Autor Tema: fiat uno turbo ie  (Posjeta: 8122 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

psiho

• Gost
fiat uno turbo ie
« Odgovori #15 : 26 Svibnja, 2011, 21:46:40 »
ajde da si rijesio napokon, sad samo gas...al pametno

i daj slika

Offline marac_kc

• Antique Member
fiat uno turbo ie
« Odgovori #16 : 26 Svibnja, 2011, 23:30:25 »
Nisi me svatio..., znam da ste na kraju sami slagali, ali prvo si ga ostavio kod nekog koji u dva mjeseca ništa nije napravio...., na njega sam mislio.

....inaće prošle godine u 10mj sam bacio instalaciju od 1.3 turbo...., falio je možda koji đek ili je bio pa je jedna žica bila puknuta, tako nešto....
KEMI?AR

Offline Luka_kc

• Junior member
  • **
fiat uno turbo ie
« Odgovori #17 : 26 Svibnja, 2011, 23:39:47 »
@marac kc to je rule trebal sloziti, onaj kaj je s golubicem imao takav motor u stojadinu, nakraju sam od njega kupio dijelove sve jel sam ga samo nacekaval... evo slika kako je to izgledalo proslo ljeto

sad je sve drugaciije slozeno, maknute sve zice i to, na autu su novi amortizeri prednji, zadnji spremni, cekaju dobru volju i tako.. hauba nije vise crna i tako.. nema sad kabla od moba da slike prebacim..

Offline Merida50

• Antique Member
fiat uno turbo ie
« Odgovori #18 : 26 Svibnja, 2011, 23:57:58 »
Fina jurilica , sretno s autom :)
Be fast or die trying

Offline marac_kc

• Antique Member
fiat uno turbo ie
« Odgovori #19 : 27 Svibnja, 2011, 00:34:46 »
Imal sam negdi eibach federe brutalno niske..., iskreno neznam gdi su završili..., možda su još na životu, ak nisu u staro željezo otišli..., potražim pa ti javim ako te zanimaju...
KEMI?AR

Offline Luka_kc

• Junior member
  • **
fiat uno turbo ie
« Odgovori #20 : 27 Svibnja, 2011, 20:33:55 »
@ marac kc- uzel bi ja fedre al da nisu jako niski,  do 3 cm bi bilo mi idealno, 4 moze jos proci, mislim da nize nebi imalo smisla s obzirom na ceste, tak da dok imas vremena potrazi pa budem videl.. evo fotka kako motor izgleda danas

Offline Luka_kc

• Junior member
  • **
fiat uno turbo ie
« Odgovori #21 : 30 Svibnja, 2011, 15:58:49 »
evo jedna fotka zadnjeg kraja sa turbo ie stopovima :D

a112

• Gost
fiat uno turbo ie
« Odgovori #22 : 30 Svibnja, 2011, 16:55:09 »
Sviđa mi se oznaka, a iz nekog razloga uvijek sam više volio regularne štopove nego turbo.

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
fiat uno turbo ie
« Odgovori #23 : 30 Svibnja, 2011, 17:09:41 »
Super izgledaju štopovi,original je original...mene jedino bodu u oči ti branici,al bude to vlasnik pofarbao da bude original :D
Nema akcije bez reakcije!

Offline marac_kc

• Antique Member
fiat uno turbo ie
« Odgovori #24 : 30 Svibnja, 2011, 17:28:24 »
Federi su brutala, mislim da ih je neko još kratio ili grijao, neznam točno, uglavnom bili su na Unu koji je vozio brdo, bio je tvrd i zakucan u pod,tako da se ni ninđa nebi mogao provuć ispod auta!! :lol:
KEMI?AR

Offline Luka_kc

• Junior member
  • **
fiat uno turbo ie
« Odgovori #25 : 30 Svibnja, 2011, 18:26:58 »
marac - ma za fedre cu vidjeti, slobodno ti to poisci malo ak imas volje, @a 112 i meni je oznaka bas fora a stopovi su gore kad su jako rijetki i meni su ok, i ostati ce gore, @markos za branike neznam ni sam, neznam kak bi izgledalo na tu plavu boju crni branici i crvene trakice, mozda da netko ko se snalazi u ps-u mi moze napraviti to pa da vidim kako bi izgledalo...

Offline marac_kc

• Antique Member
fiat uno turbo ie
« Odgovori #26 : 30 Svibnja, 2011, 18:30:58 »
Na Uno turbo samo tri boje pašu i to crna, bijela ili crvena sve ostalo je bezveze...
KEMI?AR

Offline old dog

fiat uno turbo ie
« Odgovori #27 : 31 Svibnja, 2011, 16:11:35 »
Moji stopovi nisu tako bijeli, ova gornja polja di su crvene trakice, ili je to samo tako ispalo na slici?

A sto se tice boje, ne slazem se bas sa tobom Marac, evo ja sam pred malo uzeo jednog razbijenog (istina 1.4td je ali izvana je sve od turba) u nekoj narancasto-bakrenoj boji i izgleda predobro, sve osim razbijenog dijela:cool:
///// uno 1.9 TD

Offline Luka_kc

• Junior member
  • **
fiat uno turbo ie
« Odgovori #28 : 31 Svibnja, 2011, 19:19:31 »
postoje dvije vrste stopova, bijeli i ful crveni, znaci ove trakice koje su meni bijele su crvene na drugim modelima, i oni dolaze uz crnu i sivu boju, a ove bijele uz bijelu, plavu i crvenu... meni su osobno ljepse crvene cijele kak ima i tipo 16v.. old dog daj napravi garazu i stavi koju fotku od svojih unica, bas me zanima kak ide tvoj 1.9 td i kak je to sve napravljeno.. a u vezi boja se slazem sa marac kc i meni se svidaju u crvenoj i crnoj boji, bijeli mi je ok ali samo ko mk1.. :D

Offline Luka_kc

• Junior member
  • **
fiat uno turbo ie
« Odgovori #29 : 25 Srpnja, 2011, 18:07:28 »
neke novosti.. stavljene meglenke, npravljena štsnga na muldama i nabavljen veliki ic...