ostanem ziv presudio bi mu.
Valjda ces shvatiti varijantu da je ipsilon opasan i da nije mjesto za kurcenje.
Zato ti je frik napisao sta je napisao.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline TomoIM

• Senior member
« Odgovori #1418 : 09 Veljače, 2016, 19:54:01 »
Da bas,voziti 250 je bas cool.

Pazi da nebi se nesto desilo pa da nebi bjezao kao i kamionđija koji je skoro samljeo moju zenu,bebu i mene.

Da me skupi i da samo ja ostanem ziv presudio bi mu.
Valjda ces shvatiti varijantu da je ipsilon opasan i da nije mjesto za kurcenje.
Zato ti je frik napisao sta je napisao.

Dobro mama, reci i njemu da ako vozi katricu 160 isto nije najpametnije isto se  moze razbiti i ubiti nekoga
Znam sta mislis i u pravu si 100%,nisam nikakva seljacina koja divlja po cesti iako se moze i tako tumaciti moj post
« Zadnja izmjena: 09 Veljače, 2016, 19:59:48 TomoIM »

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1419 : 09 Veljače, 2016, 20:04:41 »
Kakvi frajeri meni treba upucati sto sam ulozio 15000e u auto i vozio 250 a tebi dignuti spomenik jer si za 100e navio katricu u raspadu da ide 160 kmh.
Popisom auta sam samo htio reci da sam imao sve i svasta i da na temelju toga mogu komentirati a ne da se pohvalim jer je to mozda trecina a isto tako da ne favoriziram odredjenu marku.
Integralke sam prodao u njemackoj gdje sam zivio jer sam se stalno selio u to vrijeme a e30 m3 sam prije 2 godine prodao u njemacku odavde kao i golfa 2 r32. .Auto je bio u odlicnom stanju i pula rege.
Mapu na meganeu je stavio vlasnik prije mene u engleskoj i auto na grobniku radi 1:41.U auto je ulozeno preko 15000e
Premijer liga je prva nogometna liga u Bih gdje sa igrao 1 godinu i bio prvak te iste sa nk posusje.
Igrao sam jos i u tadasnjoj croatiji zagreb,mladoj repki,Gotteborgu i 1.fc Kolnu.
Bit svega je to sto necete priznati da je golf 1 oldtimer i klasik sa nicim drugim nemam problema.
Uzivajte
A kakve to veze ima sa konjskim trkama?

Offline driver_8

« Odgovori #1420 : 09 Veljače, 2016, 20:50:01 »
Nakon 15 stranica prepucavanja gdje nitko nista konkretno nije rekao nego izvlacio citate iz knjiga CVH-a i pravio se pametan,moze li mi netko ukratko i onako laicki bez nepotrebnih rijeci koje nista neznace(samo doticni misle da ostavljaju dojam da su pametni)odgovoriti na par pitanja jednostavno i sturo?

1.Ako je golf bezlicno govno koje je skupo,nekvalitetno i nije donjelo nikakve tehnoloske novitete i koje samo na balkanu i kod nas seljaka koji nista neznamo budi emocije ko je onda kupio ostalih 26500000 komada i zasto?

2.Navedite 1 cinjenicu zbog koje je fico,z101,tavrie,dacie,simce i ostali poluproizvodi kojima se divite bolji od recimo golfa 1 1.1 iz "77 a da to nije nostalgija za bivsom drzavom

3.Dali znate da je prvi einspritz motor u toj klasi ugradjen u golf 1 1.6 gti "76 sa 110 ks u kompaktnu klasa sto je do tada bilo nezamislivo

4.Sta je to Lancia delta koja se tretira kao sveta krava osim integralke i evo modela da bi opce bila vrijedna spomena?Pa auto se raspadao nakon 10 godina dizajnerski je jednako los kao golf a najkvalitetniji dio mu je bila plastika.
Jedini naklon zasluzuje zbog uspjeha na rallyu i to navedena 2 modela.
Ako cemo tako gledati onda je i novi polo sigurno buduci klasik ima vise pobjeda od delte.Pa jel vidite vi gdje to vodi?

5.Nemoze se u isti kos trpati:
  Golf 1 gti '77 i golf 1 diesel 82 tas
  Golf 2 1.3 88 i golf 2 rally g60 kojih je napravljeno 5000 komada a pogotovo
  Golf 2 limited 16vg60 sa 210 ks kojih je napravljeno 70 za kojeg velika vecina vas nije ni cula.
6.Samo da se zna da nisam nikakav zagovornik nijedne marke da volim vidjeti svaki stariji auto bilo francuski,talijanski,britanski,njemacki.Samo nevolim neopravdano pljuvanje i nametanje svog misljenja bilo kome.

Tu smo iz drugih razloga,bar bi tako trebalo biti.
 :smajlold: :klinac: :drinks: :dance4: :rofl:

Odgovorit cu za deltu jer smo imali paralelno golfa 1 i deltu. Lancia je bolji auto po tome kako se vozi i kako se osjecas kad sjednes za volan pogotovo iz golfa 1 u lanciu. Interijer je luksuzniji, dizajn je jedan od rijetkih gdje 5 vrata stoji kao saliveno, dok golfu 5 vrata stoji nikako. Mehanika je provjerena i neproblematicna, benzinci fiat soch i doch su dokazani 100 puta do tada dok golfovi mali benzinci to nisu, niti cine znacajan udio uspjeha golfa 1. Da nije bilo 1.6d, pitam se bi li vw danas uopce postojao. I revolucionaran zadnji ovjes koji je kasnije preuzet od dosta proizvodjaca, zak i dan danas je vidjen. Limarija nije kao kod golfa, golfa je jeftinije drzati na zivotu zbog manje sofisticirane mehanike i elektronike. Dakle vise je rudimentalan auto.

Offline lek

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: 127 fiat
« Odgovori #1421 : 09 Veljače, 2016, 21:01:38 »
Svaka ex komunistićka zemlja ima svojeg"fiću",to su redom ružni,smiješni auti koji su u svoje vrijeme motorizirali cijele nacije,trabant je draži ističnom njemcu od bilo kojeg golfa,aliii isto tako golf nešto znači na ovim prostorima to kaj deda u mladosti si nije mogel priuštit gnjolfa pa mu je taj jal ostal do sad.nemojte mu zamjerit radi toga.
Golf meni budi ljepe uspomene i uvijek će mi bit nekaj više od auta,al i honda,127 mica,123trojka,cx..  Nijedan nemoraju bit old. Il klasik da mi budu dragi

Offline topspeed

• Senior member
« Odgovori #1422 : 09 Veljače, 2016, 21:12:32 »

Osim što Posušje nikada nije bilo prvak Premijer lige BiH, ostatak priče je vjerovatno istinit!?

Offline TomoIM

• Senior member
« Odgovori #1423 : 09 Veljače, 2016, 21:24:17 »
Ha ha ha
1998-99
1999-00
Prvaci herceg bosne tako se zvala tada
Od 2001 se liga ujedinila u premijer ligu bih
« Zadnja izmjena: 09 Veljače, 2016, 21:31:18 TomoIM »

Offline TomoIM

• Senior member
« Odgovori #1424 : 09 Veljače, 2016, 21:28:00 »

Tako je pocelo
« Zadnja izmjena: 09 Veljače, 2016, 21:31:55 TomoIM »