Autor Tema: Zanimljivo na "you tube"  (Posjeta: 345057 )

0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline deda

• Antique Member
Odg: Zanimljivo na "you tube"
« Odgovori #810 : 16 Rujna, 2015, 22:13:47 »
Je,je,jebate,nekad dok sam bil mlađi nisam mogel videt auto ispred sebe.Ponekad mi se i sad omakne da ga spičim,makar sam stari konj.Pogotovo sa nekim službenjakom.Samo kaj sad ima kamera i multa nova i u kuruzi,pa nije baš tak lako.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #811 : 17 Rujna, 2015, 10:52:19 »
Hmmm...  :read: Pa sad... Ono ''prazna - ne prazna cesta''  :scratch_one-s_head: Vrhunski ili nevrhunski vozač... Nekako mi se ne sviđa (i ne SAMO u ovoj vožnji, da ne bi bilo da kritiziram vozača kojeg ni ne znam  :dntknw: ) rezanje zavoja i prelazak na suprotnu stranu.
Daaaa, daaaaa... Znam da će ići spika ''nema nikoga, prazna cesta, sve se vidi, lik zna cestu kao džep...'' ali... Meni je cesta kao ona Titina ''Svoje ne damo - tuđe nećemo'' odnosno ''crta je svetinja''.
Koliko god da sam vozio brzo, sa kojim god vozilom da sam vozio - nisam NIKAD (ali NIKAD NIKAD NIKAD) prelazio crtu i ''rezao zavoj'' - bilo lijevi, bilo desni. Nek' sad netko priča što želi i okreće očima koliko želi, ali - pas bio ako ikad jesam tako prolazio zavoj.
Čak štoviše - obožavam se voziti STRIKTNO po mojoj strani klizeći od ruba do crte i od crte do ruba dok se ganjuckam bilo solo, bilo ''protiv nekog''. Obožavam kad sa maleckim Davidom ili ''guram'' po cesti kakvog Golijata ili me Golijat ne može stići.  :yahoo: Obožavam kad netko tko ne zna voziti (ne kažem da ovaj vozač na videu ne zna voziti; ovo nije upućeno njemu) pa ispred mene u DESNI zavoj ulijeće tako što se izbaci na LIJEVU traku pa sa uapljenim štopovima prolazi zavoj. Ili - obrnuto... Kad u LIJEVI zavoj ulazi siječući zavoj, a ja mu se ''naguravam'' na SVOJOJ strani. Naravno - pazeći da u Tom njegovom suludom manevru netko ne naleti sa suprotne strane jer je on ipak - NA SUPROTNOJ strani ceste.  :shootme:
I za kraj... ''I od ludog postoji luđi.'' kako kaže narodna. I cesta Gerovo-Crni lug zna biti ''prazna i nikog nema cesti'' pa se zna desiti da nekom lokalnom trkaču (ili ''trkaču'') koji ''cestu pozna k'o svoj džep'' plus ''pa nema nikoga - sve vidim'' desi situacija da zasijeće zavoj, a u suprotnom smijeru mu dolazi još većom brzinom nego što on ''ja trkač - vozim najbrže'' - Iveco Daily i to BOKOM.  :koo-koo:
A da se sasvim lijepo  :rolleyes2: i uredno  :rolleyes2: i vrlo brzo  :rolleyes2: i ''za gušt''  :yahoo: i ''za publiku''  :thank_you2:  ;D može voziti striktno po svojoj strani i to sa tričavih 34 konjića jakim Davidom - mogu posvjedočiti i neki članovi tu na forumu.  :P
Uglavnom... Neka se nitko ne nađe uvrijeđen, ali...
Prelazak preko crte... Suprotna strana...  :nea: Mnjeeee... Barem ne na normalnoj cesti koja nije zatvorena za promet pa se onda vozi takozvanom trkaćom putanjom.
Eto... Kome krivo - kome pravo.  :friends:  :drinks:
...
Mada i ovo što deda kaže... Danas, u doba Kamera i multanovi... A-aa... Da me klepe sa nekom ozbiljnijom brzinom, kako kaže Deri valdez ''Ni dva oka mi ne bi bila dovoljna za plakanje.'' a od vozačke - živim.
Tako da... Kako kaže Vlajo sa Zrmanje ''Cesta nije pista.'' I ima pravo.  :thank_you2:  :drinks:

« Zadnja izmjena: 17 Rujna, 2015, 10:55:13 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline linoleumboy

« Odgovori #812 : 17 Rujna, 2015, 11:52:37 »
zato ti frik kad prodjes kroz piramidu sirotom djedici se govno smrzne od straha
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #813 : 17 Rujna, 2015, 13:31:37 »
 :blush2:
Mladost... Ludost... I kao što sam napisao baš u tom komentaru ''Nikad više...''
A o smrznutim fekalijama... Nisam siguran kome je fekalija otišla više u minus - dedi ili meni.  :blush2:
Mada - čak ni u Tom ''cesta nije pista'' slučaju - NISAM prešao punu crtu.
« Zadnja izmjena: 17 Rujna, 2015, 15:19:29 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #814 : 17 Rujna, 2015, 15:09:55 »
Treba znat vozit na kvakama a ne prijeć u suprotni trak  :))
Istini za volju, i meni nisu fora ti što prolaze zavoj sa vrtoglavih 40 km/h a šamaraju s jednog na drugi kraj ceste i uzimaju zalet ko F1 piloti pred šikanom. Izvuci ti zavoj u svojoj traci ak si frajer, lako je "ravnat" cestu.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline nikola

• Veteran member
    • http://villa-millenium.com
« Odgovori #815 : 17 Rujna, 2015, 15:46:50 »
ma meni je grozno kad me blokiraju sporija auta ispred a nemam mjesta da ih preteknem, kao u videu ispod....:

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #816 : 17 Rujna, 2015, 17:23:37 »
Hi, hi, hi  :rofl: Tko ti je kriv kada imaš prebrz auto za ove naše ceste!  :rofl:
Trajkeša: Stvarno, dobre felge su pola auta!!!

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #817 : 17 Rujna, 2015, 20:27:33 »
Auti od Bertone, Pininfarina i Michelotti-ja:
https://www.youtube.com/user/3983youmu9/videos

Offline linoleumboy

« Odgovori #818 : 17 Rujna, 2015, 21:32:32 »
Cornering is like bringing a woman to climax." - Sir Jackie Stewart

Offline Adam.

« Odgovori #819 : 19 Rujna, 2015, 10:30:36 »

Pogledajte ostale videe na kanalu, jakoo zanimljivo  ;D
« Zadnja izmjena: 19 Rujna, 2015, 10:32:33 Adam. »

Offline linoleumboy

« Odgovori #820 : 21 Rujna, 2015, 16:35:33 »

Offline Doktor

« Odgovori #821 : 21 Rujna, 2015, 23:03:24 »

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #822 : 22 Rujna, 2015, 15:49:46 »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

1:30 aaa haa hahahahahah  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: krrrr krrrr krrrrrr i sve svece i boga krrrr krrr i mjenjače fijatove da ti krrrr krrr vuuummm krrr vruuuummmmm... nabijem...  :rofl: :rofl:

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #823 : 22 Rujna, 2015, 16:31:22 »
A, ovo! :rofl: Pravilan način kako se riješiti natjecateljskog auta!  :rofl:

Pogled izvana:

Pogled iznutra:

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #824 : 23 Rujna, 2015, 13:43:10 »
Sad će mu Romeo Ibrišević ''sve po spisku''.  :)) Oooodmah ide akcija ''Očistimo baruštinu od olupina''.  :koo-koo: