Auto regan, već prošao blizu 1000km s njim, što je otkrilo neke nedostatke...
Sređen spuh, jao koja razlika, neznam jer zbog grane ili zbog raspadnutih lonci, ali auto je prodisao, čak sam mu morao malo smanjiti plin jer se zaletavao na leru, a ide super, zvuk dubok i ne glasan uopče, onako "tih i močan" baš kako sam želio!

Dakle radi se o ovoj hrpi "železa":

Made by Lastovčić, custom prvi ulaz u lonac i do pola prednjeg lonca fi55, zbog grane koja ima izlaz fi55, dalje fi 50, ništa protočno, zadnji lonac također, samo jedan ulaz fi50 i dva izlaza fi40, sve INOX, samo sam ja povario, s time da sam napravio dva spoja, tako da se može skinut zadnji lonac i prednji od grane, grana je neka 4u1 sve je spojeno i max dignuto da ne zapinjem, a opet da ne lupa o karoseriju!

Nastavci home made, do pola nastavka cijev fi40, razpertlana na preši do odgovarajučeg fi-a, da ide na nju na knap krom cijev fi60 i tako x2, sad još treba ispolirati nastavke i to je to.
Ja prezadovoljan!
Ostalo je promijeniti zadnji most i staviti drugi diff jer ovaj tuli ko krava...., farovi su slijedeći na redu i zadnja lijeva lampa, da bi bio izvana tip top, uz to za svaki dan ove 16" su malo neudobne, pa ću staviti 15" sa 205/50 gumama, a felge će biti ove:

Ronal Turbo 7x15 et25, dodat ćemo 15mm distancu i to će biti tip top, jedna mora ić na ravnanje i sve na poliranje, opet ću se naraditi, a BBS budu samo za show-off....
I evo jedna slika sa CDC-a