Autor Tema: pomoc u odabiru tapeciranja interijera u e30  (Posjeta: 2911 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

marina I slaven

• Gost
pomoc u odabiru tapeciranja interijera u e30
« : 10 Kolovoza, 2010, 15:49:26 »
imam kozne crne oplate imam  crni tapet na podu,htio bih bocno kozu  crnu(pravu) i u sredini neki karo ili na neke crtice uzorak sto slicnije  originalu ili plisani materijal koji kad ga predes rukom mjenja  izgled,texturu al tada bih isao na crno sve tak kad preko plisa predem  bacat ce na sivu boju

evo slika plisanog materijala,samo to bih ja u crnoj boji  i koza po bocnicama

slobodno okacite slike onog sto bih htio ili nesto sta se vama cini  dobro,s tim da je obavezno kombinacija koza i platno jer u nas u st  grije ko ludo pa da ne budem po turu i ledima reš pečen

i sad ako netko zna koliko bi me izaslo prednja 2 sica u kombinaciju  koza i sredina platno i zadnja klupa koza i platno(platno na mjestu sica  di se sjedi-sic ce biti tapaciran tako da je kao za dvoje predviden  natrag)

perka

• Gost
« Odgovori #1 : 10 Kolovoza, 2010, 15:59:13 »
099 227 4283 Zoran, zvrcni ga, taman radi jednog BMWa starijeg, cijelog nanovo tapecira.

marina I slaven

• Gost
« Odgovori #2 : 10 Kolovoza, 2010, 16:16:44 »
tnx,ako mozes reci ovde ili  na pm kako mu se krecu cjene tapeciranja,meni trebaju samo sjedala

marina I slaven

• Gost
« Odgovori #3 : 11 Kolovoza, 2010, 17:19:25 »
evo materijale sam malo gledao po radnjama naslo se tu svega i svacega,ono najbitnije je da se prava koza za tapeciranje sjedala u autima i brodovima prodaje po 50-60e al to je vrhunski materijal,i sad kako bi ja iso u sredinu brusenu kozu a bocnice u obicnu kozu .Zanima me koliko mi kvadrata materijala treba za pretapacirati cjele prednje i zadnje siceve s 2 naslona za glavu na prednjim i na straznjim sjedalima?ici ce u kombinaciju koze i brusene koze kao na slici iz e30 cabria jer imamo iste siceve i identicno cu tapacirati,pa mi napisite ko se razumje koliko koze koliko brusene koze

evo slika da vidite di je koza i di je brusena koza

http://i279.photobucket.com/albums/kk156/BM003VV/e30a.jpg

e da s obzirom da sve ono sto bi ja htio nema i treba cekati,i kosta malo vise novaca i za nefaliti sirovinu skoro svi iz italije uvoze,a sam ima ducan konfekcije koju iz italije uvozim pa cu si tamo kupiti materijal,samo mi javite koliko mi materijala treba

e da kad budem sebi provjerio cjene i nabaviljao javiti cu,pa mogu i vama nabaviti