Idemo dalje u revijalnom tonu ! :D 100% sound of group B in Finland !
[video=youtube;bAbv07cJC9A]
[/video]
@ pajo patak :

Malo slike iz moje arhive ! Bio u toj Lancia Delta 1996. godine,imam negdje i sliku iznutra ali ne mogu nac momentalno,na negativu bi trebalo razviti drugu sliku ! U to vrijeme si bio negdje u vrticu !
Neznam Niku Pulica osobno,ali zato proslogodisnji prvak brda HR Jurica Majic (u VW Golf IV) ima za street race Lancia Delta 16VT,prosao sam ujutro pored njegove kuce ali vjerojatno je u radioni ili mozda na skijanju,pojma nemam.Jos dok je poceo sa utrkama dao sam mu neke dijelove za Rekord C Coupe 3000 12V za street race. Ekipu iz Zadra nam osobno jer sam bio ove godine tamo,sve pohvale na gostoprimstvu.
U susjednom naselju (2 km udaljeno) ima covjek nedavno ulogiran ovdje sa Lancia Delta 16VT,ali covjeka neznam osobno.
A da,Majic J. je kupio tu Lancia Delta za 20 000 € prije (mislim) 3 godine,malo vozena i kao nova.
Inace sam antialkoholicar,nepusac,neznam ono sa "gaseri" u birtiji,vjerojatno si me zamijenio sa nekim. Ako ujutro popijem kavu i prolistam novine,neznam u kojoj sam onda to "kategoriji"?! Idem u radionicu/garazu,svrsishodnije je nego objasnjavati tko sam,gdje sam bio i sa kime,o tome bi se mogla napisati debela knjiga sa gusto pisanim slovima.
Ajde,zivce na hozentregere i Sretan Bozic !