Autor Tema: Pastele (olovke) u boji  (Posjeta: 2720 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bozidar

Pastele (olovke) u boji
« : 28 Svibnja, 2011, 14:41:29 »

Prelistao sam cijeli topic ali nisam našao sličnu temu pa da otvorimo i to.Obišao sam sve trgovine autodijelova te boja i lakova u VG-u ali toga baš više nema kao nekad prije! U Molydonu sam danas kupio bijelu boju,još mi treba žuta ali to je već problem.Zato me zanima jel tko zna u ZG-u ili bližoj okolici gdje toga ima? U Molydonu sam dobio broj od uvoznika za Sonax proizvode i to je firma SX ,Heinzelova 48,tel. 4614-018 ! Nazvat ću ih u ponedeljak ali me zanima ima li još koja firma? Zbog čega? Evo ovak. Sonax mi se zamjerio jer nanjušili su profit pa te male pastele se mogu kupiti u kompletu sa polirpastom i košta oko 100 kn. Sama pastela košta oko 30kn.Zato me zanima drugi proizvođač jer nije to neka razlika u kvaliteti,imao sam toga prije i bijelo i crno (kad sam imao crnu Asconu) i o tome mogu reći samo riječi hvale.Mislim,to služi prvenstveno za saniranje sitnih rupica od kamenčiča.Nije da mi treba,ali volim to imati doma ako mi zatreba.Gotovo svugdje sad imaju mala pakovanja boje u nijansama i to se namaže malim kistom,pa brusi finim "šmirglpapirom 2000 ili naviše,onda na kraju polipasta. Dosta posla a sa tim pastelama se to riješi u par sekundi a drži oko 20 pranja,isprobano.Eto,ako netko zna za trgovinu gdje toga ima pa da si to nabavim,zahvaljujem unaprijed i lijep pozdrav

SCARY

• Gost
Pastele (olovke) u boji
« Odgovori #1 : 28 Svibnja, 2011, 15:02:06 »
vidi:
Lučanka, Lučko (odmah iza škole, uvučeno prije Marino Lučko), tel 6531374
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Gaj+4%2C+Zagreb%2C+Lu%C4%8Dko%2C+HR&mrt=loc

veliki izbor različitog materijala i autolakova mobihel, mješaona boja, vrlo ljubazni i susretljivi, korektne cijene

Offline bozidar

Pastele (olovke) u boji
« Odgovori #2 : 28 Svibnja, 2011, 16:53:37 »
Scary,ti si neunistiv! Jel ima nekaj kaj ti neznas?:D

SCARY

• Gost
Pastele (olovke) u boji
« Odgovori #3 : 28 Svibnja, 2011, 16:56:34 »
;)

ima, zapravo ja tak malo znam...

SCARY

• Gost
Pastele (olovke) u boji
« Odgovori #4 : 28 Svibnja, 2011, 17:05:49 »
e, sad sam se setil...

imaš i na laništu, u zgradi di je ona picerija fianona, ali na drugom vuglecu, nemrem se sjetiti kak se firma zove, ali znam da su cijene dosta visoke, izbor svega i svačega za i oko lakova, prodavaonica autolakova...

Offline bozidar

Pastele (olovke) u boji
« Odgovori #5 : 28 Svibnja, 2011, 17:27:49 »
Citat: SCARY;239854
e, sad sam se setil...

imaš i na laništu, u zgradi di je ona picerija fianona, ali na drugom vuglecu, nemrem se sjetiti kak se firma zove, ali znam da su cijene dosta visoke, izbor svega i svačega za i oko lakova, prodavaonica autolakova...
Mozda Max Mayer?

SCARY

• Gost
Pastele (olovke) u boji
« Odgovori #6 : 28 Svibnja, 2011, 17:30:36 »
da, to, njihove farbice imaju;)