Autor Tema: Civic EF  (Posjeta: 13088 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marac_kc

• Antique Member
Civic EF
« Odgovori #30 : 09 Kolovoza, 2011, 13:21:52 »
Ajd prvo dobro pogledaj taj Peugeot pa se onda odluči...., na tom malom autu nema mjesta za radit, a kako je Francuz, sve je komplicirano za popizdit...., mjenjač neprecizan užas (neznam kako je kod GTI verzije), jednostavno rečeno, nije ti to neka sreća.... :gosp:
KEMI?AR

Offline Matija

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: P305 Ph1 SR
Civic EF
« Odgovori #31 : 09 Kolovoza, 2011, 15:45:20 »
Hm... Marac prestani :) Nemoj ga vuci s pravog puta :) hehehehe

Offline marac_kc

• Antique Member
Civic EF
« Odgovori #32 : 10 Kolovoza, 2011, 11:36:40 »
Uzmi gedoru 17 i baci je pod haubu od 205gti, ne da neće past ispod auta, već je pitanje hoćeš li je nać ili doseć! :D:D:D:D

...to je ko i Bravo hgt, kad ideš nešto radit na motoru, vadiš motor van, jer ti je najjednostavnije riješenje, pogotovo kad mjenjaš remen razvoda! :gosp:

Dobar je to auto, ne velim da nije, ali prvo sve u komade i nanovo složit, a za složit taj auto treba puno više para nego neki drugi auto u istoj klasi...

Ako mora biti Francuz, onda bi radije Renault, recimo R5gt-t ili Clio.... :ghh:
KEMI?AR

Offline Filip

• Oldschool rookie
Civic EF
« Odgovori #33 : 10 Kolovoza, 2011, 14:10:38 »
Pa kod Clia ima još manje mjesta pod haubom.:confused:

Offline marac_kc

• Antique Member
Civic EF
« Odgovori #34 : 10 Kolovoza, 2011, 15:33:42 »
...ma znam..., zato ti kod mene francuzi nesmiju ni pred kuću, a kamoli u dvorište, dozvolu ima samo pug 106 1,1 od ujaka ! :D
KEMI?AR

Offline uzzy116

• Veteran member
Civic EF
« Odgovori #35 : 12 Kolovoza, 2011, 00:33:33 »
Na kraju ipak opet Civic 4 gen,za sad kakav je,a kasnije ko zna......

Offline unknown_H

• Senior member
Civic EF
« Odgovori #36 : 12 Kolovoza, 2011, 07:45:28 »
haha neko se zalozia na ondu :p
i daj koju bolju sliku,jeli prednji branik crni ili je samo sjena to i nekuzin jesu iza dobosi ili diskovi koji je motor unutra 1.5 ili d16a9 dohc?

btw ako nije tajna jesi dobia za bilu kolko si trazia(moze i na pm ;) )

Offline marac_kc

• Antique Member
Civic EF
« Odgovori #37 : 12 Kolovoza, 2011, 07:51:43 »
:palac: opet će da tuli nešto oko Splita grada.... :D :gosp:
KEMI?AR

Offline uzzy116

• Veteran member
Civic EF
« Odgovori #38 : 12 Kolovoza, 2011, 19:30:13 »
Citat: unknown_H;252861
haha neko se zalozia na ondu :p
i daj koju bolju sliku,jeli prednji branik crni ili je samo sjena to i nekuzin jesu iza dobosi ili diskovi koji je motor unutra 1.5 ili d16a9 dohc?

btw ako nije tajna jesi dobia za bilu kolko si trazia(moze i na pm ;) )

1.3 je orginal bila,nema ni tockice hrđe na njoj,sve plastike na svom mistu,nijedan cvrcak u kabini.......ko novo auto
Na  nju je swap-ano sve sa D16 dvobregasa (130ks),dakle motor,getriba +  4.25 zavrsni,trapovi,naprid su rukavci od i-vt-a + diskovi,klista,glavni  kocioni i buster od EG-a VTI,a unutra je tabla,oplate i sicevi od  CRX-a,sve u stanju ko novo
Auto je dobro opituran,ima neke gewindice,nisu nesto specialno,al su nove i dosta udobne

Za svoju sam dobija 3.800 jer sam se sa kupcom dogovorija da on porjesava neke sitnice sta je tribalo,da sam ja to radija onda bi bilo 4000
Inace ja auto kapareno prvi dan nakon sta sam ga stavija u oglas

Offline uzzy116

• Veteran member
Civic EF
« Odgovori #39 : 12 Kolovoza, 2011, 19:32:13 »

Offline unknown_H

• Senior member
Civic EF
« Odgovori #40 : 12 Kolovoza, 2011, 19:53:31 »
pridobra je :to: i definitivno cisto crne lajsne bez one crvene crte u njima na cvenon autu puno bolje izgledaju:palac:

jos da je bar na mojoj takva limarija di bi mi bia kraj:o al ako bog da vec krajem godine ce i moja na osvjezenje laka i rjesavanja ona dva mista di je pocela
ruzinat....

a sto se tice bile dobro si onda prosa sa prodajom,sobzirom na stanje na trzistu i cijene koje su divlje pale,iako vjerovatno kad je tako brzo posla uzea je neko tko je zna kakav je to auto i koje potencijale ima (jeli neko sa onog foruma)?
jer jos uvik kad vidis oglas sa 20g starin auton i par tisuca eura na prvu ti svasta prodje krozglavu,bez obzira sto je vjerovatno i puno vise ulupano unj....

edit: daj stavi i ovdi link od filmica onog sa bilon,frend mi je reka da si nesto stavia na hc,al nemogu nac to na yt a na onom forumu vise nisan registriran pa nevidin....
« Zadnja izmjena: 12 Kolovoza, 2011, 19:59:13 unknown_H »

Offline OtoHursa

• Senior member
Civic EF
« Odgovori #41 : 13 Kolovoza, 2011, 19:52:35 »
Citat: uzzy116;231016
Danas bili u Segetu da se okusamo sa trkacim stojadinima
U kvalifikacijama sam ima prvo vrime u klasi cestovnih auta i drugo generalno ukljucujuci i trkaca auta,al sam onda zveknuo felgom na kocenju i nije imalo smisla nastavljat,dobilo je donje rame i lezaj kola

Kolega, prvo on topic:
Rad i auti su ti savršeni, sviđa mi se kako se pazi na ono važno i na kraju se dobije fenomenalan auto koji, siguran sam, malo troši, a s druge strane, ide tako da ima jako malo auta koji su brži od tebe.
Jedino mi nije jasno što ćeš raditi na crvenoj jer je već savršena...
Sada na off topic:
Kupio sam auto (EG3) na kojem isti kotač isto ovako stoji ko kod tebe. Pretpostavljam da je biši vlasnik pogodio rubnjak ili nešto slično.
Uglavnom, htio sam te pitati što je to sve točno otišlo (vjerojatno je isto kod tebe i kod mene), kako se to točno zove, gdje to nabaviti...?
Unaprijed hvala!
professional windfucker

Offline unknown_H

• Senior member
Civic EF
« Odgovori #42 : 13 Kolovoza, 2011, 20:28:02 »
u boljem slucaju samo doljnja vilica,a u gorem mozda obe vilice,kugle itd....sto se tice popravka najisplativije ti je nac polovne vilice samo da su ravne tim vise sto trazis za eg,sa 1.3 i 1.5 motoron djelove ovjesa a toga uvik ima,eventualno ako trebas nove kugle njih kupis u intercarsu mozda auto kreso u zg il tako negdi  jer je orginal preskupo kod nas a od zamjenskih preporuka za 555 oko 400kn komad

Offline OtoHursa

• Senior member
Civic EF
« Odgovori #43 : 16 Kolovoza, 2011, 13:25:10 »
Ne, onda je to vjerojatno samo donja vilica. Ne vjerujem da je još nešto otišlo jer se već više od godinu dana i 17.000 km vozim tako, i sve je ok. Jedino sam bio morao napraviti špur...
Hvala puno na infu, i još jednom se ispričavam za OT.
professional windfucker

Offline uzzy116

• Veteran member
Civic EF
« Odgovori #44 : 31 Kolovoza, 2011, 13:21:20 »
Neke felge