0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
takav jedan ima u rijeci al ne znam koje je godiste, znam gdje se nalazi mogu ga ic i slikat
:vecernji::vecernji:CHECKER, mislim da sam s tobom osobno bas i pricao o toj nultoj seriji koja mi je pobjegla . U to vrijeme (oko 2000.) su Stojadini imali jos los imidz, ni na vidiku nije bila popularnost kao danas.Ja sam isao taj Stojadin :ghh:(1971.)gledati u neko selo prije Velike Gorice, bio je penzlom pofarban, truljkast i sveukupno jadno stanje, ali vozan i registriran! Posto me opce stanje auta nije odusevilo, brzo sam se ohladio, a i nisam imao garazu di bi ga spremio.Jedino kaje bilo zanimljivo je to da je auto iz nulte serije sa sasijom broj 000306. To sam si zapisao na papir pa znam. No, za par mjeseci mi se stvorila prilika di bi mogao smjestit auto na suho, pa ja brzo broj od gazde Stojke, nazovem a on veli, doso cigo i otero za Bosnu!!:mad:Taj isti auto je htio kupit i jedan kolekcionar Fiata iz Zagreba, al je zakasnio!Slikao sam auto i imam fotku:palac::palac:
http://img194.imageshack.us/i/128zim.jpg/Ima li tko saznanja da li u nas postoji koji primjerak ove izvedbe 128ice, tj karavan?Nisu bile čest gost u našim krajevima, tu i tamo se vidio kakav Talijan s njim.U Trstu ih se znalo vidjeti no ni tamo ih više ne viđam. :(