Autor Tema: Fico - prednja crijeva za kocnice  (Posjeta: 3139 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

toni-zd

• Gost
Fico - prednja crijeva za kocnice
« : 08 Svibnja, 2011, 20:33:31 »
Kako su stare pakne, cilindri i crijeva bili...stari...propali itd doslo je vrime da sve to zamjenim s novim djelovima. I tu dolazi do problema. Kako se radi o Fici njegova prednja crijeva od kocnica (lajtunzi) su poseban model i u pokusaju stavljanja crijeva od stojke, yuga i tome slicnom pokazalo se kao promasaj. Kako je meni objasnjeno prihvat tog lajtunga i glavnog crijeva nije isti  jer lajtung za stojadina ima konus a ficin ne. Proba sam u ZD naci nekog da mi zamjeni lajtung na vec postojecim prihvatima ali to za sad nije moguce. Nekakve kemije su u opciji a mislim da bi bilo bolje naci nova ili vec reparirana cirijeva. Pa ako ko zna sto di kako molio bi da kaze :P

Offline Števa 071

« Odgovori #1 : 08 Svibnja, 2011, 20:37:44 »
Jbga, da si u ZG-u ima firma koja radi lajtunge,Vep hidraulika
elektrika i mehanika ,Ex Volvo servis.   http://www.autoklima-hrastinski.hr

toni-zd

• Gost
« Odgovori #2 : 08 Svibnja, 2011, 20:41:05 »
Hmm pa nije ZG na Marsu..ili ?!? :D  Postoji li kakva mogucnost slanja postom ili tako nesto? Mozda broj tel firme pa da nazovem?

toni-zd

• Gost
« Odgovori #3 : 08 Svibnja, 2011, 20:48:36 »
Google izbacio; VEP Hidraulika, 01/ 3457 293  pa nazovem sutra.

Števa 071 HVALA ;)

Offline xxyy333

« Odgovori #4 : 08 Svibnja, 2011, 22:06:29 »
auto plavljanin u zg.brijem da ti salju postom inace roba dolazi iz bg-avala auto tak da ti je to ziher samo kaj ti je tu kod nas 30%veca cjena evo ti linkovi.
http://www.tvrtke.com/auto-plavljanin-d-o-o,pid-8,mf-66658.aspx
http://shop.avala.biz/
za vece narudjbe mozes dogovorit dostavu djaba iz avale tak smo bar mi radili roba je dosla u ka ili ti salju postom pa platis postarinu.Uglavnom imaju sve i nikad nije bio problem niti s placanjem niti s dostavom
Ko nema u glavi ima na internetu

Offline ivmatic86

« Odgovori #5 : 09 Svibnja, 2011, 12:23:08 »
Zašto mu ne staviš cili prednji kočioni sustav od Stojke ili Yuga? Klišta i diskovečešna autootpadu dobit za male pare, set gumica za reparaciju klišta ti dođe 20kn, pločice oko 40, hidraulična criva oko 55... I imap jače kočnice, a sve za kupit ima u svakon dućanu.
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline FIAT_ABARTH

• Senior member
« Odgovori #6 : 09 Svibnja, 2011, 13:37:40 »
odneseš stari uzorak i daš napravit čelična criva i miran za cili život
......NE BRŽE OD ŽIVOTA......

toni-zd

• Gost
« Odgovori #7 : 09 Svibnja, 2011, 23:24:51 »
Hvala svima na pomoci ;)

Posla san u ZG danas a ovo da zamjenim i stavin sve od Stojke ili Yuga ne zelim raditi jer je u planu drzat se orginala.