Autor Tema: PiŠtolj za pjeskarenje i ostalo  (Posjeta: 5254 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OLD WEBER

PiŠtolj za pjeskarenje i ostalo
« : 27 Prosinca, 2010, 17:15:54 »
Imam kompresor od 300 litara i volju za nešto pjeskariti , i to je sve :to:!Kakav pištolj bi trebao kupiti za pjeskarenje sitnih djelova(klješta kočnica ,doboši , ...) eventualno kakve felge ili možda kakav dio karoserije . Uz to kakav pijesak ili kakve granulacije , te kamo se može u Rijeci pronaći sve potrebno ! hvala na svakom savjetu ili informaciji !:gosp:
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline deri valdez

• Antique Member
« Odgovori #1 : 27 Prosinca, 2010, 21:43:26 »
za sitnarije ti je dosta(na knap) i hobi pistolj za pjeskarenje .vec za felge ces jaja pogazit s njim.ja doma imam hebenu komroicu pistolj i kompresor za pjeskarenje.nije profi al nije bas ni hobby.americki vojni kompresor na benzin 400 l komora u koju stanu felge do 16 cola i malo ozbiljniji pistolj na kojem su najvazniji dio diza napravljen u bivsem sintalu od nekog specijalnog matrijala(ne trose se).kad sam to dofuro doma imo sam u planu pjeskarit ekipi sitnice.kad sam probo odusto sam.jos hrdju skida bez problema.al recimo bbs felge 15 cola dva covjeka cetri puna dana.ili jednom clanu s foruma pjeskario neke sitnice za motor,sve osim jednog komada rijesio za sat vremena i onda jednu kutijicu drljo cijeli dan.ne zelim te odgovarat samo ti dajem realnu sliku da se ne razocaras.kaj se pjeska tice formula je jednostavna sitniji pjesak manje ostecuje al sporije skida krupniji obrnuto,sutra cu poslikat

Offline OLD WEBER

« Odgovori #2 : 27 Prosinca, 2010, 22:04:28 »
I dalje sam na čudu i nije mi dosta toga jasno , al negdje sam čitao i neki su imali dobre rezultate . Dali se mjenjaju dizne ako se mjenja granulacija pjeska ???I Opet isto pitanje ,sa kolikom granulacijom da nešto probam ?To grubljom ili finijom mi ništa ne znači ,kad neznam od koliko do koliko se kreće finoća . Recimo , sa koliko bi trebalo pjeskariti doboš ili kočiona klješta?

Offline deri valdez

• Antique Member
« Odgovori #3 : 27 Prosinca, 2010, 23:06:55 »
ma dobos i kljesta mozes s bilo cim.a dizne zaboravi.ne mjenjaju se. poslikacu sutra.ja ne velim da nema rezultata i da se nemre ispjeskarit.samo traaaaaajeeee
« Zadnja izmjena: 27 Prosinca, 2010, 23:10:46 deri valdez »

Offline OLD WEBER

Slike???
« Odgovori #4 : 02 Siječnja, 2011, 18:15:09 »
:confused::confused::confused::confused:ČEKAM VEĆ GODINU DANA NA SLIKE I NIŠTA!!!!:ne::pda:

Offline deri valdez

• Antique Member
« Odgovori #5 : 02 Siječnja, 2011, 22:20:06 »
:o:o:o:o:o
sorry nije se bas radilo ovih dana

Offline libertad

• Senior member
« Odgovori #6 : 03 Siječnja, 2011, 20:42:36 »
Citat: deri valdez;205202
ili jednom clanu s foruma pjeskario neke sitnice za motor,sve osim jednog komada rijesio za sat vremena i onda jednu kutijicu drljo cijeli dan.

ha, ha, nitko od nas nije računao da kada je Adolf radio DKW-a, da je posebno jako zaštitio kutiju za akumulator,
istina je što ti deri kaže, može biti gotovo za sat i onda naletiš na dio di otegneš jajca,
deriju još jednom hvala za trud i volju i jebačke živce
DKW-u ne kapa ulje, on obilježava teritorij, a sve dok ga obilježava dobro je, jer znači da ga ima.

Offline deri valdez

• Antique Member
ko ceka doceka
« Odgovori #7 : 04 Siječnja, 2011, 22:26:46 »

Uploaded with ImageShack.us
ovo je hobby pjeskarilica

kompresor

evo to je to

psiho

• Gost
« Odgovori #8 : 07 Siječnja, 2011, 23:27:40 »
da ne otvaram novu temu, pitat cu tu

gdje mogu kupit taj pistolj za pjeskarenje? cijena cca?

u principu iznajmio bi ga cak, jer mi treba na 2 sata da sredim dva komadica lima do kojih nemogu rukom doci pa cisto da se ne bacam u trosak sada kad nisam u mogucnosti..

ako netko iznajmljuje uopce

hvala unapred

Offline OLD WEBER

« Odgovori #9 : 08 Siječnja, 2011, 00:35:18 »
hvala na slikama , ovako je već nešto konkretnije. ona kutija u kojoj pjeskariš , vjerovatno na dnu ima ljevak i nekakvo sito ili kasnije prosiješ ?