Nekako mi je najlakse staviti link sa renault4 foruma...

Svi ovi projekti su ''li-la'' ... :ghh::ghh: Sve su to neke pile koje su bile i ostale pile... U starom ili pak novom izdanju... Mrkne te Porsch... Mozes jedino reci:''Tsssjaaa... Porsch... Nije ni cudno...'' Vidis ovu Mecu mozes reci: ''Hmmmm... Fora Mečka... Ali, tsja... Ipak TO je Mečka... Sta ocekivati od Mečke osim luksuza i prestiza...''

(karikiram, naravno...)
Aaaaaaliiiiii... Kad te mrne ovakav Renault 4 e onda se pitas:''Ma kako taj ljuljavi šporet ide tako...''

:ghh::ghh:
Gospodo draga... Kad budem imao para, barem upola onoliko koliko sad nemam... Ja si radim/kupujem ovako nesto... :jak::jak::agressive::agressive: I svi oni koji su me kao maloga tukli u parku, svi oni koji su mi bacali sladoled u pijesak, svi koji su mi navlacili gace u dupe, svi koji su mi se rugali ''Očalinko-očalinko'' neka se pojedu živi kad se budem vozio u ovoj pili...

A sve one cure koje me nisu nikada ni pogledale jer sam vozio Katru jedva cekam da ih ispreskačem dok ih voze tatini sinovi bijelih noseva i prosirenih zjenica u onim lokomotivama i remorkerima od ML-ova, Tuarezima. X 5, X6 , Q7 i slicnim seljoberskim autima...
Dok mi dojadi Charger... Dok mi je Baracuda na poliranju... Ovo ce biti pila u kojoj cu slusati
http://www.youtube.com/watch?v=uw1bHaUk1CM&feature=relatedI was a highwayman. Along the coach roads I did ride
With sword and pistol by my side
Many a young maid lost her baubles to my trade
Many a soldier shed his lifeblood on my blade
The bastards hung me in the spring of twenty-five
But I am still alive.I was a sailor. I was born upon the tide
And with the sea I did abide.
I sailed a schooner round the Horn to Mexico
I went aloft and furled the mainsail in a blow
And when the yards broke off they said that I got killed
But I am living still.I was a dam builder across the river deep and wide
Where steel and water did collide
A place called Boulder on the wild Colorado
I slipped and fell into the wet concrete below
They buried me in that great tomb that knows no sound
But I am still around..I'll always be around..and around and around and
around and aroundI fly a starship across the Universe divide
And when I reach the other side
I'll find a place to rest my spirit if I can
Perhaps I may become a highwayman again
Or I may simply be a single drop of rain
But I will remain
And I'll be back again, and again and again and again and again..