Autor Tema: kocnice u ulju  (Posjeta: 3581 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Compact

• Veteran member
kocnice u ulju
« : 13 Siječnja, 2011, 11:24:42 »
Radi se o jednom starom traktoru,Massey Ferguson 130,ima kocnice,tj. dobose normalne,ali u kompletnom tom razvodu ima i jedan disk sa paknama koje se nalaze u ulju,valjda kao neka pomocna kocnica ili sl. nisam skroz siguran pa zato i pitam!
Sad od tolikih godina (godiste 1968.) te pakne su se poderale,pa me interesira kod koga bi se te pakne dale obnoviti i jel to neki poseban materijal koji se koristi?!

Offline šarafko

kocnice u ulju
« Odgovori #1 : 13 Siječnja, 2011, 13:14:21 »
Ako su pakne u ulju onda bi mogla biti bronca, nešto slično sam vidio unutar jednog tokarskog stroja. Imaš li sliku? Ako je materijal kao za klasične pakne, znam jednog tipa koji je meni radio za auto. Ako ti treba broj javi na pp.
Prodaja krokodil dizalica, ručnih viličara paletara, autolimarske ručne hidraulike, pumpi i cilindara te hidrauličnih automehaničarskih preša. 091/1680611 instagram: zb_stroj

SCARY

• Gost
kocnice u ulju
« Odgovori #2 : 13 Siječnja, 2011, 17:20:50 »
- ipak probaj nabaviti originalne te pakne...
- to je sinter bronca točno određenih svojstava - ne smije biti ni pretvrda ni premekana i mora imati odgovarajuća frikcijska svojstva...

trebaš malo proguglati i puno se raspitati... znam da su pojedini ljudi iz bivših pokojnih velikih firmi usvojili pojedine proizvodnje i usluge, ali se treba raspitivati... jeli netko preuzeo nešto iz programa sintala stvarno neznam...

Offline werdas

kocnice u ulju
« Odgovori #3 : 13 Siječnja, 2011, 20:53:59 »
mislim da ovi rade stvari od sintela
http://www.croatiato.com/sintermak

Offline Motohod

• Antique Member
  • Vozilo:: Kawasaki
kocnice u ulju
« Odgovori #4 : 15 Siječnja, 2011, 22:45:28 »
Evo ti kočnica od Masseya pa biraj... tri stranice,valjda imaju te koje trebaš

:gosp:http://www.jakopic.hr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=79&Itemid=64

Detalji o trgovini su negdje na linkovima sa strane,da ne reklamiram :p