Autor Tema: Auto mojih roditelja  (Posjeta: 205765 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Odg: Auto mojih roditelja
« Odgovori #330 : 12 Veljače, 2014, 19:53:56 »
Da, znam da nema razlike. A još mi je napetiji Alfa Romeov Renault 4, to bi bio šou na susretima alfista.

Evo, samo mali klikić za veeeeeeeeeeliki hrđavo hrskavi slikić.  :))
Klik pa onda JOOOŠ jednom klik.  :rolleyes2:  :perfeto:

Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Online krntija

« Odgovori #331 : 12 Veljače, 2014, 21:44:58 »
 :biggrin: e taj Padovanski Ante, ups, Renol, ups, Alfa Romeo!!!, da, da , bio je na Alfinom standu i na sajbama su napisali da je Alfa Romeo - sluzbeno!!!  :))
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #332 : 12 Veljače, 2014, 22:40:47 »
Stavio sam ga ja sa slikama iz padove!

AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline AlfaZD

« Odgovori #333 : 12 Veljače, 2014, 23:49:44 »
Ne, to je kriva informacija. Deal Alfa Romea i Renaulta mnogo je raniji i priča je prekinuta 1964. Dogovor o izgradnji tvornice na jugu Italije postignut je mnogo kasnije i izgradnja je počela tek 1968., a proizvodnja Alfasuda 1971. Jedina je veza u tome što su licencni Renaulti bili početni i najjeftiniji modeli Alfine palete do pojave Alfasuda, ali s pauzom od sedam godina, u kojoj Alfa uopće nije imala niti jedan cjenovno pristupačniji model u ponudi...

Bila je u pripremi Alfa "tipo 103", ali nikad nije ušla u proizvodnju

iako je starija od njega, linijom prednje haube neodoljivo podsjeća na

« Zadnja izmjena: 12 Veljače, 2014, 23:51:27 AlfaZD »
Alfe u srcu, Alfe u garazi, u Alfi na cesti

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #334 : 13 Veljače, 2014, 07:05:03 »
Dobro da je nisu radili,ružna je ko lopov u pola noći.

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #335 : 13 Veljače, 2014, 07:07:28 »
Da,bas zanimljiva slicnost. Sto bi rekla teta Violeta 'čudo jedno'.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline MOSQUITO

« Odgovori #336 : 13 Veljače, 2014, 08:21:31 »
Još dok nisam "otvorio" renolčeka,odmah me asocirao na njega!

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #337 : 13 Veljače, 2014, 09:24:05 »
HVALA Armane!!!!!!  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ova ''čudna nit' Alfa, nit' Renol'' Alfa mi je goooodinama bila zavrzlama  :eek:  :dntknw: i baš sad kad je kolega Igor.V bio u Rijeci kad je sa kolegom OldWeberom pričao o svojoj Alfi sam ga mislio baš pitati: ''A koja je ono Alfa koja ima haubu u ve i izgleda kao da se mršti?''  :)) :))
Po meni nije ružna - zamisli ju samo tada na cesti medu onim tromim zdepastim autima sa krutim osovinama i lisnatim oprugama kao fijakeri. A ovaj ''bad look'' i dan danas ljudi rade.  :)) :)) :))
Woooow - baš je totalno dobar auto.
Obožavam ovaj forum.  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Svako malo naučiš nešto novo.  :read:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #338 : 14 Veljače, 2014, 10:58:12 »
Znam za taj model i zanimljiv mi je. Nije da sam oduševljen dizajnom, ali nije mi ni odbojan. No u svakom slučaju, R4 od Alfe nema nikakve veze s pripremama za Alfasud, to je bila poanta.

@Sven – da, to je taj Dauphine, baš me zanima je li još na životu.
Via Ciro Menotti 322

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #339 : 14 Veljače, 2014, 11:14:22 »
Tak je pričao taj digić,a ja nisam provjeravao,sad sam malo surfao,fakat dok se R4 montirao u alfinim tvornicama,ona na jugu nije ni postojala.

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #340 : 14 Veljače, 2014, 11:22:16 »
Ma jasno, nema greške. Samo šteta bi bila da ostane kriva informacija visiti. :)
Via Ciro Menotti 322

Online krntija

« Odgovori #341 : 26 Veljače, 2014, 18:22:32 »
 :big_boss: jedna ali vredna iz foto-albuma, iako nije od roditelja, al ipak "stara ko biblija", fotka u casu kad sam ga ugledal i ostal fasciniran za celi zivot!!  :koo-koo: Koja su to vremena bila, kupil sam si ga od dzeparca i zapalil s njim put Zagreba, cak sam i sofera unajmil, kad sare jos nis imal!!!  :rofl: Jedino se sad grizem kaj nisam imal fotica na putu za Zagreb da ovjekovjecim taj Primorsko-Goranski "reli" zivota!!  :umnik2:

++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline spitfire MK1

• Antique Member
  • Vozilo:: triumph spitfire MK1, tomos automatic A3ML
« Odgovori #342 : 17 Travnja, 2014, 13:47:11 »

Moj stari ga je kupil 1970. samo je bil svijetlo zelene boje. Prodal ga je 1980. i kupil R4. Ovaj još vozi po Međimurju. Uslikal sam ga pred mjesec-dva.

Online krntija

« Odgovori #343 : 17 Svibnja, 2014, 21:36:11 »
 :big_boss: jedna stara familijarna u koloru!! Bio je to posjet Beogradu za 29.11. Dan republike 1972. godine! Tu sam sa starim , imal sam tada jedno 5 godina i secam se da sam se onda prvi put vozil avionom , Caravella sa propelerima na liniji ZG - BG !!  :klinac: Ovakvi parkirni satovi su bili i u Zagrebu , samo srebrne boje, bar su mi tak ostali u pamcenju!!  :umnik2:

Offline goran16v

« Odgovori #344 : 17 Svibnja, 2014, 22:51:06 »
3 x Fico, 1 x P-404, ovo sto viri bi mogao biti Hunter...
Sorry za off. Caravelle nije mogla biti sa propelerima. Mogla je biti jedino mlazna model SE- 210, a upravo takvu JAT-ovu Caravellu YU-AHB "Bled" imas izlozenu u, odnosno ispred Muzeja jugoslovenskog vazduhoplovstva na Surcinu. Ja sam bio prosle godine i obisao cijeli muzej, bilo je interesantnih stvari, mimo starih aviona itd, bilo je nostalcnog JAT-ovog propagandnog materijala i AMSJ (Auto Moto Savez Jugoslavije) sanitetski helikopter Mi2.