Autor Tema: Narezivanje i busenje diskova ??  (Posjeta: 11002 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ledeni09

Narezivanje i busenje diskova ??
« Odgovori #30 : 17 Prosinca, 2010, 23:09:02 »
Slazem se al da je bolja nekad al opet to su utrke gdje se vozi u donekle kontroliranim i sigurnijim uvijetima pod tim mislim na roll bar u autu kaciga i ostala sigurnosna oprema.
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline Žein

« Odgovori #31 : 17 Prosinca, 2010, 23:12:47 »
Oces kocnice kupi normalne diskove i metalizirane plocice.

Pojedu disk al koce ko blesave
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline ledeni09

« Odgovori #32 : 17 Prosinca, 2010, 23:31:50 »
Citat: Žein;202865
Oces kocnice kupi normalne diskove i metalizirane plocice.

Pojedu disk al koce ko blesave
POTPIS KO KUCA:lol::lol::ghh:
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #33 : 17 Prosinca, 2010, 23:41:05 »
Samo ako se rastepeš na trkama,tvoja stvar,sam si u autu ili sa isto takvim suvozaćem i to je auto koji napravi malo km i svaki puta se sve kontrolira i menja ako ne valja,ali na autu koji svakodnevno voziš u javnom prometu nećeš valjda svakih 50-100km voziti u radionu na pregledavanje,ako ti se što desi u prometu pometeš još druge ni krive ni dužne,a vjeruj da se pogotovu kad uđemo u EU neće samo tako ne pregledavati auti nakon sudara.

Offline ledeni09

« Odgovori #34 : 17 Prosinca, 2010, 23:53:48 »
Citat: deda;202877
Samo ako se rastepeš na trkama,tvoja stvar,sam si u autu ili sa isto takvim suvozaćem i to je auto koji napravi malo km i svaki puta se sve kontrolira i menja ako ne valja,ali na autu koji svakodnevno voziš u javnom prometu nećeš valjda svakih 50-100km voziti u radionu na pregledavanje,ako ti se što desi u prometu pometeš još druge ni krive ni dužne,a vjeruj da se pogotovu kad uđemo u EU neće samo tako ne pregledavati auti nakon sudara.

Znam to ti vec u Njemackoj i u Austriji rade vec godinama nakon sudara auto ide na totalni pregled jos pogotovo ako im je nesto sumljivo.U ovlasteni servis da se utvrdi dali je auto tehnicki zadovoljavao itd.Imam kolegu koji ima servis u Austriji i ja samo kod njega radio tako da sam uopznat sa tim jako dobro.Al su jako jebeni radi gluposti i sitnice najebes.