Prije par godina bio sam na tih 402 metara (gledaoc,a bio sam i na prvom 402 race-u u VG itd.) i dode slovenac sa nekom "pilom" kojaima kompjuter podesen vremenski na 15,05 sec. na 402 metara.Frjer stisne gas i ne pusta do tih 402 metara i ne mozes mu nista bez obzira koliko imas malo benzina u rezerovaru,koliko je vani hladniji zrak itd. Frajer uvijek ima 15,05 ! Ili probijes vrijeme ili si iza njega!
Ma velim si ja "fuck off" i te utrke,gdje je tu sad logika! Jel vozi vozac ili kompjutor?!
A Mini Morris je bio pojam negdje 1966.,1967. godine dok se nije pojavila Lancia Fulvia.
A ono sa 7000 KS i ravna cesta,samo Amerima slicno.Budi frajer po svim vremenskim uvjetima,po svim podlogama,cijele godine,utrka po par sati ili cijeli dan u kabini vozila (Pariz-Dakar) ! To treba izdrzati.
Ameri imaju samo Pikes Peak a i tamo dominira vec nekih 6 godina zaredom Japanac.
Ford Focus Max je isto je raden sa pogonom na zadnje kotace,zasto?!
A kod trkacih vozila koji se mogu registrirani voziti po cesti?! Formula 1,Dragsteri...?! Ako se hoces voziti i utrkivati,napravi si bolid,atestiraj,registriraj i vozi se svaki dan ko svi normalni ljudi. Nista mi na znaci da cijelu godinu slazes auto za 402 metara,na toj jednoj utrki ti se razleti masina i onda opet cijele godine ajde slazi,bez veze.Tko voli-nek izvoli ali bez mene! Priznajem samo registrirane bolide, a ne da se stalno vuku po prikolicama od utrke do utrke.
A i ja se lovim pisanja,idem si radije malo u garazu,tamo se uvijek nade posla,tam sam vise od koristi! Pozdrav,nemojte nista zamjeriti,zivimo u demokratskom okruzenju i imam valjda pravo na svoje misljenje!:pda: