Autor Tema: bmw e21  (Posjeta: 8311 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

hans

• Gost
bmw e21
« Odgovori #15 : 07 Veljače, 2011, 13:20:23 »
sve znam i sve mi je jasno ali vrijeme i lova su jedno a želje drugo ... a ova crvena boja definitivno je prst u oko ali trenutno ima nekih drugih stvari za riješit pa tek onda sicevi

Offline IM divic

• Senior member
bmw e21
« Odgovori #16 : 07 Veljače, 2011, 13:21:20 »
Kolo je strava! Vidio sam ga uživo,a i imam dvi slike od njega na mobu :). Bio je parkiran kraj one staze za male aute "ayrton senna"

Offline spaceman

• Antique Member
  • Spol: Muški
bmw e21
« Odgovori #17 : 07 Veljače, 2011, 13:39:23 »
Odlična  pila !
Driving is fun

sheep

• Gost
bmw e21
« Odgovori #18 : 07 Veljače, 2011, 13:59:15 »
eho to je autic koji sam si ja zacrtao kupiti, i taman kad sam skupio lovu skinio si ga s prodaje, eto srecom kupio sam nesto bolje, svakako bez uvrede i ovisi kako kome kazem bolje sto se tice ovjesa, motora, felgi i tako nekih sitnica, meni fali ova ralica i maglenke koje mu kao prvo savrseno stoje, jer to tako mora biti! svaka cast na autu i sto je osto kod nekog tko zna, meni se svida sto je unutra m20b25 ima vise potencijala i naravno u startu vise konja... aupsusi su identicnog izlgleda rekao bih ko moji, ako smo ih radili na istom mjestu onda su isti (lastovcic) sve u svemu, savrsena kolica, ako ikad ti padne na pamet da bi skinuo ralicu i maglenke (iako sumljam da bi, ali probao sam =P) ja sam taj koji bi prvi kupio! :palac:

Offline 000

• Junior member
  • **
bmw e21
« Odgovori #19 : 07 Veljače, 2011, 15:50:50 »
Strašan auto, ja sam ga čak i vozio. Odlično ide sa tim motorom ali me to smetalo (uz još par sitnica) jer sam ja tražio baš da bude onaj stari motor ali ponavljam, stvarno dobar auto, lijepo se vozi i fino prima gas i čak je prilično dobar limarijski, uz malo truda mogao bi biti fantastičan.:gosp:

kepz

• Gost
bmw e21
« Odgovori #20 : 07 Veljače, 2011, 17:11:23 »
Citat: Sepra;214835
slažem se, auto je zaista prekrasan

par koraka do savršenstva:
žmige bijele prednje
obnoviti kožu volana
ispolirati rubove felgi
crveni dio sjedala mora proć, to je za neke druge marke, manje plemenite mada isto njemačkog porijekla :D

osobno bih i malo poradio na završecima auspuha, da budu malo više originalu a opet ne onak tanki, akmerazmeš :D

pošto su zadnji žmigavci narančasti, onda bi trebali bit i prednji

Offline Compact

• Veteran member
bmw e21
« Odgovori #21 : 07 Veljače, 2011, 17:19:38 »
Ovaj auto je bio i u jednom od HR tuning casopisa predstavljen i bivsi gazda je bio pravi bmw fanatik!

Offline karlo kramar

• Antique Member
bmw e21
« Odgovori #22 : 07 Veljače, 2011, 19:26:25 »
Citat: Compact;214899
Ovaj auto je bio i u jednom od HR tuning casopisa predstavljen i bivsi gazda je bio pravi bmw fanatik!

nije to taj...u magazinu je bio moj bivši crni a sada od Sheep-a.

btw. Hans samo naprijed :palac:
BMW e21 323i, 316, 2002 , 2002tii

Offline Sepra

bmw e21
« Odgovori #23 : 07 Veljače, 2011, 20:34:00 »
koji je imao onu legendarnu haubu?:D
Nerast

Offline Števa 071

bmw e21
« Odgovori #24 : 07 Veljače, 2011, 22:25:30 »
Lijepa ajkulica,da šteta da nije unutra  323i   ,i dal je taj auto bio u Vrapču nekad davno(oko 99, 2000) Gosp. Štimac vlasnik
elektrika i mehanika ,Ex Volvo servis.   http://www.autoklima-hrastinski.hr

hans

• Gost
bmw e21
« Odgovori #25 : 07 Veljače, 2011, 22:45:32 »
mislim da nije bio u Vrapču , ja sam ga kupio u Vinkovcima a mislim da je prije toga bio negdje na moru , pozdrav ljudi idem malo raditi , pišemo se za 7 do 10 dana

sheep

• Gost
bmw e21
« Odgovori #26 : 08 Veljače, 2011, 12:02:39 »
Citat: Sepra;214954
koji je imao onu legendarnu haubu?:D

da bio je karlov, robijev, igorov pa moj, i jos jednog covjeka koji je slozio juga sa m30b35 biturbo sa vrapca, al neznam mu ime, neznam tocni redosljed gazdi ali znam da je igor bio predzadnji a ja sam zadnji trenutni sretni vlasnik! :D prevarila te ralica i maglenke na hansovom autu, jer u maxi tunningu je bio sa istom ralicom i maglenkama, zato trazim to isto da mu vratim stari sjaj! =D hehehehe

a ovaj auto sjecam se da je bio na vk tablicama, vjerovatno eto prije hansa, i mislim sa original 2.3 motorom ali da je riknio...

Offline Sepra

bmw e21
« Odgovori #27 : 08 Veljače, 2011, 12:31:07 »
hm, ja taj auto znam s Jaruna ali jako davno, Frane se zvao tadašnji vlasnik, imaš li i njega u nizu? :D
Nerast

sheep

• Gost
bmw e21
« Odgovori #28 : 08 Veljače, 2011, 12:51:59 »
ja znam za ovu cetvoricu, mislim da je prije svih moj auto imo taj covjek kojem neznam ime jel doticni s vrapca, i da ga je imo prije nekih 9,10 godina, a cuo sam sad neznam od koga da je hauba dosla iz francuske, sad neznam jel i auto od tamo, ali za haubu sam eto tako nacuo... nisam siguran, al sad je kod mene, mislim da sam cuo da je i ovaj ovjes sto je gore stavo Robi,... neznam nista, sad znam da je auto i dalje boooolesna pila, ne mojom zaslugom jer od mene dobio samo par sitnica, nego od tih nekoliko vlasnika prije, koji su za mene carevi! :D