pa ja imam 198, a auto ja ogroman naspram mene, pa je logicno da sa 4 doboša ne da staje lose, nego ne staje uopce. a automatik je bio pa nije bas kocio motorom. hahahha. a ako prejako sjednes na kocnicu blokiraju tocnovi posto nije servo. dogodilo mu se to da nisam dobio posao kad sam trebao i otisao u vojsku i bio prisiljen prodat ga. ali za te novce sad imam kadeta 1.0 i rekorda 2.0 hahahhaha. e sad, opcija 6pack je bila poprilicno skupa. usisna grana jos i koliko toliko, ali u pitanju su 3 dupla karburatora od kojih svaki kosta lijepu svotu. pa po knjigama, serijski taj motor je imao 375 konja, i znaci s tih par stvari sto sam stavio (zaboravih napomenuti i elektronsko paljenje) mozda je bio oko 390. naravno, mjenjac 3 brzine. u prvoj ako stisnes gas do kraja stoji u mjestu, a brzinomjer na 70 mph. tek se smjeo stisnut do kraja na 30 - 35 a i onda je škripao. uglavnom nemas taj dojam tolike snage u njemu. mislim, auto je isao strasno dobro, ali ipak govorimo o skoro 390 konja... i nije htjeo preko 120 mph. potrosnja je bila ista kao i recimo prosjecnog hrvatskog benzinca. naravno racunajuci sa americkom cijenom goriva :rolleyes: u laganoj voznji, kad se ne ubrzava divljacki i to, nije silazio ispod 20. a kad ga se čepalo, ide i preko 40 bez problema. bar po nekim mojim racunima. ali kad ti je gorivo $1.30 za 3.8L to i nije neki problem

hauba je bila drugacija ali na Road Runner modelima, mislim samo na 440 i Hemi modelima, nisam siguran, a radila je na vakum koliko ja znam.