Autor Tema: F. Ritmo-ručna  (Posjeta: 2441 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava Yugo, Renault 4 TL
F. Ritmo-ručna
« : 17 Veljače, 2011, 00:18:58 »
evo nabavio san neki Ritmo dizel za maškare,stajo je nekih 4 godine,i nakon dosta kurblanja upalio i radi kao sat. No seda se javljan jedan drugi problem,znate kako Ritmo ima glupo napravljenu ručnu te se sajle preko onih koluta dole prenose odiza i to nikako da blokiraju kola,a auto bez ručne za mačkare je ravan nuli. Pa me sad zanima ako je netko probo ili možda zna dali bi odgovarala dužina da prebacin sajle od Yuga i da nema tog glupog patenta preko koluta???

Offline BORAC ISTRA

F. Ritmo-ručna
« Odgovori #1 : 18 Veljače, 2011, 10:59:29 »
nebi ti odgovarala.najbrže od fiat tipa ili najjednostavnije izmjeriti je i uzmi običnu sajlu i stavi kopče(gambete)na kraji gas i to ti je najjeftinija variijanta
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava Yugo, Renault 4 TL
F. Ritmo-ručna
« Odgovori #2 : 21 Veljače, 2011, 22:41:10 »
..tako je stari...ćemo sklepat preko gambeti kega vraga..perke preko onih koluturniki nema šanse da blokaš kola u vožni,nanka z dve ruke...čisto sranje in je patent.:aa: