Autor Tema: zamjenski sicevi lada niva...?  (Posjeta: 5663 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline spazic

• Senior member
zamjenski sicevi lada niva...?
« : 18 Kolovoza, 2010, 23:07:31 »
tražim savjet,pa ako kome padne o oko moja tema...
dakle,vozim ladu nivu i po sarom dobrom običaju interijer je katastrofa.konkretno meni su se sicevi tako iskrivili i popucali da se to nakon x popravaka više neda sredit.
tako da bi ja najradije zamijenio siceve nekim drugim,tj. iz nekog drugog auta, a tu bi volio čut vaša iskustva:iz kojeg auta i na koji način.
poz... :gosp:
DONNE E MOTORI, GIOIE E DOLORI.

Offline Laniva

• Antique Member
« Odgovori #1 : 19 Kolovoza, 2010, 01:03:23 »
Pozz,

Ja sam ti sitnije konstitucije, a pošto i Nivuška ne obiluje prostorom prednje siceve sam uglazbio od Tica. Podigao sam originalne vodilice za 10cm i prilagodio sicevima. Jako sam zadovoljan sa njima dovoljno tvrdi i čvrsti za Off road, a opet udobni :palac:

Offline spazic

• Senior member
« Odgovori #2 : 19 Kolovoza, 2010, 12:49:52 »
Citat: Laniva;175366
Pozz,

Ja sam ti sitnije konstitucije, a pošto i Nivuška ne obiluje prostorom prednje siceve sam uglazbio od Tica. Podigao sam originalne vodilice za 10cm i prilagodio sicevima. Jako sam zadovoljan sa njima dovoljno tvrdi i čvrsti za Off road, a opet udobni :palac:
pretpostavljam da je Tico-Fićo...?!
koliko se sijećam fićo ima krute siceve,tj. naslon se diže skupa sa sjedalicom,a kod ladiše naslon preklopiš a sjedalo klizne naprijed.
kako si to riješio?:confused:

Offline kadett_coupe

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #3 : 19 Kolovoza, 2010, 12:54:24 »
kolega je ugradio od Ford fieste iz 90 tih
ta sjedala najćešće ljudi stavljaju u nive

Offline Laniva

• Antique Member
« Odgovori #4 : 19 Kolovoza, 2010, 12:56:10 »
Nop Tico je Tico :D

Ovaj je bio sa 3-oja vrata tako da je preklopni sic. BTW ja nemam zadnjih siceva zbog plinske boce u gepeku radi zahtjevnijeg terena. Boca mi bi bila samo smetalo otraga ispod jer sam ionako znao zastrugati sa zadnjim dijelom kod većih uspona ;)

Offline spazic

• Senior member
« Odgovori #5 : 19 Kolovoza, 2010, 18:57:00 »
Citat: Laniva;175412
Nop Tico je Tico :D
(Image removed from quote.)

Ovaj je bio sa 3-oja vrata tako da je preklopni sic. BTW ja nemam zadnjih siceva zbog plinske boce u gepeku radi zahtjevnijeg terena. Boca mi bi bila samo smetalo otraga ispod jer sam ionako znao zastrugati sa zadnjim dijelom kod većih uspona ;)
jebate... da tico je tico,nije mi ni na kraj pameti bilo da je to moguće. dobra idea...
poz...

Offline BORAC ISTRA

« Odgovori #6 : 21 Kolovoza, 2010, 11:54:40 »
imam ti ja tico za dijelove
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...