Autor Tema: Zanimljivo na "you tube"  (Posjeta: 345510 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bellof

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #135 : 17 Siječnja, 2012, 10:18:48 »
Citat: igor136;282563
Što si ovim tija reć? Torsen 4x4 i raspored je isti. Motor isti. Imaš onaj Isztvan iz mađarske na sr402 pa vidi. oko kilo konja na serijali prenosu.

[video=youtube;ZmWr9AeDTBg][/video]

Tia sam ti reć da osim onog slovenca sa onim plavim, na ovim prostorima nema niko originalni mjenjač i diferencijal ko iz onog doba dok se vozia S1, ta auta su sa duplo manje konja ispaljivala ko ovi sa kilo konja ali su mogli i sa svom tom silnom snagom prolazit zavoje.
http://www.youtube.com/watch?v=R1DiaQTAs8w&list=UUQMihyfaERdJfSfbbu6QP4Q&index=6&feature=plcp
I pored svih tih extra stvari i činjenice da su mu skratili gabarite S1 je ima ogromnih problema za uć u zavoj zbog svoje genetike koja vuče na pridnji pogon a sad zamisli kako bi se ponaša ovi "tanker" 200 šta ga ti spominješ, auto mora imat upravljivost i mogučnost brzog prolaska kroz zavoj a ne samo na ravnom.
« Zadnja izmjena: 17 Siječnja, 2012, 12:33:04 Bellof »

Offline Bellof

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #136 : 19 Siječnja, 2012, 09:48:07 »
Nije baš za ovaj naš forum, ali interesantno jeftino riješenje kako od jednog novog auta koji je napravljen da bude "siguran i dosadan" napravit "nesigurnog i zabavnog"!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HPh90yNX-mY&feature=player_embedded

Offline bozidar

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #137 : 19 Siječnja, 2012, 10:13:30 »
Gle kolega,vidiš po faci frajera da nije normalan,imaš svakakvih likova po pitanju preuređenja vozila,ovaj valjda nije znao kako privući pažnju pa stavi dimenzije guma za Švedski rally.Sumnjam da je ovaj lik ikada rastavio i sastavio neki auto,ne djeluje baš kao da si je ikada u životu zaprljao ruke sa uljem ili maščobom.Možda je najbolji komentar za ovo : "No comment!"

Offline BackFlash

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #138 : 19 Siječnja, 2012, 12:45:55 »
Evo meni jedan fora old school video iz zagreba [video=youtube;Remf-mp8WBc]#![/video]

Offline bozidar

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #139 : 19 Siječnja, 2012, 14:18:02 »
Neces vjerovati ali bio sam pored tog Mitsubishi-a na Dolcu/Kaptolu dok je bila "pauza" snimanja!Bilo je to 1985. ak se dobro sjecam.Ozbiljno,ne zezam se!Bio sam samo u prolazu pa nisam vidio glavne glumce ali nema veze.Podjetilo me to na tadasnje vrijeme,a i cijeli film sam 2-3 puta gledao!Pozdrav

Offline Bellof

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #140 : 19 Siječnja, 2012, 14:19:45 »
Citat: bozidar;283465
Gle kolega,vidiš po faci frajera da nije normalan,imaš svakakvih likova po pitanju preuređenja vozila,ovaj valjda nije znao kako privući pažnju pa stavi dimenzije guma za Švedski rally.Sumnjam da je ovaj lik ikada rastavio i sastavio neki auto,ne djeluje baš kao da si je ikada u životu zaprljao ruke sa uljem ili maščobom.Možda je najbolji komentar za ovo : "No comment!"

Chris Harris, je britanski novinarski as i jedan od pokretača novog, specijaliziranog automobilskog kanala Drive na YouTubeu, osim toga šta svakodnevno testira auta koja su mnogima san, uz to ima i zavidnu kolekciju oldtimera kako cestovnih tako i trkačkih auta.
Momak sam priznaje da nije s alatom na ti već plati da mu se napravi ono šta želi, ja ga zbog toga cijenim i skidam kapu.
http://www.youtube.com/watch?v=J2HjaHS51hk&feature=player_embedded
Ja nisam tako vidovit ka ti pa da po faci mogu pripoznat ko je normalan a ko ne, samo znam da večina francuskih vozača od J. Ragnottia, A. Prosta, F.Delecour su mali, ružni, nosati a svit ih pamti ko najveće vozače, ne mehaničare jer to nije njihov posal, isto tako možeš vidit i zaljubljenike tih vozača, i auta koja su njihovi idoli vozili kako sređuju svoja auta da budu identična ka od tih njihovih idola.
Kako nazvat te ljude?
Momak je samo pokaza da se od neinteresantnog auta može napravit zabavno i to je poanta ovog filma, Božo, Božo!

Offline BackFlash

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #141 : 19 Siječnja, 2012, 14:25:26 »
hmm moje misljenje je da vrhunski vozač mora bit i dobar mehaničar tako da mehaničare može uputit na grešeke i poboljšanja u utrci... a inace dosta offa ovo je o youtube linkovima topic a ne o tome kaka je netko mehanicar

Offline DS71

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #142 : 22 Siječnja, 2012, 20:10:01 »
[video=youtube;bJIWdLvUmcg][/video]
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline chaos

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #143 : 22 Siječnja, 2012, 20:43:35 »
Ovo san pogleda prije nekih 2 godine i ako se ne varam malo je skraćeno u odnosu na orginal.
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline DS71

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #144 : 22 Siječnja, 2012, 21:45:12 »
ovo je najnoviji video by Antti i objavljen je pred 4 sata .. možda si vidio nešto slično kako su ovdje upotrebljene arhivske snimke .. te se stalno ponavljaju u sličnim klipovima
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline linoleumboy

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #145 : 24 Siječnja, 2012, 15:27:21 »
[video=youtube;MRc18SfbnIM][/video]
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline igor136

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #146 : 24 Siječnja, 2012, 19:25:47 »
Lete cice, lete avioni

[video=vimeo;31515908]http://vimeo.com/31515908[/video]
1-2-4-5-3                             [   ]==0000==[   ]

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #147 : 24 Siječnja, 2012, 19:36:29 »
Ma ovo je fejk do jaja!!! Ako cike ovako ne lete u Katri kad ju vrtis pod rucnom :lol: :lol:  - nece ni u ovom... Ovom... Necem driftavom...
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Ante V8

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #148 : 24 Siječnja, 2012, 19:48:16 »
Ovaj je dobar ,e znaš ga ubosti kolega.:rofl:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #149 : 24 Siječnja, 2012, 22:35:19 »
Citat: Ante V8;285330
Ovaj je dobar ,e znaš ga ubosti kolega.:rofl:
Ajde da vidim(o) da li znas primiti salu na svoj/vas racun... :rofl: :rofl:
Ja sve nekako ovako zamisljam vas Opelovce... vas ''opel masone'' kako pomazete nesebicno jedan drugome... :lol: Recimo Bozi privrnu Askonu doli u vas jer ima ''krive'' table i zastavicu Dinama na retrovizoru i oooodmah dolete Ante i Igor136 i pokazu lokalnim dripcima da ljubav prema Oplelima ne prepoznaje regije i granice :lol: i da će pinjuron izbost u oči sakog ca misli da moze Opele privrtat po rivi... :lol:
Samo, Ante... Nisan te zamišlja tako črnoga... Znan da je doli na Jugu sunce (pre)jako i za agume, ali... Da nisi malo prečera sa suncanjem? :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=V0c_rg8o6SE
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?