Autor Tema: Zanimljivo na "you tube"  (Posjeta: 371327 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline kenmeri

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #345 : 22 Kolovoza, 2012, 19:26:00 »
Ne da mi se čitat šta kaže frik?

Offline bozidar

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #346 : 22 Kolovoza, 2012, 19:48:41 »
Prije par godina bio sam na tih 402 metara (gledaoc,a bio sam i na prvom 402 race-u u VG itd.) i dode slovenac sa nekom "pilom" kojaima kompjuter podesen vremenski na 15,05 sec. na 402 metara.Frjer stisne gas i ne pusta do tih 402 metara i ne mozes mu nista bez obzira koliko imas malo benzina u rezerovaru,koliko je vani hladniji zrak itd. Frajer uvijek ima 15,05 ! Ili probijes vrijeme ili si iza njega!
Ma velim si ja "fuck off" i te utrke,gdje je tu sad logika! Jel vozi vozac ili kompjutor?!
A Mini Morris je bio pojam negdje 1966.,1967. godine dok se nije pojavila Lancia Fulvia.
A ono sa 7000 KS i ravna cesta,samo Amerima slicno.Budi frajer po svim vremenskim uvjetima,po svim podlogama,cijele godine,utrka po par sati ili cijeli dan u kabini vozila (Pariz-Dakar) ! To treba izdrzati.
Ameri imaju samo Pikes Peak a i tamo dominira vec nekih 6 godina zaredom Japanac.
Ford Focus Max je isto je raden sa pogonom na zadnje kotace,zasto?!
A kod trkacih vozila koji se mogu registrirani voziti po cesti?! Formula 1,Dragsteri...?! Ako se hoces voziti i utrkivati,napravi si bolid,atestiraj,registriraj i vozi se svaki dan ko svi normalni ljudi. Nista mi na znaci da cijelu godinu slazes auto za 402 metara,na toj jednoj utrki ti se razleti masina i onda opet cijele godine ajde slazi,bez veze.Tko voli-nek izvoli ali bez mene! Priznajem samo registrirane bolide, a ne da se stalno vuku po prikolicama od utrke do utrke.
A i ja se lovim pisanja,idem si radije malo u garazu,tamo se uvijek nade posla,tam sam vise od koristi! Pozdrav,nemojte nista zamjeriti,zivimo u demokratskom okruzenju i imam valjda pravo na svoje misljenje!:pda:

Offline stressman

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #347 : 22 Kolovoza, 2012, 19:49:30 »
Khm, mala ispravka, za 3 dB se jačina udvostručuje :)

[video=youtube;XR7aF4hY9rU][/video]

[video=youtube;2tg6RDUFQJ4][/video]
as vintage as it gets

http://gordanperkovic.wix.com/stressphoto

'84. Rocco D - daily beater
'74. Kadett C - art project

Offline kenmeri

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #348 : 22 Kolovoza, 2012, 20:33:34 »
Šta je s onom crnom mantom koja je bila prije par godina ?

Offline igor136

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #349 : 22 Kolovoza, 2012, 22:32:52 »
Citat: bozidar;335911
Grobari Audi Quattra su opet bili Peugeot 205 i Lancia Delta HF,nije imao ni najmanje sanse (osim ako su se navedeni pokvarili ).

Na PikesPeak utrci je audi dobija i to u poodmaklim 80-ima. Za neko malo vrime. Na kraju trke drži u ruci vozač Peugeota šelnu koja mu je pukla u vožnji i zbog koje je tobože izgubija utrku. Od onda pa do sada se nisu pomakli od te šelne koja košta 3 kune i zbog kojih i takvih sitnica im i danas staju auti. Ukucajte bilo di: group B i najprije ćete dobiti sliku Audija, ovo sve drugo je prdac u vjetru
1-2-4-5-3                             [   ]==0000==[   ]

Offline chaos

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #350 : 22 Kolovoza, 2012, 22:58:06 »
Citat: bozidar
Zato jer je ogranicen za motorsport! Uzima se granica od 300 KS do kud je prednji pogon upravljiv u rally-u,brdu ili sl. Straznji pogon mogu takoreci voziti sa neogranicenom snagom.
Neznam kako bi bila Formula 1 sa prednjim pogonom ?!:rofl:

A ja mislija da je Audi '84. ima varijabilnu mogućnost podešavanja prijenosa snage od 100 % naprid do 100 % natrag, i da je vozač sam bira hoće li više naprid ili nazad, ili jednako.

Bolid F1 sa prednjim pogonom bi bija upravljiv isto ka i vlak sa vučnom lokomotivom od par keka konja.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #351 : 23 Kolovoza, 2012, 22:58:36 »
Citat: igor136;336103
Na PikesPeak utrci je audi dobija i to u poodmaklim 80-ima. Za neko malo vrime. Na kraju trke drži u ruci vozač Peugeota šelnu koja mu je pukla u vožnji i zbog koje je tobože izgubija utrku. Od onda pa do sada se nisu pomakli od te šelne koja košta 3 kune i zbog kojih i takvih sitnica im i danas staju auti. Ukucajte bilo di: group B i najprije ćete dobiti sliku Audija, ovo sve drugo je prdac u vjetru

Mozes ti rec kaj oces, al ukucaj si na netu Audi Quattro i Walter R. kad izjavljuje da je Ari Vatanen jednostavno pre brz za njega, da nije problem u Peugeotu nego je jednostavno Ari pre brz ... tak da je i u vozacu stvar ;) .. al za mene je i dalje Pug 205 T16 bog svih bogova u grupi B, jednostavno je jel konkurenciju dok lanciu nisu usavrsili

Offline bozidar

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #352 : 23 Kolovoza, 2012, 23:46:42 »
Kronologija rally-a je odprilike ovakva : Audi je dokazao da ako se hoce biti konkurentan (ili bolje receno na pobjednickom postolju ) bolid mora imati 4x4 pogon ! Pogon na samo straznje kotace je pojavom Audi Quattra povijest,bez obzira na uspjeh Opel Ascone 400 (1982.) i Lancie 037 (1983.). Kako je Audi dokazao superiornost 4x4 pogona naspram konkurencije,tako je pojavom Peugeot 205 T16 i onda Lanciom Deltom dokazano da masina mora biti ugradena iza vozacevog (i suvozacevog) sjedala da bi se pobjedivalo u grupi B (zbog odnosa tezine 50%-50% ),a ne da masina visi napred preko prednjeg mosta. Time je Audi Quattro poslan u penziju (ili staro zeljezo) koje je kulminiralo naprasnim odlaskom usred sezone 1986. Izgovor je bila nesreca na Portugalskom rally-u ali i mala djeca znaju da to nije istina nego su u Audi-u ulupali previse novaca u Audi Quattro S1 a nije bio konkurentan vise.Na utrkama je pobirao "mrvice" koje su mu dali Peugeot i Lancia.
I Metro je imao masinu iza vozaca (i to od 6 cilindara) ali nije bio konkurentan,isto kao i Renault 5 Turbo,ali on nije bio konkurentan opet zbog zadnjeg pogona.Bolide su imali i Citroen BX,pa cak i Lada!
Steta sto nije zazivjela Grupa S,Opel je razvio odlican Kadett E 4x4 1.8 turbo,Toyota Celica je izgledala strasno za grupu S,pa nova Lancia Delta itd. Mozemo samo sanjati kakve bi to utrke bile! Ali bili su prebrzi za rally.Jos sredinom 1986. je Henri Toivonen imao ubrzanje sa Lanciom Deltom od 0-100km/h za 2,8 sekundi ! Steta!

Offline linoleumboy

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #353 : 24 Kolovoza, 2012, 00:16:31 »
bozidare sve je to tocno osim sto su lancia s4 i lancia delta 2 potpuno druga svijeta

ili kako je marku alen rekao jucer sam vozio auto od skoro 600ks a danas od 300ks osjecam kao da nemam motor
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline Looka-zg

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #354 : 24 Kolovoza, 2012, 00:54:25 »
bil je i Porsche,Ford Rs2000, MG, pa cak i Talbot Sunbeam ... svega je bilo

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #355 : 24 Kolovoza, 2012, 01:05:20 »
Jel to onaj auto iz one pjesme:
''Hej mister Talibot.. Tali mi banana...'' :lol:
Buuuaaaaa.. necemo slike!!!! Očemo videjo! Znas kako se kaze? Ako nije :ne: na JuBiTjuBiju ni :ne: na Fejsu - nije se ni desilo!!! :aa:
Daj videjo da vidijmo. :to:
« Zadnja izmjena: 24 Kolovoza, 2012, 01:07:43 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Looka-zg

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #356 : 24 Kolovoza, 2012, 01:17:41 »
[video=youtube;-52v2ec-2Dg][/video]

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #357 : 24 Kolovoza, 2012, 01:54:49 »
CIH!
Ovaaaaj... :o Pardon... :o Htio sam reci PIH!!! :lol:
Ma pih.. ja sam veeeec mislio da imas ovo u rukavu kao adut.. Ono, znas kao je kad imas übera desetku a zadnji uvijeeek ima asa... :lol:
Ovo je Hej mister talibot - Talibotaj mi turbanu... :sok:

[video=youtube;McyIJBIUYWs]#![/video]
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline frik-ri

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #358 : 24 Kolovoza, 2012, 01:56:18 »
...
« Zadnja izmjena: 24 Kolovoza, 2012, 01:58:34 frik-ri »

Offline DS71

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #359 : 24 Kolovoza, 2012, 07:27:27 »
Citat: linoleumboy;336348
bozidare sve je to tocno osim sto su lancia s4 i lancia delta 2 potpuno druga svijeta

ili kako je marku alen rekao jucer sam vozio auto od skoro 600ks a danas od 300ks osjecam kao da nemam motor

Božo je vjerovatno mislio Lancia ECV(1&2) koje su napravljene kao prototipovi za grupu S koja bi trebala zamjeniti grupu B
A i audi je tada radio na prototipu za grupu S ..i vjerovali ili ne imao je motor iz sjedala :lol:

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...