Autor Tema: Swift 1.3 GTi-RE powered by Hooligan motorsport&friends  (Posjeta: 5508 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

2High

• Gost
Eto da ja predstavim svoje projekt vozilo... mislim da će se uklopit u ovu garažu... iako je naspram nekih autiju ovdje mladić bez brade... hahaha...

da ne stavljam sve slike i priču ispočetka ovdje na forum, ja bih zamolio sve koje interesira tijek restauracije, da pročitaju blog na linku ispod... ondje je detaljno sve objašnjeno i opisano...

http://ssgtirally.blogspot.com/

I još da objasnim zašto oznaka RE nakon GTi... pa od milja ga volim nazivat rally edition... pošto se u tom smjeru auto slaže... a ovdje ću staviti nekoliko zadnjih fotki trenutnog stanja(napomena, fotke nisu najnovije, ima još nekih novosti na autu)... :palac:

To be continued... :D

Offline Wheeler

• Antique Member
Swift 1.3 GTi-RE powered by Hooligan motorsport&friends
« Odgovori #1 : 17 Lipnja, 2011, 01:22:22 »
Praksa ti je aute koji zakonski nisu oldtimeri predstavljat na podforum Ostalo, pa u podforumu gore imaš Garaža-ostalo za novije aute.

Inače, misliš vozit Rally ili samo tako auto slažeš?
Limarenje, ključevi i sva ta super sranja// N <3

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #2 : 17 Lipnja, 2011, 02:24:02 »
voze zagorci voze, pozdrav kolega

Offline dvojka

• Antique Member
« Odgovori #3 : 17 Lipnja, 2011, 02:33:34 »
pozdrav kolega, ja sam takodjer imao swift gti, slagan od nule i vrhunski je bio, to mi je bio 2005 auto jos sam klinac bio, ide a ok potrosnja! cak su se svi okolo zalili na kocenje, meni je to ok bilo kod njega i lezanje i sve ostalo, samo losa iskustva sam imao sam 2 mjenjaca i 1 kvacilom ali ok, sam sam sve uspio slagati
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

2High

• Gost
« Odgovori #4 : 17 Lipnja, 2011, 11:31:48 »
Ispričavam se, baš sam gledao gore pravila garaže i gledam di je taj Ostali dio garaže, al nisam mogao naći... hebiga, novi na forumu... pa bih molio modove da premjeste temu...

hvala...

a ja se nadam odvozit rally, ne ga samo slagat u tom smjeru... btw gore je i ovjes drugačiji od serijale i prednje kočnice(čeljusti) budu drugačije...tak da mislim da bi trebao i ležat i kočit mnogo mnogo bolje od serijale... hehe...

2High

• Gost
« Odgovori #5 : 06 Srpnja, 2011, 20:27:28 »
Idemo dalje... kupljen kuplung, a ovo ostalo dijelovi za hidro ručnu...

Eto, pošto nisam mogel dočekati da prijatelj dojde s mora i pošalje mi diskove... okrenul par brojeva... i eto ih tu već danas... hehehe... a sad na montažu... :D

I jeftino ulje za početak, za prvih par stotina, tisuću kilometri bu dobro... trenutno mi je budžet malo uski, pa nemrem se razbacivat s parama na skupa ulja... jer treba još brdo toga kupiti... hehe...

2High

• Gost
« Odgovori #6 : 06 Srpnja, 2011, 20:27:55 »
Eto odmah se to i namontiralo...
zadnji

prednji...

polakiran roll u plavo da paše uz ostale boje... hahaha... stajleeeer...

kučište špera đetrib, blu... to je bilo emergency solucija, da mašina ne visi, a sad ide stock getriba gore(pošto sam kupil kuplung), dok se ova špernata ne obnovi kak spada...

pošto neam vremena čekati da se delimar zmisli premerit svoju ručnu, krenul sam u sastavljanje modela... a čist ok je ispalo... sad to treba prebacit u autoked i dati zrezat i popigat, da bude sve s jednog/dva dijela...

...da da... baš takav položaj ručne oću... neću vertikalnu... neg tak pod 45... to mi je konza... i ide na isto mesto di i stara...

2High

• Gost
« Odgovori #7 : 06 Srpnja, 2011, 20:28:44 »
Eto nabavil rejsing tekućinu za bremze...  :brows  :brows  :brows  i dobil pojaseve.... HVALA COMBAJU še enkrat... :D

Offline natan

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #8 : 06 Srpnja, 2011, 20:45:49 »
to ulje comma i je i više nego dobro sva moja auta se voze na njemu i ulje je odlično ne troši ga  ništa drži otličan tlak ulja čak i nakon 10000km...to ulje livam i u sva auta koja održavam i nema zamjerki a znam i ostale kolege koji livaju i u nove bmw-e dizele naravno ona je 5w30...comma je ogranak mobila ,ima sve dozvole a toyota daje garanciju jedino na commu uz originalnop ulje...u engleskoj se mislim formula 2 vozi na commi a i većina trka...još samo kad bi ovdje imali neku ponudu ulja za trkaće motore...ali zato imaju dobru ponudu za oldtimere

Offline ledeni09

« Odgovori #9 : 06 Srpnja, 2011, 22:16:42 »
fina vozilica sva cast !!!!!!
Od ulja ja koristim Liqui Moly po meni najbolje..
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

2High

• Gost
« Odgovori #10 : 14 Srpnja, 2011, 16:49:01 »

Offline plantak_vž1

• Veteran member
« Odgovori #11 : 16 Srpnja, 2011, 00:55:36 »
auti ti niš ne valja!!!! ruži ko traktor, a čak i sporije ide tak da neznam kak buš s tom hrpom pleha odvozil rally i kam se bu codriver sel, ziher na štangu onog poluraspadnutog rolbara....

kolac majstore sory ali moram ja malo prcat... ali to ja ono: motivacijski!!!!
samo tak nastavi i daaaaaaleko buš otišel!! jednog dana buš možda vozil "MONSTER" Imprezu Kena Blocka(mislim svoju, ali takvu...)

2High

• Gost
« Odgovori #12 : 15 Kolovoza, 2011, 23:24:41 »
Eto, izašo swiki prvi put iz garaže na vlastiti pogon... bez guranja... jedino je bilo primanje i zaustavljanje s rukama, jer nema kočnice... hahaha

predivna kola...

felge na koje sam emotivno vezan... uskoro idu na tretman njege i uljepšavanja...

bez prijatelja nebi bilo ništa...

mali 2High... haha

tu bude start button... haha

I jedan kratki movie, da se vidi da ne lažem, stvarno ide na svoj pogon...:D
http://www.youtube.com/watch?v=Vr612iqUFuo

2High

• Gost
« Odgovori #13 : 06 Siječnja, 2012, 00:53:48 »
Eto konačno preuzel diff i spojničku...thnx to nizde...

ravni zubi hehehehe...

i sa stock zupčanicima brzina bi to trebalo ovak nekak izgledati...
(gore stock getriba, dolje kratki prijenos)

još uvijek preduga getriba, a sad bumo vidjeli dal bude se uspjelo financijski skupit pare za izradu kraćih zupčanika brzina...

2High

• Gost
« Odgovori #14 : 06 Siječnja, 2012, 00:55:27 »
I još neke fotke s prvog pranja, vangaražnog... :D :D :D