Gle kolega,vidiš po faci frajera da nije normalan,imaš svakakvih likova po pitanju preuređenja vozila,ovaj valjda nije znao kako privući pažnju pa stavi dimenzije guma za Švedski rally.Sumnjam da je ovaj lik ikada rastavio i sastavio neki auto,ne djeluje baš kao da si je ikada u životu zaprljao ruke sa uljem ili maščobom.Možda je najbolji komentar za ovo : "No comment!"
Chris Harris, je britanski novinarski as i jedan od pokretača novog, specijaliziranog automobilskog kanala Drive na YouTubeu, osim toga šta svakodnevno testira auta koja su mnogima san, uz to ima i zavidnu kolekciju oldtimera kako cestovnih tako i trkačkih auta.
Momak sam priznaje da nije s alatom na ti već plati da mu se napravi ono šta želi, ja ga zbog toga cijenim i skidam kapu.
http://www.youtube.com/watch?v=J2HjaHS51hk&feature=player_embeddedJa nisam tako vidovit ka ti pa da po faci mogu pripoznat ko je normalan a ko ne, samo znam da večina francuskih vozača od J. Ragnottia, A. Prosta, F.Delecour su mali, ružni, nosati a svit ih pamti ko najveće vozače, ne mehaničare jer to nije njihov posal, isto tako možeš vidit i zaljubljenike tih vozača, i auta koja su njihovi idoli vozili kako sređuju svoja auta da budu identična ka od tih njihovih idola.
Kako nazvat te ljude?
Momak je samo pokaza da se od neinteresantnog auta može napravit zabavno i to je poanta ovog filma, Božo, Božo!