Jednom sam izgubio okladu od lika koji je tvrdio da može zavariti omot od milka čokolade sa autogenim aparatom. Ponavljam izgubio sam okladu, može se i to zavariti. Tako da priča o najobičnijem limu ne prolazi, samo treba praksa. Prčkam sa tim bocama od 8 razreda (stari mi je bio autolimar) i još uvijek mislim da neznam dobro variti kad se sjetim što je moj matori radio sa aparatom. Praksa, praksa, praksa....
Prvo , dvojka respect, jako jako lijepo , i UVIJEK se unutarnji lim mora delat , pa prljavstina i sve bi hitao unutra da se ne stavi..kaj ima ljudi koji to ne rade BLINK BLINK (Tu mislim pravi majstori , ne ono sto se uredi da prodje tehnicki/preproda)...
dalje , da se lim do lim variti , pa ja sam to vario a ja sam K. naprema mog starog..dapace, uspio sam autogenim i rupu promjera 1 cm zatvoriti samo zicom i plamenom..
samo praksa...kaj moj stari moze zavari je prestrasno , i to svaki ebeni dan , iz dana u dan..ja nekad imam dobar dan , anekad LOOOS dan s autogenim...
A jel itko ima volje mene nauciti variti s MIG/MAG-om? tig znam , to sam ucio na faksu , autogeno ide , al jebeni CO2 nikad nisam usvojio :D