Bozi privrnu Askonu doli u vas jer ima ''krive'' table i zastavicu Dinama na retrovizoru
Ma sve je OK,tako bi to i bilo osim Dinamove zastavice,ne podnosim tu Mamićevu sprdačinu,prestao sam navijati za Dinamo kad je Tuđman naredio da se ta tvorevina zove HAŠK Građanski,pa Croatia,a i svi likovi tadašnje politike...ma neću o tome,pokvarim si samo dan kad se sjetim kakvo nas je smeće tada vodilo!
Filmić je super,možda malo produkcija zapinje ali sve u svemu je prva liga!:lol:Možda se napravi još koja parodija sa našim članovima u glavnim ulogama,mislim da se neće nitko naljutiti,ja sigurno ne.Inače,moj nadobudni brat je 80ih išao "dolje" na ljetovanje sa Asconom B pun Dinamovih zastavica,naljepnica,lutkice itd. Bilo je malo "problema" u Splitu,vratio se bez oba Engelmann retrovizora i još neke sitnice.U stvari,dobro je prošao kako je moglo biti.Šta češ,gastarbajter,šta on zna kakvi su odnosi kod nas u HR među regijama!Krive tablice!(ovaj put krive zastavice kluba)
Moj klub je jedino Opel,za sve ostalo me boli briga!Rukometaši,vaterpolo,tenis,nogomet...snaći če se oni bez mene.Ne igraju oni za Hrvatsku,jebe se njima za to,igraju za novce i ništa im drugo nije važno.Zato fuck off!Ne opterečivam se sa tim navijanjem,samo Opel i ništa više me ne interesira.To mi je dovoljno,moj Opel mi puno više daje nego što traži,za svaku uloženu minutu ili kunu dobijem dvostruko natrag! Pozdrav:bye: