Autor Tema: Zanimljivo na "you tube"  (Posjeta: 370764 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deltona

• Antique Member
  • Spol: Muški
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #435 : 23 Prosinca, 2012, 12:13:56 »
ma stvar je do traljave talijanske struje....problem je u kontaktima i s tin bi se tribalo zajebavat da se dovede u red...a plovak goriva je loše izveden pa reagira na valjanje goriva prilikon ubrzavanja i skretanja, sve se to da rijesit....ali koga briga važno je da turbina puni i auto leti :)
LANCIA DELTA HF TURBO
[Oo]\_____Y_____/[oO]

Offline pajo_patak

• Veteran member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #436 : 23 Prosinca, 2012, 15:57:01 »
ma šta za boga miloga, kad budeš ima auto koje ti zbog g sila kod ubrzanja može na 0-200 zalipit gorivo na jedan dio rezervara da ti kazaljka od goriva počne šetat onda piši o takvim pizdarijama, a za ovi drugi dio posta neznan šta bi ti reka, hrpa pizdarija, isto kao da sidnem u kafić sa lokalnim gaserima pa slušam one rekla-kazala pričice i gluposti, da mi je samo znat odakle takve informacije, ti si posjedova takvo auto duže vrime ili?
nema ovo veze sa temon ali nemogu ne odgovorit:aa:
lancia-klub.com
Život je prekratak da bi ga trošili na ružne žene i aute koji malo troše

Offline bozidar

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #437 : 23 Prosinca, 2012, 18:39:33 »
Da bi ja imao neki auto ja ga trebam voljeti,novci su manji problem,a zna se koje aute ja volim !
Ovdje je ipak mjerilo kolega deltona koji odmah veli gdje je problem - u loše izvedenoj struji.To su činjenice i treba se sa time pomiriti.
Sa 21. godinom kao ti teško da se može imati objektivno mišljenje o tom autu,ako ču trebati info o Lancia Delti ili sl. ima ekipa u Zadru,normalni su i objektivni,imaju znanje po tom pitanju (o Lancia Delta HF i sl.) u malom prstu s obzirom da raskapaju te aute i slažu !
Ima normalno i drugih,jedan je pored mene 3-4 km udaljen sa takvom Lanciom ( HF Delta intergrale 4x4 turbo,dodatno nabrijan ),ali nikad nisam imao želje sjesti u taj auto iako sam si dobar sa tim vlasnikom,jednostavno - ne privlači me. Ali poštovanje prema tom bolidu imam !

Offline pajo_patak

• Veteran member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #438 : 23 Prosinca, 2012, 22:26:28 »
Znaci to je misljenje na temelju informacija sa foruma, a eto sasvim slucajno sam sa objektivnim kolegom deltonom odlican prijatelj, a vrlo vjerovatno onda poznam i te iz zadraNemoj sudit samo po onome sta vidis, odnosno nevidis na forumu, tu nas ima svakvih, a ja ti sigurno ne lupetan informacije napamet i smatram da dovoljno dobro poznam te aute da bi reka koju ric o tome...i to ne poznavanje na racun prica u kaficu ili pizdarija sa foruma od svakakvih ljudi
lancia-klub.com

Offline igor136

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #439 : 23 Prosinca, 2012, 22:30:13 »
[video=youtube;g2hhewlr27c][/video]
1-2-4-5-3                             [   ]==0000==[   ]

Offline gundevaj

• Senior member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #440 : 24 Prosinca, 2012, 02:50:54 »
Citat:
i još jedna karakteristika, gori crvena check lampica šta će reć da nešto svitli i na onoj check konzoli neka greška, jer hebeš deltu ako nešto ne svitli tamo:rofl:
:rofl::rofl::rofl:
nit su to avta(FIAT i ini..), nit je talijan čovik... hahahaha..!    ma dajte ljudi....  
Citat:
To su činjenice i treba se sa time pomiriti
možda ćak i pozabaviti, a to je tek onda show..!
nek se niko nenađe uvriđen... volimo i FIATe kojima konzola svitli ko ovo moje ukrašeno drvce, a i one druge, ma sve, od fiće do ferarija..! ups, opet talijani... hahahaha..! svako dobro i poz..!

Offline bozidar

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #441 : 24 Prosinca, 2012, 11:14:14 »
Idemo dalje u revijalnom tonu ! :D  100% sound of group B in Finland !

[video=youtube;bAbv07cJC9A][/video]

@ pajo patak :

Malo slike iz moje arhive ! Bio u toj Lancia Delta 1996. godine,imam negdje i sliku iznutra ali ne mogu nac momentalno,na negativu bi trebalo razviti drugu sliku ! U to vrijeme si bio negdje u vrticu !
Neznam Niku Pulica osobno,ali zato proslogodisnji prvak brda HR Jurica Majic (u VW Golf IV) ima za street race Lancia Delta 16VT,prosao sam ujutro pored njegove kuce ali vjerojatno je u radioni ili mozda na skijanju,pojma nemam.Jos dok je poceo sa utrkama dao sam mu neke dijelove za Rekord C Coupe 3000 12V za street race. Ekipu iz Zadra nam osobno jer sam bio ove godine tamo,sve pohvale na gostoprimstvu.
U susjednom naselju (2 km udaljeno) ima covjek nedavno ulogiran ovdje sa Lancia Delta 16VT,ali covjeka neznam osobno.
A da,Majic J. je kupio tu Lancia Delta za 20 000 € prije (mislim) 3 godine,malo vozena i kao nova.
Inace sam antialkoholicar,nepusac,neznam ono sa "gaseri" u birtiji,vjerojatno si me zamijenio sa nekim. Ako ujutro popijem kavu i prolistam novine,neznam u kojoj sam onda to "kategoriji"?! Idem u radionicu/garazu,svrsishodnije je nego objasnjavati tko sam,gdje sam bio i sa kime,o tome bi se mogla napisati debela knjiga sa gusto pisanim slovima.
Ajde,zivce na hozentregere i Sretan Bozic !

Offline pajo_patak

• Veteran member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #442 : 24 Prosinca, 2012, 18:52:54 »
[video=youtube;l6OM5VsibgU][/video]
e moj božidare, vidiš falia si poantu, evo ja doma imam trenutno 3 lancie, doduše ova zadnja malo odudara od delte ali ispod haube kuca isto srce kao na toj integrale, a sva vidanja, kemijanja, ludosti i trošenje para se svodi na te starudije...tako i hrpa poznanstava i prijateljstava sa sličnim luđacima, ali sve to naravno nije bitno toliko u toj priči, koliko da nakon svega ti možeš tvrdit neke činjenice o tom autu i donosit blesave zaključke o lošem pokazivaču goriva, kvarljivosti, nekvaliteti i svemu, a na račun čega si steka to iskustvo o baš tom autu zanima me? sigurno ne slikom pulićeve delte i poznanstvom sa majićem, a kad smo kod toga, ta delta odavno nije u njega nego kod seb-a koji je također član foruma
a na kraju priče ja sam ne-objektivan...možda samo živčan jer se iznerviram za čas kad vidim da neko lupa neprovjerene gluposti, ali nemogu si pomoć...sritan božić:gosp:
lancia-klub.com

Offline sportiva.t35.com

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #444 : 29 Prosinca, 2012, 17:04:18 »
Zimske radosti na Nürburgring-u :)

[video=youtube_share;QohDmo4gqQE][/video]

Offline DS71

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #445 : 30 Prosinca, 2012, 22:42:41 »
majku milu kako ovo ide :sok:
[video=youtube;qaGjYGtOAJs][/video]
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline bozidar

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #446 : 30 Prosinca, 2012, 23:06:13 »
Citat: DS71;361597
majku milu kako ovo ide

E da,ali prije kraja utrke je morao objesiti "bijelu zastavu" ! Izgleda da bolid nije imao bas taj put svoj dan ! Kvar na masini ? 3-4 puta sam odvrtio dio kada se dogodio kvar ali neznam gdje bi bila greska !

Offline TheBIG

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #447 : 31 Prosinca, 2012, 12:32:51 »
Šuta dupe XD

[video=youtube;x6Ong3Hm9Ek][/video]

Offline TheBIG

Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #448 : 31 Prosinca, 2012, 12:33:11 »
....
« Zadnja izmjena: 01 Siječnja, 2013, 15:11:32 TheBIG »

Offline DS71

• Antique Member
Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #449 : 31 Prosinca, 2012, 22:19:02 »
ajmo jedna CIH-ova za kraj :balki: Inače isječak iz dokumentarnog filma Manta Magic
[video=youtube;vIJawU2iEVQ][/video]
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...