Autor Tema: Pozdrav s Dugog otoka!  (Posjeta: 2571 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kec

• Gost
Pozdrav s Dugog otoka!
« : 21 Prosinca, 2010, 05:45:12 »
Pozdrav svima! Moje isprike ako se neko našao uvrijeđen jer se nisam prvo predstavio.
Zovem se Zoran P. zovu me Zoki ili Kizo. Trenutno živim na Dugom Otoku jer sam tamo našao posao, rijedak slučaj (mislim, naći posla na otoku). Prve godinu-dvije sam bio vezan za mjesto u kome radim, iz prostog razloga jer nisam imao auto. Pošto sam imao jaku želju obići cjeli otok koji je dugačak 45-50 km odlučio sam da uzmem bilo kakav auto da me posluži neko vrijeme i da ga se onda riješim.
Ima tu dosta starih auta pa mi je oko stalo na jednom Renault - 5 neki ga je turist iz Austrije dovezao i ostavio vlasniku apartmana u kojemu je odsjeo u dosta lošem stanju tako da sam ubrzo odustao od njega, razlog više je bio taj što se auto trebalo prevesti sa austrijskih na hrvatske tablice.
Ubrzo nakon toga vidim neku staru Zastavu 101 zapuštenu, vlasnik mi kaže da je bio ispravan kad ga je vozio zadnji put i da ga je probao upaliti al mu nije pošlo za rukom onda ga je izvuko iz garaže  i ostavio vani jer mu treba garaža za bitnije stvari.
Tek kad sam počeo sa osposobljavanjem auta shvatim na kakav sam auto naletio Zastava 101 Comfort iz 1982. prošao je svega 32710 km karoserija u dobrom stanju, a na motoru sve šelne su bile originalne što govori da motor nije diran, rijetko se prodaje takvo što, svakim danom mi je postajao sve draži. Osposobio sam ga za vožnju, i tražeći tako neke sitnice kao što je mjerač goriva (onaj plovak u rezervoaru) krenem guglati i naletim na ovaj forum.
Sve mi se desilo spontano i slučajno, nisam se nadao da ću postati ljubitelj starih auta a pogotovo ne stojadina. Ovo mi je prvi auto zato mi je još draže da je sve ispalo ovako kako je ispalo. Da sam digo kredit i kupio novi auto mislim da ga ne bih vozio sa toliko gušta.

Offline xxx

• Senior member
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #1 : 21 Prosinca, 2010, 09:09:40 »
Pozdrav meštre ako što triba zovi blizu smo...

Offline natan

• Antique Member
  • Spol: Muški
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #2 : 21 Prosinca, 2010, 09:10:35 »
pozdrav

Offline mattax

• Antique Member
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #3 : 21 Prosinca, 2010, 09:59:25 »
pozdrav
...DNK rulz...

Offline Bajadera

• Veteran member
  • Vozilo:: VW 1200j , Vespa P125X - Debela Bertha, Vespa 150 - Starica
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #4 : 21 Prosinca, 2010, 10:56:49 »
:palac::gosp:
AIRCOOLED RULES

Offline Renegade

Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #5 : 21 Prosinca, 2010, 13:34:36 »
Pa, bas i nije rijedak slucaj - naci posao na otoku.:D
Pogotovo ne na Dugom otoku. Za posao u Mardesicu je natjecaj stalno otvoren, na primjer.
Inace na Dugom otoku imas cijelu hrpu oldtimera, od sveprisutnih cetvorki, brdo jugica, prilicno opel corsi pa do pojedinih dobrih primjeraka bube, mercedesa, jedan landrover druge generacije, jedan jeep zaostao od 'merikenaca (odlican za u masline!!!!),jedan ili dva fordova kamioneta i svasta jos nesto. :p

Ja sam redovan u Salima, bijah i ovaj vikend preko Brbinja, vjerojatno idem i u petak. :gosp:

I, dobrodosa ovdi na forum!
Onome tko je izmislio Facebook treba dat Nobelovu nagradu!
Svi su našli  misto di mogu srat do mile volje, a ja ih ne moram ni slušat ni čitat!

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #6 : 21 Prosinca, 2010, 13:39:35 »
Pozdrav, dobrodošao

kec

• Gost
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #7 : 21 Prosinca, 2010, 14:30:48 »
Citat: Renegade;203859
Pogotovo ne na Dugom otoku. Za posao u Mardesicu je natjecaj stalno otvoren, na primjer.
Inace na Dugom otoku imas cijelu hrpu oldtimera, od sveprisutnih cetvorki, brdo jugica, prilicno opel corsi pa do pojedinih dobrih primjeraka bube, mercedesa, jedan landrover druge generacije, jedan jeep zaostao od 'merikenaca (odlican za u masline!!!!),jedan ili dva fordova kamioneta i svasta jos nesto. :p

Ja sam redovan u Salima, bijah i ovaj vikend preko Brbinja, vjerojatno idem i u petak. :gosp:

Ljudi navalite na Dugi Otok po aute i posa u Mardešića !:)

Sve se saljani tuku koji će prije radit tamo, zato im i je stalni natječaj otvoren.:p

Hvala na dobrodošlici Tebi Renegade i ostaloj ekipi :) volim razmjenjivati iskustva a ovdje na forumu vidim priliku da dosta naučim pošto o autima ne znam puno.

DunicM

• Gost
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #8 : 21 Prosinca, 2010, 16:25:08 »
Pozdrav:palac:

Offline Lama

• Antique Member
    • http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1615512135
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #9 : 21 Prosinca, 2010, 18:11:56 »
Viva !!!
http://www.facebook.com/lamaracing.specialparts - izrada dijelova od stakloplastike razne vrste proširenja, body-kit, haube, vrata, itd....

Offline natan

• Antique Member
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #10 : 21 Prosinca, 2010, 18:32:34 »
Citat:
kec                            Quote:
                                                                      Originally Posted by Renegade                                    
Inace na Dugom otoku imas cijelu hrpu oldtimera, od sveprisutnih  cetvorki, brdo jugica, prilicno opel corsi pa do pojedinih dobrih  primjeraka bube, mercedesa, jedan landrover druge generacije, jedan jeep  zaostao od 'merikenaca (odlican za u masline!!!!),jedan ili dva fordova  kamioneta i svasta jos nesto. :p

Ljudi navalite na Dugi Otok po aute i posa u Mardešića !:)

Sve se saljani tuku koji će prije radit tamo, zato im i je stalni natječaj otvoren.:p

Hvala na dobrodošlici Tebi Renegade i ostaloj ekipi :) volim razmjenjivati iskustva a ovdje na forumu vidim priliku da dosta naučim pošto o autima ne znam puno.    

to je sad ništa koliko ih je bilo dok sam ja doli svakodnevno lutao i kupio krame ,  nastupile su bile one akcije čišćenja i u 2 g je bačeno oko 200 auta sigurno a to je bilo prije 5g , pa sad ih skoro nema postrozili su policiju doli pa ima manje nereganih auta , prije se vozilo 4 puta vise nereganih auta nego reganih znači starih auta svih tipova a u svakoj jami sastrane ceste je bilo par auta bacenih za skidanje djelova.... ja sam prije svake dvije tri godine baca  u otpad kad bih nakupio desetak krama pa ih i vecinu uništio na kraju mi je ostalo par auta koji su istrunuli na livadi pa sam i njih porjesava
jedino mi je zao seata 124 ali nije imao papire i satrali smo ga kao mulci po škrapama...
drago mi je da ovdi ima više ljudi što poznaju dugi otok

NuJerz2001

• Gost
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #11 : 21 Prosinca, 2010, 19:47:47 »
Pozdrav Dugom Otoku! Nema ništa bolje nego kad uzmes Nissan pickup kojem je California tablica istekla '89 i onda s njim u polje!! LOL v8 ima da vuče 4-wheel drive!!

Offline poncho

• Oldschool rookie
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #12 : 21 Prosinca, 2010, 19:58:02 »
pozdrav

kec

• Gost
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #13 : 21 Prosinca, 2010, 20:18:48 »
Citat: NuJerz2001;203950
Pozdrav Dugom Otoku! Nema ništa bolje nego kad uzmes Nissan pickup kojem je California tablica istekla '89 i onda s njim u polje!! LOL v8 ima da vuče 4-wheel drive!!

Moj sojadin se popne i uz masnu banderu :cool:

NuJerz2001

• Gost
Pozdrav s Dugog otoka!
« Odgovori #14 : 21 Prosinca, 2010, 20:22:02 »
Citat: kec;203956
Moj sojadin se popne i uz masnu banderu :cool:
Heheh!! To facoo!!