Autor Tema: Auto mojih roditelja  (Posjeta: 205803 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline CRNIC

• Veteran member
Odg: Auto mojih roditelja
« Odgovori #450 : 10 Siječnja, 2017, 15:50:02 »
Na oba dvije slike je isti auto samo sa drugim felgama.
Nisam bas neki znalac BMW-a, ali cini mi se da su neke alpine imale duple farove kao ova, prednji spojler i felge, a sad za dalje nemam pojma.

Offline AL

« Odgovori #451 : 10 Siječnja, 2017, 20:34:20 »
.....Taj sam auto gledal ko klinac na Borongaju oko 1980-te!....
Gdje si taj auto gledal na Borongaju?

Online krntija

« Odgovori #452 : 10 Siječnja, 2017, 20:48:25 »
Gdje si taj auto gledal na Borongaju?
Male ulice ispod Borongajske ceste i Zastava servisa "Autoborongaj", vidjao sam ga tamo, dal je stanovao vlasnik tamo ili je dolazio kod nekog, ne bih znao! Pocetak 80-tih, preciznije ne bih mogao datirat!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline AL

« Odgovori #453 : 10 Siječnja, 2017, 21:01:38 »
Male ulice ispod Borongajske ceste i Zastava servisa "Autoborongaj", vidjao sam ga tamo, dal je stanovao vlasnik tamo ili je dolazio kod nekog, ne bih znao! Pocetak 80-tih, preciznije ne bih mogao datirat!
To nije Borongaj već Volovčica i takvog auta tam nije bilo.. zlegel sam se tam i odrasel... znali smo svaki auto na kvartu.....

Online krntija

« Odgovori #454 : 10 Siječnja, 2017, 21:54:46 »
A tamo sam ga par puta videl pred onim starim zgradama ispod Borongajske, vjerojatno je kod nekog dolazio, povremeno.
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Katramaniac

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Renault 4 GTL 1990., Renault 11 1984.
« Odgovori #455 : 28 Siječnja, 2017, 13:12:46 »
Nazalost, ja nemam slike od auta od starog, osim jedne, ali to su bili:
Krem Opel Rekord iz `69.

Onda bijeli Renault Traffic prve generacije

Zelena Lada Niva

2 Renaulta 4

Bijeli Bmw 525 e12 koji je nakon prevrtanja na krov nestao kod nekog mehaničara u Slavoniji.

Ostali auti meni nisu zanimljivi, ali od početka 90ih do danas su to bili jedan Kadett karavan i 4 Astre karavan.

Možda najzanimljiviji auto u obitelji je bio Renault 5 Alpine od kojeg isto nažalost nemam slike, a vozio ga je moj polubrat 80ih godina. Možda ga se kolega Krntija sjeća ili eventualno dmj, stajao je na Selskoj između Blata i Pastora. A možda se i sjeća BMW-a od starog, stajao je na istom mjestu 80-ih. Pa evo Krntija, ako imas kakve slike od tih auta, bio bih neizmjerno zahvalan da mi posalješ :)
RENAULT - des voitures à vivre

Online krntija

« Odgovori #456 : 28 Siječnja, 2017, 21:21:44 »
Nemam nista od tih modela ili doticnih vozila; tada sam pratio samo vozila proizvedena do cca. 1970-te.

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #457 : 30 Siječnja, 2017, 13:24:06 »
I meni je to tad bilo prenovo, a nisam ni slikao. Ne sjećam ih se. Od auta iz Selske jedino se prisjećam jedne Talbot Tagore, jer je bila jedina koju sam vidio u Zagrebu.
Via Ciro Menotti 322

Online krntija

« Odgovori #458 : 30 Kolovoza, 2017, 14:14:55 »
I meni je to tad bilo prenovo, a nisam ni slikao. Ne sjećam ih se. Od auta iz Selske jedino se prisjećam jedne Talbot Tagore, jer je bila jedina koju sam vidio u Zagrebu.
  :eek: Tagora?? Ne secam se da sam je ikad kod nas sreo! Nije ih bilo ni u ponudi kad su se Talboti prodavali, to znam jer smo jednog crvenog Horizona tada kupili iz salona! Jednog jedinog sam vidio u Berlinu 1991. i taj je bio ostavljen na nekoj livadi, napusten! :biggrin:

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #459 : 19 Rujna, 2017, 10:13:17 »
Ja samo tu jednu pamtim u Zagrebu, a i nju sam jednom ili dvaput vidio.
Ali negdje ovdje ili na fejsu bila je slika jedne do danas preživjele Tagore negdje iz Dubrovnika ili okolice...
Via Ciro Menotti 322

Offline robert1

« Odgovori #460 : 19 Rujna, 2017, 13:16:48 »
Nije auto mojih roditelja, ali ulovljena na Vespa skupu u Dubrovniku...

http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=31676.msg485554#msg485554
Screwed by Šarafoteka...www.scharafoteka.hr

Online krntija

« Odgovori #461 : 19 Rujna, 2017, 19:29:23 »
Impozantno djeluje ta Tagora!! Steta da nije imala uspjeha na trzistu velikih limuzina!! Ova Dubrovacka je prekrasno ocuvana i boja joj stoji super!!  :smajlold:

Offline tomtom

« Odgovori #462 : 15 Studenoga, 2017, 16:41:28 »
Kako ne zivim sa starcima, a sve slike su kod njih , opet kad sam tamo to je beko obiteljsko druzenje pa mi kopanje po albumima nekako i nije na pameti. Svejedno naletih na jednu sasvim usput.
Zelenko je SC iz '79, a meni su nepune dvije znaci slika je ljeto '81.

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk

Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline tomtom

« Odgovori #463 : 15 Studenoga, 2017, 16:48:03 »
Jednu sliku posebno zelim naci, znam da postoji al ni mama, a ni stari se ne sjecaju iste. Uglavnom na slici su starci pored tatinog Abartiranog Figuara iz '72, a godina nastanka slike je '78. Ljeto prije mog rođenja. Meni je fora zbog cetiri maglenke i kopci na haubi, lagano pridignutoj zadnjoj haubi, a uz to otraga je bio lonac sa dvije cijevi.
Veli majka da je upravo zbog tog Figuara i pala na starog. Fora mi je i zurkica od starog na toj slici.
Naci cu ja nju

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk

Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Online krntija

« Odgovori #464 : 15 Studenoga, 2017, 16:52:45 »
Cekamo!!  :smajlold: